July outfits

Desktop

Terveisiä täältä hieman pienenevän kaaoksen keskeltä. Ollaan onnistuttu viemään vihdoin rempparoskia monta kuormallista jäteasemalle, niin täällä on jo kulkuväyliä. Sain kasattua eilen meidän puutarhahuonekalut vihdoin paikalleen ja tänään näyttäisi olevan mahdollista päästä ehkä jopa ylikasvaneen nurmikkomme lähelle vihdoin lyhentämään se inhimmillisen mittaiseksi.

Sattuneesta syystä meikäläinen ei oo pahemmin viime aikoina asuja esitellyt. Rehellisyyden nimissä siihen on useampi syy. En tiedä missä meidän kamera on. Ei niin, että ottaisin sillä mitään kuvia. Emme ehdi nukkumaan täysiä yöunia, saatika kuvaamaan asukuvia tässä vaiheessa. Onneksi tässä alkaa pikkuhiljaa hommat olemaan sen verran pitkällä, että alan jo olemaan kyvykäs paikallistamaan vaatteitani. Oon ollu aika jännän näköisenä tässä pari päivää töissä. Ilmoitin jo serkullekin, että heidän seremoniamestarinsa saattaapi tulla paikalle crocseissa, jos kamat ei kohta ala löytämään omia paikkojaan ja minä juhlatamineitani. Olen kyllä todella onnellinen tästä meidän asunnosta ja odotan innolla arkeen paluuta tämän kaaoksen keskeltä. 

Mutta arvatkaa mitä? Huomenna ajattelin jopa jo meikata! Ja ehkä pukeutua johonkin, mitä voi kutsua asuksi ilman huutonaurua 😀 Tänään voin vielä hyvällä omallatunnolla jättää tuollaiset asiat taka-alalle ja esitellä menneen kuukauden asuja. Niitä ei heinäkuussa ollutkaan kuin kuusi, mikä kertonee aikamoisesta kiirekuukaudesta. Tänään asuni on miehen verkkarit ja T-paita, sillä ne osuivat käsiin ensimmäisenä. Ihan sopiva asukokonaisuus illan projektiini. Teen itse meidän yöpöydät ja niiden vuoro on tänään. (Kyllä, välttelen laatikoiden purkamista, se on niiiiiiiiin tylsää)

Kaipaisin teiltä tähän väliin hieman kommenttia 🙂

Olen aina elänyt siinä uskossa, että punaista ei saa pukea häihin. Venäjällä väri on varattu morsiamen äidille, Suomessa siinä oli kai joku vanha uskomus, että punaisella värillä häissä viestii siitä, että on ollut sillai sulhasen kanssa 😀 Eli, miten te 2016 vudoessa elävät naiset koette, mitä ei sovi laittaa häihin päälle, ja kuuluuko punainen vaate sille listalle?

Muutenkin olisi kiva jos kertoisitte hauskoja, hulluja tai muuten vaan etikettiin liittyviä hääjuttuja 🙂 Voisin häiden jälkeen kertoilla hieman seremoniamestarin roolista kahden kerran kokemuksella ja esitellä jotain leikkejä sekä muita hääjuttuja. Postaukseen voisin koostaa myös teidän juttuja 🙂

Ja, mikä oli heinäkuun paras asu? 

Kommentit (47)
  1. En oo ite koskaan kuullumoisesta säännöstä ja paljon olen punaista jäissä nähnytkin. En usko että nykyaikana isoa vahinkoa aiheuttaa jos punaista päälleen laittaa:

  2. Se pitsipaitakuva, mikä ei ole tässä, oli paras viimeaikaisista. Mitä hääetikettiin tulee, niin muulla kai ei ole väliä, mutta valkoinen olisi hyvä jättää morsiamelle, jos puvun väristä puhutaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *