Junkyard

ADDU (5 of 11)

*Postaus toteutettu yhteistyössä Junkyardin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

JUNKYARD. Ootteko te ennen kuulleet Junkyard-nimisestä liikkeestä? Mä kuulun siihen joukkoon, joka vastasi tuohon juuri ”ei”. Kuulin Junkyardista vasta taannoin eräästä PR-toimistosta, ja tutustuin sitten liikkeeseen lisää. Olipas kivan erilainen nettikauppa! Street -vaatteisiin keskittyvä tyylikäs nettikauppa on aika harvinaista herkkua ja varsinkin Niken ja Adidaksen valikoimat ilahduttivat mua todella.

Mies on hankala joululahjakohde, mutta hänen joululahjansakin löysin täältä. Tilasin miehelle jo alkutalvesta ylläriksi Adidaksen Tubularin mustana, mutta ne nyt eivät ole ihan talvikengät. Olen huolissani seuraillut, kun mies on päivästä toiseen tarponut maihareissaan, jotka alkavat näyttää jo aika käytetyiltä. Tarvetta olisi selkeästi maihareille, jotka ovat järeämmät ja kestävät talven käytössä. Samalla ehkä ne rakkaat nahkamaiharit saavat hieman säästeliämpää käyttöä talvella, ja säilyvät peräti ensi vuoteenkin.

Toivottavasti tyyppi ei tajua näitä kirjoituksia alkaa selailemaan Dubain lomalla, koska sitten on kyllä yllätys menetetty. No on hänelle onneksi pari muuta pakettia sitten kuusen alla odottamassa. 

Suosittelen muuten tutustumaan Junkyardin valikoimaan, varsinkin jos tennarit, lenkkarit ja streeetwear silmäänne miellyttää. Valikoima on mun mielestä tosi laaja, ja itse ainakin ihastelen siellä lähes päivittäin lenkkareita. Se siitä parin vuoden takaisesta ”mä en kyllä lähde yhtään tohon lenkkarimuotiin mukaan”. Enpä niin.

Desktop7-001

Mustat maiharit Timberlandilta lähtivät tosiaan tilaukseen miehen joululahjaksi, ja tuo Adidaksen pukunikin on löydettävissä Junkyardista. Housut ja kollari mulla onkin (ja esittelin ne toivottavasti jo muutama päivä sitten), mutta vaihtoehtona tuolle kollarille olisi myös tollainen takki. Lisäksi omat suosikkini valikoimasta on valkoiset ja punaiset Tubular Defiantit ja punaiset Niken Air Maxit (ovat muuten alessa).

Käykää kurkkimassa omat suosikkinne täältä!

Junkyardista kirjoittelen tänään sen vuoksi, että yhdellä onnekkaalla on tänään mahdollisuus voittaa sinne lahjakortti joulukalenterin puolella klo 11.00! 

Sen lisäksi, että Junkyardilla on monet tuotteet alessa, niin Junkyard tarjosi lukijoilleni ilmaiset toimituskulut 25.12.2015 asti koodilla mungolifeshipping. Tänään myös kaikista paidoista ja mekoista -20% 🙂

Kommentit (2)
  1. Toi nettikauppa on ihan unelma <3

  2. Tehokkaasti mainostit, punaset Air Maxit oli tänään loppu 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *