Jyhännys

Mungolife

Onpas ollut taas menoa ja meininkiä kerrassaan :) Paras ystäväni miehensä kanssa saapuivat Suomeen perjantaina, ja hyppäsimme juhannusporukalla suoraan aamupäivällä autoon ja otimme suunnaksi mökin, jonka rakkaan ystäväni äiti vuokrasi porukallemme ihanasti juhannusviikonlopuksi. Vietimmekin siis vajaa neljä päivää kaukana kaikesta tutusta ja turvallisesta, paikassa, jossa paras nettiyhteys oli H+, ja Instagramiinkin piti kuvaa ladata melkein 5 minuuttia. Yllättäen kukaan meistä ei paljoa netin maailmassa pyörinyt, vaan viikonloppu sisälsi saunomista, muuriksia, vierailua lähettyville Kotkaan, Simban kanssa painimista ja oleskelua ystävien kanssa. 

Talviturkkikin tuli heitettyä. Olin ihan varma, että en todellakaan hyppää sinne veteen näin järkyttävän kylmän kesän alussa, mutta niin sitä vaan hikoiltuani hetken poikien lämmittämässä saunassa, olo oli sellainen, että kylmä vesi voisi olla paikallaan. Miehellä on tavallaan alkanut kesäloma, joten on ollut jotenkin hirveän ihanaa vaan nauttia näistä kesäpäivistä. Ehkä nyt kun herra lähtee pariksi päiväksi taas töihin, saan minäkin jotain aikaiseksi. Ensi viikon lopulla onkin jo Ruisrock, ja jos tänä viikonloppuna päästäisiin vielä toteuttamaan se pikku kaupunkivierailu, mikä jäi haaveeksi silloin viime viikolla herran sairastaessa, niin greatness. Ahh, kesä-Suomi. Parhaimmillasi, olet aivan upea!!

Tässäpä siis meidän juhannus kuvina :)

Oliko lukijoillani ihana juhannus? :)

Kommentit

lillamy (Ei varmistettu)

Aivan ihanan rauhalliselta ja rentouttavalta vaikuttaa teidän juhannus! :) Itsekin vietin sen mukavasti mökkeillen, torstai kului "omalla" mökillä (eli suvun yhteisellä :D) syöden, saunoen ja loikoillen ja perjantai, lauantai ja sunnuntai taas vietettiin kaverin mökillä isolla porukalla. Hyvää ruokaa löytyi sieltäkin, mutta enemmänkin kallistui sitten kuitenkin sinne juomapuolelle.. Noo, mutta välillä on hyvä nollata ;D

Tuli nälkä noista grillikuvista! :D Onko sienet kääritty pekoniin vai parmankinkkuun? Mä oon aina laittanut pekoniin, mutta oon kuullut, että parmankinkku sopisi tarkoitukseen myös hyvin, eikä olisi jotenkin niin rasvaista. Tekisi mieli kokeilla, mutta kaipaan edelleen lisää "suosituksia", haha :D

emma (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia! Kivoja yksityiskohtia, joista välittyy kesän tunnelma :) Kivaa jos teillä oli kivaa, meillä oli kans!

Viltsu (Ei varmistettu)

Ihanan fiilis kuvissa! :) Hauska katsoa kuvia Sapokan satamasta vieraan linssin läpi, näin kun itse olen Kotkalainen ei merta ja sen ympäristöä osaa "arvostaa" niin paljon kun pitäisi!

Hannaep (Ei varmistettu)

Aivan ihanalta juhannukselta vaikuttaa!! Muutin kesäkuun alussa vuodeksi Ausseihin, niin juhannusta tuli kyllä kovasti ikävä kavereiden ja sukulaisten kuvia katellessa. Vaikka täällä on huikeeta ja ihan hyvät "talvisäät" on se Suomen kesä ja juhannus vaan ihan oma juttunsa. No ensi vuonna sitten. Ja hei tiiätkö kiitos sulle ja Merille teiän Aussivuodesta, sillon mulla lähti kypsymään ajatus tänne tulosta, ja kun lakkiaiset oli vietetty vajaa kuukausi sitten, totesin, että nyt on mun aika hypätä koneeseen ja lähteä tutkimaan tätä maata!

Rosa (Ei varmistettu)

H+ on nopein 3g, eli et ihan skutsissa kuitenkaan ollut ;-)

Suomen kesä on mahtava! Ihanaa kesää sinulle!

Jenni R (Ei varmistettu) http://www.kenkafriikki.com

Oi ihania juhannuskuvia! Me vietettiin kans juhannus mökillä ja meidän pieni ranskis innostui uimaan. Se oli niin suloista kun toinen paineli veessä sen minkä ehti. Jäi vissiin uiminen päälle kun nyt on pitänyt kävellä kaikkien lätäköiden läpi, ja tassulla rapata sitä pohjaa, vaikka ennen aina kiersi ne.. :D

mallu (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Ja ihana erilainen juhannus takana, nimittäin toteutin haaveeni ja oon Ausseissa! :) Juhannuksena koaloita ja kenguruita ja grillausta ja kaiken kruunas valaitten näkeminen risteilyllä!

Marik (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia! Aina ei tarvi sanoja :)

Kommentoi