Jyhännys

juhannus (1 of 1)

Onpas ollut taas menoa ja meininkiä kerrassaan 🙂 Paras ystäväni miehensä kanssa saapuivat Suomeen perjantaina, ja hyppäsimme juhannusporukalla suoraan aamupäivällä autoon ja otimme suunnaksi mökin, jonka rakkaan ystäväni äiti vuokrasi porukallemme ihanasti juhannusviikonlopuksi. Vietimmekin siis vajaa neljä päivää kaukana kaikesta tutusta ja turvallisesta, paikassa, jossa paras nettiyhteys oli H+, ja Instagramiinkin piti kuvaa ladata melkein 5 minuuttia. Yllättäen kukaan meistä ei paljoa netin maailmassa pyörinyt, vaan viikonloppu sisälsi saunomista, muuriksia, vierailua lähettyville Kotkaan, Simban kanssa painimista ja oleskelua ystävien kanssa. 

Talviturkkikin tuli heitettyä. Olin ihan varma, että en todellakaan hyppää sinne veteen näin järkyttävän kylmän kesän alussa, mutta niin sitä vaan hikoiltuani hetken poikien lämmittämässä saunassa, olo oli sellainen, että kylmä vesi voisi olla paikallaan. Miehellä on tavallaan alkanut kesäloma, joten on ollut jotenkin hirveän ihanaa vaan nauttia näistä kesäpäivistä. Ehkä nyt kun herra lähtee pariksi päiväksi taas töihin, saan minäkin jotain aikaiseksi. Ensi viikon lopulla onkin jo Ruisrock, ja jos tänä viikonloppuna päästäisiin vielä toteuttamaan se pikku kaupunkivierailu, mikä jäi haaveeksi silloin viime viikolla herran sairastaessa, niin greatness. Ahh, kesä-Suomi. Parhaimmillasi, olet aivan upea!!

Tässäpä siis meidän juhannus kuvina 🙂

juhannus (3 of 26)

juhannus (18 of 26)

juhannus (17 of 26)

juhannus (8 of 26)

juhannus (16 of 26)

juhannus (15 of 26)

juhannus (14 of 26)

juhannus (13 of 26)

juhannus (12 of 26)

juhannus (11 of 26)

juhannus (10 of 26)

juhannus (9 of 26)

juhannus (8 of 26)

juhannus (7 of 26)

juhannus (6 of 26)

juhannus (5 of 26)

juhannus (1 of 26)
juhannus (2 of 26)

juhannus (20 of 26)

juhannus (19 of 26)

juhannus (1 of 7)

juhannus (2 of 7)

juhannus (3 of 7)
juhannus (5 of 7)

juhannus (6 of 7)
juhannus (4 of 26)
Oliko lukijoillani ihana juhannus? 🙂

Kommentit (8)
  1. Aivan ihanan rauhalliselta ja rentouttavalta vaikuttaa teidän juhannus! 🙂 Itsekin vietin sen mukavasti mökkeillen, torstai kului ”omalla” mökillä (eli suvun yhteisellä :D) syöden, saunoen ja loikoillen ja perjantai, lauantai ja sunnuntai taas vietettiin kaverin mökillä isolla porukalla. Hyvää ruokaa löytyi sieltäkin, mutta enemmänkin kallistui sitten kuitenkin sinne juomapuolelle.. Noo, mutta välillä on hyvä nollata ;D

    Tuli nälkä noista grillikuvista! 😀 Onko sienet kääritty pekoniin vai parmankinkkuun? Mä oon aina laittanut pekoniin, mutta oon kuullut, että parmankinkku sopisi tarkoitukseen myös hyvin, eikä olisi jotenkin niin rasvaista. Tekisi mieli kokeilla, mutta kaipaan edelleen lisää ”suosituksia”, haha 😀

  2. Aivan ihania kuvia! Kivoja yksityiskohtia, joista välittyy kesän tunnelma 🙂 Kivaa jos teillä oli kivaa, meillä oli kans!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *