Käkkäräpää

Mungolife

*Postauksessa affiliate-linkkejä Nelly.comiin ja Ellokseen*

PÖRRÖISTÄ. Kaivoin pitkästä aikaa mun pienen kiharrinraudan kaapista viime viikolla ja kiharsin hiukset superpörröiseksi omaksi piristyksekseni viime viikolla. Vaikka olen tykästynyt viime aikoina tähän paljon loivempaan laineeseen hiustyylissä, niin välillä on kivaa viettää päivä kiharapäänä. Käkkärän tukan lisäksi kuvassa on hyvin jokapäiväinen lookki töissä tällä hetkellä. Takki vaihtelee sään mukaan, mutta muuten aika lailla tältä näytän päivittäin :D Nahkahousut tai farkut, neule ja nämä Elloksen bootsit. Nyt kun nää kelit on vetänyt suojakeleiksi on ihan turhaa unelmointia kulkea tuolla mokkasaappaissa tai edes ohuissa nahkasaappaissa, nimittäin ulkona on ihan älyttömän märkää. Alunperin kun vedin Elloksen kengät paketista, pieni epäröivä ääni pohdiskeli, josko ne kannattaisi vielä palauttaa, onhan mulla mun rokkibootsit Ausseista. Nää Elloksen kengät on kuitenkin aivan eri tarkoitusperiin, ja olleet ihan ehdoton pelastus viime päivinä. Ei liukastuta yhtään, ei tuu kylmä kun näissä on lämmin vuori ja näissä on mukava olla koko päivä aamusta iltaan.

Vaikka nää tosi lumiset kelit ovat olleen aivan ihania, ja ollut mahdottoman kiva, että on ollut kunnon talvi, pakko kyllä myöntää, että jo ihan vähän malttamatomasti odotan kevättä. Muuten ei mitään kiirettä, mutta mulla on ikävä korkkareita ja nahkatakkeja :D

Tein tänään päätöksen sen Chloen suhteen, ja nyt odotan malttamattomana Helsinkiin pääsyä :) Tosin sinne menee ihan malttamattomana muutenkin. Saa nähdä miten tulen toimeen sitten parin viikon päästä, kun lähden ensimmäistä kertaa kolmeksi päiväksi minnekään ilman Benkkua.  Tämä viikonloppu menee Kuopiossa, luvassa on Cheekin keikkaa ja parhaan ystäväni vierailu, sekä tietenkin ystävänpäivä. Ensi viikonloppuna alkaakin sitten älytön ramppailu edestakaisin, mutta on kyllä niin ihania juttuja ja tapahtumia luvassa, että en edes malttaisi odottaa :)


Odotan kevättä jo osittain senkin takia, että tänä talvena olen täysin unohtanut värien käytön, ja olen vähän joka päivä upottautunut mustaan tai mustaharmaaseen asukokonaisuuteen. Näillä keleillä ja näin kalpeana ei oikein värit inspiroi :D Mut on kyllä niin luotu asumaan jossakin kaukana aurinkoisessa ympäristössä, sillä tällä hetkellä alan olee samanvärinen kuin tausta.

It's been a while since I've used my curling iron to make my hair ultra frizzy and curly. I guess I needed some change to my hair as my outfits are very similar day to day. As I'm so super pale at the moment, I don't really have any interest towards colours at this moment. I've fallen into a rut, where I only use black or gray daily. I need to pull myself out of it, and tbh, though this winter has been very beautiful, I can't wait for the spring. I really miss my leather jackets and heels! Maybe I should start the spring a little bit ahead, and start using some other colours just to cheer myself up :D

This jacket and these new warm boots have been my uniform lately. The weather has gone much warmer all of a sudden, and everything is melting, so you almost have to swim to your car. Minor exaggeration there :D But it's definitely not the time to wear suede, Uggs or some fine leather boots. This is the perfect time for these teddy-lined boots :)Mitäs tykkäätte asusta? :) 

What do you think of the outfit? :)

Shearling-takki / Pikkulaukku / Shearling-takki 
Ohut harmaa neule / Tummanharmaa neule / Vaaleanharmaa avoselkäinen neule
PikkulaukkuBootsit / Dr. Denim tekonahkahousut / Tekonahkalegginsit

Kommentit

Riiinnaa (Ei varmistettu)

Mikä tube wau!

Kristiina (Ei varmistettu)

Aivan täydellinen neule!! Löytyisiköhän niitä vielä kaupoista, milloin olet ostanut? :)

Sonja (Ei varmistettu)

Ostin tuon neuleen itse joskus itsenäisyyspäivän aikoihin, eikä kokoja silloin ollut kauheasti enää jäljellä :) mutta nettikaupassa oli joskus joulun aikoihin alessa vielä.

Merja (Ei varmistettu) http://deleted

Anna, onkohan sun kylmä, vai mihin se ihana hymy on jäänyt?

M (Ei varmistettu)

Ihanan värinen huulipuna! Mikä huulipuna on kyseessä? :)

Anna (Ei varmistettu)

Too Faced Melted Peony -sävyssä :)

Ab (Ei varmistettu)

Heeei mitä huulipunaa ja luomiväriä sulla on näissä? :) Toi takki on kyllä makee.

merkkari (Ei varmistettu)

Tyylikäs ja käytännöllinen asu :)
Asuista ja hiuksista tulikin mieleen postaustoive: olisitko valmis kokeilemaan täysin ei tyylillesi tyypillisiä kampauksia (esim. Tiukka ponnari tai nuttura) ja asukokonaisuuksia (inspis erityylistä asukuvista joissa on sinulle epätyypillisiä tyylejä) . Olisi mielenkiintoista nähdä kuvia ja kuulla miltä tuntui olla "toisen kengissä". Sinulla on kauniit kasvonpiirteet ja sopusuhtainen vartalo joten tyylivariaatioita on mahdollista kokeilla ilman että näyttää ihan hullulta :D

Anna (Ei varmistettu)

En :) En ymärrä miksi pitäisi, jos tykkää omasta tyylistä ja haluaa pukeutua tietyllä tavalla ja laittaa hiukset tietyllä tavalla :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Siiiis toi tukka! Ihana kiharapilvi <3 Nää märät kelit on kyllä kaameita, juuri äsken poistuin naapureiden huvitukseksi autosta apparin puolelta kun kuskin puolella oli n. 5cm vettä jäisen maan päällä + mulla "Uggit" jalassa, ei hyvä kombo :D

n (Ei varmistettu)

Osaisitko Anna sanoa vastaavatko nuo Johnny Bullsit kuinka hyvin kokoaan ja paljonko ne painavat?

Anna (Ei varmistettu)

Vastaa tosi hyvin kokoa! :) Ja on yllättävän kevyet mun mielestä :)

Sofia (Ei varmistettu)

Ihana huulipuna! Mikä merkki ja sävy on kyseessä? :)

meow (Ei varmistettu)

Millasella kiharrinraudalla oot noi hiukset tehny? Tosi cool! :)

Amanda (Ei varmistettu)

Tässä olikin jo keretty kysellä sun huulipunasävystä ja siihen, tässäkin postauksessa, munkin huomio kiinnityyi. Vaikka viimeaikaiset asut oliskin pitäytyny enimmäkseen monochromessa, niin ei mitään pelkoa taustaan sulautumisesta raikkaiden meikkiväripilkkujen ja tuon huikean hiuskuontalon kanssa!! :)

Kommentoi