Kappeli

Mungolife

Tiedättekö, mikä on Helsingin ärsyttävin piirre? Täällä ei oikein tunnu olevan yhtään kivaa baaria / illanviettopaikkaa. Tigerin kaltaiset baarit saa lähinnä mun ihon nousemaan kananlihalle, eikä mitenkään kivalla tavalla :)

Kesällä Suomessa lempparibaarikseni onkin alkanut muodostumaan Club Kappeli, joka lämpimillä keleillä on täydellinen terassinsa vuoksi ja muutenkin paikka on viihtyisä ja asiakaskunta mukavaa ja viehättävää!

Kesälauantaista tulee varmasti aika monta vietettyä Kappelissa. Club Kappelin väki tarjosi tuossa lukijoilleni mahdollisuutta tänä lauantaina ilmaiseen sisäänpääsyyn ennen klo 23, joten tulkaa ihmeessä paikalle te muutkin, jotka olette jo juhannuksesta toipuneet! :) Ennen 23 pääsette ovelta ilmatteeksi sisään sanomalla ovella Mungolife!

Täällä muuten tämän lauantain ohjelmaa jne.

Törmäillään siis ehkä siellä! :)

Kommentit

sira (Ei varmistettu)

Mites Namu ja Showroom? Oon ymmärtänyt että tykkäät niistä, vai jäikö ne nyt kun tästä tuli yhteistyökumppani?

Anna (Ei varmistettu)

Valitettavasti Namun ja Showroomin taso on laskenu aika hirveetä vauhtia :)

Eikä Kappeli ole yhteistyökumppani millään muotoa, en hyödy tästä itse mitenkään, siksi puuttuu yhteistyömaininnatkin :)

Jantsu (Ei varmistettu)

Samaa mieltä :D showroomiinkin pääsee nykyään kuka vaan. Muutenkin paikka täynnä samoja teinejä sama meno päällä kuin Tivolissa ja Tigerissäkin...

Anna (Ei varmistettu)

Aivan..

Anni (Ei varmistettu)

"Taso laskenut?" Mitä tarkoitat tällä? Mielestäni hieman ylimielisesti sanottu. Eikö ko. baareissa käy enää tarpeeksi fiiniä porukkaa sinun silmillesi? Itsekään en tykkää tietynlaisista baareista, mutta välillä jutuistasi tulee kuva, että olisit todella ylimielinen muita ihmisiä kohtaan ja kuvittelisit olevasi jollain tapaa muita parempi. Vaikka olet menestynyt, muista säilyttää kaunis asenne muita ihmisiä kohtaan!

Anna (Ei varmistettu)

Muista sinäkin säilyttää avoinmielisyys ;) jos lukee juttuja "Anna on ylimielinen" -lasien läpi, siltä ne helposti näyttää.
Taso on laskenut palvelussa ja siinä, että baari on nykyään ääriään myöten täynnä, siellä ei mahdu edes liikkumaan. Memberiyksiä jaettiin liikaa, ja nyt jos sinne yrittää mennä 23.30 jälkeen, on se aika tuskaisaa. En nauti jos baarissa on kapasiteetti aivan täynnä ja drinkin saamisessa kestää tunnin, vessajonossa puoli. Yksinkertaisia asioita, jotka eivät liity ihmisiin siellä MITENKÄÄN.

Satunnainen (Ei varmistettu)

Ai ei ole yhteistyötä, jos ko. paikan ovella sanoo sun blogin nimen, jolloin pääsee ilmaiseksi sisään? :o Mitä se sitten on?

Ei sillä että tuo olisi mitenkään negatiivinen asia, mutta onhan tuo nyt yhteistyötä hyvänen aika.

Anna (Ei varmistettu)

No minä en siitä mitenkään hyödy siis :)

Anse (Ei varmistettu)

Moi,

Mä haluaisin vaan kysyä, että mitä tarkoitat tason laskemisella? :) Siis palvelussa, vai miten?

Anna (Ei varmistettu)

Palvelussa joo, mutta myös kun sinne on otettu liikaa membereitä, se on aina aivan täynnä, mahdotonta liikkua jne. Tollasia juttuja :)

av (Ei varmistettu)

Hei, kiitti vinkistä! En tosiaan oo onnistunut löytämään Helsingistä vielä yhtään ei-ällöttävää illanviettopaikkaa, täytyy käydä Kappelissa :D

Anna (Ei varmistettu)

Käypä kokeilemassa! :)

oi vitsi olis kiva päästä pitkästä aikaa tuulettumaan. vaikuttaa kivalta paikalta. en olekaan käynyt ennen. olis kiva törmätä suhun joskus ja jutskailla :)

Anna (Ei varmistettu)

No jos joskus jossai bongailet, tuu ihmeessä repäsee hihasta :)

Joo tulen ehdottomasti. En vaan halua tungetella liikaa kun sullakin on oikeus yksityisyyteen ja omaan rauhaan :) oot vaan niin hyvä bloggaaja ja jo vähä yli vuoden lukenut tätä.

Anna (Ei varmistettu)

No kiva, että tuollaisiakin ajattelette :)

ikkunalaudalla

Ootko kokeillut navy jerrys'iä? :) ainakin ratkaisi mun Helsingin baariongelman

Anna (Ei varmistettu)

Se on kiva, mutta kamalan pieni ka tosi täynnä usein :(

Iida (Ei varmistettu)

Mä tykkään myös Navy Jerrysistä! Aikasin vaan sinne, kun jonon ohi ei pääse kun hlökunta. :-D

meow (Ei varmistettu)

Pitäisikö sittenkin tulla viikonlopuksi Helsinkiin?

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no tule ihmeessä ;)

meow (Ei varmistettu)

Oli oikeasti tarkoitus tulla Kappeliin, mutta jäinkin vain kavereiden kanssa etkopaikalle koomailemaan :D Vesipiippuiltiin, juotiin drinkkejä ja katottiin joku typerä leffa ja hups, kello olikin jo neljä aamuyöllä. Joskus käy näinkin :D Toivottavasti nähdään toinen kerta!

Anna (Ei varmistettu)

Hei, kuulostaa aika erinomaiselta illalta :)

Suvi Nieminen
MissCharlotta

Täytyy varmaan testata tää kappelin kesälauantai! Sen vertahyvältä kuulostaa. Lähin ihan sellasella asialla tänne skriivaamaan kun satuin näkemään sut bussissa tässä alkuviikolla ja pitkään sun blogia jo lukeneena on nyt pakko todeta että sä se osaat olla aina niin rennon kaunis :) niin täällä blogissa kuin ihan livenäkin. Meinasin tulla loikkaamaan ja tän sulle ihan face to face sanomaan mutta ajattelin kuitenkin kunnioittaa yksityisyyttäsi.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, voi kiitoksia :) ensi kerralla tuu ihmeessä moikkaamaan; mua ei yhtään haittaa ku lukijat tulee juttelee, päinvastoin :)

Suvi Nieminen
MissCharlotta

Pidetään tämä mielessä :)

Paratiisisaari (Ei varmistettu) https://www.facebook.com/paratiisisaarijoensuu

Kappelin menohan näyttää hyvältä! Valitettavasti välillä parhaat ideat löytyvät Helsingin ulkopuolelta. ;)

Anna (Ei varmistettu)

Tuohon uskon todellakin! :)

Marjut (Ei varmistettu)

Moikka! Onko tämä mainos? Saatko tästä jotain hyötyä, ilmaisen sisäänpääsyn tms?

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole mainos, enkä hyödy tästä teille olevasta mahdollisuudesta :)

Jotenkin tuntuu hassulta, että joillekuille on niin ylivoimaisen tärkeää tietää, mistä hyödyt ja mistä et... Mutta joo. Jokaiselle jotakin :D

Anna (Ei varmistettu)

Joooo, en aina itse ymmärrä...

Veronika (Ei varmistettu)

Itsekin vähän ihmettelin, että jos tämä ei ole mainos niin miten tämä paikka suostui antamaan ilmaisen sisäänpääsyn Mungolifen lukijoille? :)

Anna (Ei varmistettu)

Tunnen sieltä ihmisiä, ja tällainen mahdollisuus heiltä tarjoutui :) Ei kaiken tarvitse olla salamyhkäisen negatiivista; hyviä asioita tapahtuu välillä ihan ystävällisyydestäkin!

Mun mielestä jotenkin tosi tylyä ja ikävää, että heti ollaan vaan tivaamassa, hyötyykö Anna tästä jotenkin. Olishan se nyt kauuuuhiaa jos näin olis! Ja kyllä Anna yhteistyöpostaukset merkkaa ihan selkeästi silloin kun niitä on, joten mikä on ongelma?

Itse en tätä mahdollisuutta pääse hyödyntämään, mutta arvostan kyllä sitä, että lukijoille tällaista tarjotaan. :)

Anna (Ei varmistettu)

Nää välillä saa itteni sellaseen tilaan, ettei tee mieli enää tehdä mitään lukijoille positiivisia juttuja :D onneks kiukku kestää yleensä 0,6 sekuntia :D

Merrryyy (Ei varmistettu)

Jos Anna hyötyisikin tästä, niin menettäisikö joku muu siinä samalla sitten jotakin? :D Ihmisten asenne on välillä niin outo. Heille tarjotaan jotain mukavaa extrajuttua, mutta sehän ei riitä vaan samalla täytyy varmistaa ettei bloggaaja itse varmasti saa tästä mitään. En kyl tajuu. Mulle on ihan sama vaikka Anna saisi jokaisesta yhteistyöstään oman lentokoneen, koska eihän se multa ole missään tapauksessa pois. Miksei win-win-situationit kelpaa kansalle? :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahah :D Sehän ois kiva, voisin perustaa Anna Airlinesin sitten :D Mutta ei, täysin samaa mieltä sun kanssa :)

Lotta (Ei varmistettu) http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

Vitsi, olin ylppärilauantaina kattovinani Kappelissa, että näin sut ja nyt rupesin miettimään, että ehkä ois pitäny käydä moikkaamassa eikä pistää illuusiota alkoholihöyryjen piikkiin :D

Olitko paikan päällä vai näinkö harhoja?

Anna (Ei varmistettu)

Siellähän minä olin! :)

Lotta (Ei varmistettu) http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

No damn! Nyt harmittaa, etten käyny nykäsemässä hihasta ja kertonu kasvotusten, että sulla on mun lemppareihin lukeutuva blogi kiitos upeiden asukuvien. Mutta sanonpa nyt ainakin täällä kommenttiboksissa :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

Suvi (Ei varmistettu)

Kannattaa käydä kurkkaamassa pitkänsillan toisella puolella pari Kallion helmeä, Sandro ja Siltanen. Suosittelen myös Sandron ruokia ja Siltasen makeeta terassia!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, oon just tänää menossa syömään Sandroon :D molemmat on oikein tuttuja paikkoja :)

Nanne (Ei varmistettu)

Ootko käyny Bäkkärillä enää nykyisin ollenkaan? Eikö se ollu joskus sun lempparibaari? :)

Anna (Ei varmistettu)

En juurikaan. Siellä muuttu mun mielestä yhessä vaiheessa porukka niin pahasti, että se vaan jäi pois..

anskuuu (Ei varmistettu)

Tuolla on myös aivan ihanat ruuat!!:) Kaikin puolin siis täydellinen paikka!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, Kappelin ravintolassa on ihanat ruoat :)

Anna (Ei varmistettu)

Noi cocktail-baarit on tosi jees, Maxinesta en niin välitä :) Tuolla Lonnalla en oo ollutkaan :)

sandria (Ei varmistettu)

Oli pakko tulla kommentoimaan tätä "eikö ole tarpeeksi fiiniä porukkaa kun taso on laskenut" voi herran jestas.. huoh.. uskon, että kaikilla muutaman vuoden baarissa käymisen jälkeen viimestään tulee se, että baarit vaihtuu toisiin, koska paikka ei enää viihdytä. Ei se tarkoita, että oman ylimielisyyden takia ei enää viihdy vaan tarjonta ei ole enää sitä mitä haluaa ja taso on laskenut. Mun mielestä se on ehkä enemmänkin surullista jos käy esim. 25 vuotiaana samassa baarissa kun 18 vuotiiana. C'mooon.. Kiva, kun pistit tällaisen jutun lukioille hyvään paikkaan :)

Pages

Kommentoi