Kappeli

Tiedättekö, mikä on Helsingin ärsyttävin piirre? Täällä ei oikein tunnu olevan yhtään kivaa baaria / illanviettopaikkaa. Tigerin kaltaiset baarit saa lähinnä mun ihon nousemaan kananlihalle, eikä mitenkään kivalla tavalla 🙂

Kesällä Suomessa lempparibaarikseni onkin alkanut muodostumaan Club Kappeli, joka lämpimillä keleillä on täydellinen terassinsa vuoksi ja muutenkin paikka on viihtyisä ja asiakaskunta mukavaa ja viehättävää!

10410302_720328104679558_8391505479825002766_n

Kesälauantaista tulee varmasti aika monta vietettyä Kappelissa. Club Kappelin väki tarjosi tuossa lukijoilleni mahdollisuutta tänä lauantaina ilmaiseen sisäänpääsyyn ennen klo 23, joten tulkaa ihmeessä paikalle te muutkin, jotka olette jo juhannuksesta toipuneet! 🙂 Ennen 23 pääsette ovelta ilmatteeksi sisään sanomalla ovella Mungolife!

Täällä muuten tämän lauantain ohjelmaa jne.

Törmäillään siis ehkä siellä! 🙂

Kommentit (61)
 1. Mites Namu ja Showroom? Oon ymmärtänyt että tykkäät niistä, vai jäikö ne nyt kun tästä tuli yhteistyökumppani?

  1. Valitettavasti Namun ja Showroomin taso on laskenu aika hirveetä vauhtia 🙂

   Eikä Kappeli ole yhteistyökumppani millään muotoa, en hyödy tästä itse mitenkään, siksi puuttuu yhteistyömaininnatkin 🙂

   1. Samaa mieltä 😀 showroomiinkin pääsee nykyään kuka vaan. Muutenkin paikka täynnä samoja teinejä sama meno päällä kuin Tivolissa ja Tigerissäkin…

   2. ”Taso laskenut?” Mitä tarkoitat tällä? Mielestäni hieman ylimielisesti sanottu. Eikö ko. baareissa käy enää tarpeeksi fiiniä porukkaa sinun silmillesi? Itsekään en tykkää tietynlaisista baareista, mutta välillä jutuistasi tulee kuva, että olisit todella ylimielinen muita ihmisiä kohtaan ja kuvittelisit olevasi jollain tapaa muita parempi. Vaikka olet menestynyt, muista säilyttää kaunis asenne muita ihmisiä kohtaan!

    1. Muista sinäkin säilyttää avoinmielisyys 😉 jos lukee juttuja ”Anna on ylimielinen” -lasien läpi, siltä ne helposti näyttää.
     Taso on laskenut palvelussa ja siinä, että baari on nykyään ääriään myöten täynnä, siellä ei mahdu edes liikkumaan. Memberiyksiä jaettiin liikaa, ja nyt jos sinne yrittää mennä 23.30 jälkeen, on se aika tuskaisaa. En nauti jos baarissa on kapasiteetti aivan täynnä ja drinkin saamisessa kestää tunnin, vessajonossa puoli. Yksinkertaisia asioita, jotka eivät liity ihmisiin siellä MITENKÄÄN.

   3. Satunnainen
    25.6.2014, 20:23

    Ai ei ole yhteistyötä, jos ko. paikan ovella sanoo sun blogin nimen, jolloin pääsee ilmaiseksi sisään? 😮 Mitä se sitten on?

    Ei sillä että tuo olisi mitenkään negatiivinen asia, mutta onhan tuo nyt yhteistyötä hyvänen aika.

    1. No minä en siitä mitenkään hyödy siis 🙂

   4. Moi,

    Mä haluaisin vaan kysyä, että mitä tarkoitat tason laskemisella? 🙂 Siis palvelussa, vai miten?

    1. Palvelussa joo, mutta myös kun sinne on otettu liikaa membereitä, se on aina aivan täynnä, mahdotonta liikkua jne. Tollasia juttuja 🙂

 2. Hei, kiitti vinkistä! En tosiaan oo onnistunut löytämään Helsingistä vielä yhtään ei-ällöttävää illanviettopaikkaa, täytyy käydä Kappelissa 😀

  1. Käypä kokeilemassa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *