Kashmirponcho // Kuopio

Mungolife

Tässä joulukiireessä on kerääntynyt muutama asukuva varastoon, kun en ole päässyt niitä julkaisemaan ihan toivomassani tahdissa :) No, eipä tuo haittaa mitään. Parempi myöhään kun ei milloinkaan, ja eipä nämä säät ole tässä mitenkään muuttuneet. Päinvastoin, tuossa joulukuun alussa oli vähän kylmempi, ja hyvä kun nämä kuvat sai napsittua, oli nimittäin sen verran kireä pakkanen.

Kiina oli monella tavoin vähän pettymys, niin jokin siellä täytti kyllä odotukset. Nimittäin kashmir-tuotteet! Ostin itselleni muutaman vaatteen Kiinasta, joista tämä ruudullinen kashmirponcho oli ihan suosikkini. Ostamani kashmir-tuotteet ovat hieman jämäkämpää neulosta kuin mihin on tottunut mm. Zarassa ja Uniqlossa. Ihanan pehmeä neulos on paljon kestävämmän ja vahvemman oloinen. Näillä keleillä ponchon kaveriksi oli pakko pukea toinen neule alle, eikä nuo harmaat ehkä ole ihan parhaiten yhteensopivat, mutta antaa mennä tän kerran :) Poncho on niin mukava valinta tän masun kanssa ja on ihanan pitkäkin. Siinä kun pakkaslukemat kävi -15, oli ihan mukavaa, että lämmintä kangasta riitti takamuksenkin peitoksi. Vähän voisi mun puolesta nytkin mennä lumisemmaksi ja talvisemmaksi keli, koska joulu on aina paljon kivempi valkoisena ja lumisena.Olen miettinyt tässä raskausajan pukeutumista ja tietenkin varsinkin loppuraskauden pukeutumista. En ole löytänyt itselleni mitään kivoja mammavaatteita vaan olen pukeutunut edelleen samalla tavalla kuin ennen raskauttakin. Maha ei vielä ole niin iso, että se vaatisi erilaiset vaatteet, paitsi housujen osalta. Olen tosin hankkinut baby beltin, joka mahdollistaa lempihousujeni kanssa kikkailun vielä tässä vaiheessa. Käytän aina niin löysiä yläosia, että lähes kaikki niistä menevät vielä melko lailla päälle. Toisaalta raskausmahat on hirveän söpöjä ja ihastuttavia, mutta toisaalta mä en vaan osaa pukeutua kauhean tiukkoihin vaatteisiin. Tai voin laittaa tiukan mekon, mutta mun pitkäjalkaiselle-lyhytselkäiselle kropalle ei sovi yleensä lyhyt yläosa ja pitkät housut, ellei kyseessä ole yksivärinen asu päästä varpaisiin. Lisäksi, olen hieman kermaperseilijä nykyään esim. neuleiden suhteen. Tykkään alpakasta, mohairista ja kashmirista. Niitä ei ole ihan hirveesti tullut vastaan äitiysvaatteissa. Olen myös miettinyt, kannattaako hankkia äitiysvaatteita, jotka on kalliita ja laadukkaita, kun niiden käyttöaika on kuitenkin hyvin lyhyt?

Toisaalta ehkä bloginkin puolesta on ihan mukavaa, jos asuni voivat toimia inspiraationa muillekin kuin raskaana oleville. En jotenkin nimittäin näe syytä menettää omaa tyylitajuani ja -mieltymyksiäni vain raskauden takia. Raskausvaatteissa kun usein leikkaukset on tietynlaisia, ja en vain näe niitä itselleni istuvaksi. Minä kun tykkään skinnyfarkuista, ylipolvensaappaista ja isoista löysistä neuleista. Voisin pukea tämän saman asun muutenkin ihan milloin vaan. On siis hyvin kätevää, että oma makuni on niin mukavuudenhaluinen, että suurin osa vaatteistani menee vielä päälle :)

Tyhjennettyäni vaatekaappini vähän aikaa sitten jälleen kaikesta "turhasta", on pukeutuminen muutenkin ollut tosi helppoa ja mukavaa. Tykkään tietynlaisista vaatteista, ja vaikka tyylini jumahtaisikin tylsäksi, niin ehkä tämä on sitä iän mukanaan tuomaa asettumista. Myös vaateasioissa. Viihdyn tietyissä vaatteissa ja tunnen oloni niissä parhaaksi. Näillä siis mennään niin kauan, kun maha antaa myöten :D


ZARA neule (vanha, samantyyppinen *täällä ja *täällä)
NO LABEL poncho Kiinasta (samantyyppinen*täällä ja*täällä)
H&M MAMA farkut (*nämä)
STEVE MADDEN saappaat (*nämä, tykkään myös *näistä)
ZARA takki (tämä, tykkään myös *tästä ja *tästä)
COS lapaset (nämä)
CHANEL Le Boy laukku

Mitäs te tykkäätte tästä asusta? :)

* Kaupallisia affilinkkejä

Kommentit

Liisamari (Ei varmistettu)

Oman raskauteni aikana viimeiset pari kuukautta meni tiukka, pitkä toppi ja jakku/bomberi + farkut/hame tms. yhdistelmällä. Rakastan isoja neuleita, mutta mahan ollessa valtava, olo isossa neuleessa oli vieläkin valtavavampi. :D En koskaan ikinä milloinkaan käytä tiukkoja yläosia, mutta raskauden lopussa se oli kivaa kun ei tarvinut vetää mahaa sisään. ;)

Sophie (Ei varmistettu)

Ihana asu! Poncho on niin kaunis!

Itse en ostanut raskausaikana muuta mammavaatetta kuin parit pillifarkut ja imetystoppeja sitten vauva-ajaksi, ne olivat ihan korvaamattomia normivaatteiden alla kun imetin vuoden verran. Sain joitain paitoja, mutta eipä niille ollut juuri käyttöä viimeistä viikkoa kahta lukuunottamatta. Pitkät trikoopaidat olivat juuri passeleita kyseiseen tarkoitukseen ja itsekin kun rakastan löysiä neuleita menivät ne koko raskausajan, varsinkin kun mahani oli todella pieni koko raskauden (jyrkästi taaksepäin kallistunut kohtu ja istukka alhaalla takana, elämäni epämukavimmat kuukaudet :D) . Mammavaatteet ovat loppujen lopuksi aika turhia housuja lukuunottamatta, imetysvaatteet myös paitsi topit ja liivit tai ainakin itse koin näin :)

Veera (Ei varmistettu)

Tämä(kin) asu näyttää hyvältä mutta enemmän huomioni kiinnittyy hiuksiisi, ne on i-ha-nat <3
Ja yksi asia mitä olen katsellutllu blogissasi jo jonkin aikaa mutten ole saanut aikaiseksi kommentoida: minusta on ihanaa että jaksat asupostauksiin kaivaa tuotteiden/vastaavien linkit! Pääsee heti katsomaan itse jos jokin kolahtaa kunnolla :)

Mirva (Ei varmistettu) http://littlemessershouse.wordpress.com

Ihana mukavan näköinen poncho! Olen kyllä samaa mieltä, että mihinpä se maku siitä raskaana ollessa muuttuisi.. Ja kuten edellinen kommentoija jo mainitsi niin mä myös koin housut ja imetystopit tarpeellisiksi, muuten selvisi aika hyvin ihan omilla vaatteilla :) kaikenmoiset viitat/neuletakit yms vastaavat oli tosi kätevät sit myöhemmin vielä imettäessäkin trikootoppien kaverina, tai just löysät neuleet niin sai helmaa hivutettua ylös tarvittaessa. Olin itse kanssa vähän samaa mieltä, että kuin paljon sitä parin kk takia kannattaa panostaa jos ei ole pakko!

Omppu (Ei varmistettu)

Kaunis talvinen asu! Olisko mahdollista saada postausta tai tähän kommenttiin vinkkejä, missä Pekingissä kannattaisi shoppailla tai käydä teettämässä vaatteita? Tiedossa reissu toukokuussa sinne :)

Milla (Ei varmistettu) http://Www.moonshapedlittlebox.blogspot.com

Ihana tää asu ja poncho on kaunis malliltaan. Näytät säteilevältä! Raskausaikana "masuvyö" oli korvaamaton ja Nellyltä löydetty pitsimekko, joka sopisi etuosaa hieman lyhentämällä edelleen omaan käyttöön. Kieltämättä raskausajan vaatteet jäivät käyttämättä synnytyksen jälkeen, mutta niitä minulla ei ollu kuin pari - muuten pärjäsin loistavasti juurikin tuubin sekä väljähköjen mekkojen avulla. Trikoomekot olivat myös ahkerassa käytössä, vaikka loppuvaiheessa maha alkoikin olla tosi iso.

Kommentoi