Kasvogeeli / MayBeauty

facegel (3 of 7)

* Kaupallinen yhteistyö MayBeautyn kanssa

Näin naistenpäivän kunniaksi olisikin paikallaan jakaa kanssanne yksi erittäin hyväksi havaittu kauneustuote ja siihen jälleen mahtava alennuskoodi 🙂 Esittelin nimittäin jokin aika sitten teille MayBeautyn The Incredible FaceMask -kasvonaamion, josta on tullut meidän koko perheen naisten lempituote nr. 1, vaikka se edelleen todella sattuu ottaa pois kasvoilta. Ennen häitä koko perhe istu mustanaamaisena valmistautumassa koitokseen, ja hehkuva iho oli kyllä mielestäni ihan saavutettu hääpäivänä.

Tekin tunnuitte pitävän kovasti MayBeautyn alekoodista, ja koska kosmetiikkajuttuja toivottiin, niin täältä pesee (mulla on paljon ideoita ja muutamia luonnoksiakin jo toiveidenne mukaisesti!), nimittäin MayBeautyn kanssa yhteistyö jatkuu, ja tällä kertaa pääsin kokeilemaan Face Geliä. Kasvogeeli on helppo ja nopea ja siinä on kyllä aivan mieletön tulos!

Mä oon monta monta kertaa blogissakin kertonut, että mun ihon “ongelma” on sen kuivuus. Talvella varsinkin nenänvarteni ja välillä posket ja leuka “kuivuu” päältä niin, että meikki menee kasaan niissä kohti ja näyttää siltä, kuin iho halkeilisi, vaikka kyse on ehkä enemmänkin siitä, että kuivunut ihosolukko on kerääntynyt pintaan. Odotin siis innolla kasvogeelin kokeilua, sillä tuote lupaa irroittaa kuolleen ihosolukon hellävaroen lisäten ihon kuulautta.

Varoitan, että osa kuvista saattaa olla ällöjä, koska mallina näissä on hormoninäppyinen raskaanaolija ja olen ottanut kuvia melko läheltä. Jos siis ihohuokoset ällöttää, skippaa postaus 😀

facegel (2 of 7)

facegel (4 of 7)

facegel (7 of 7)

(Mikroneulainta kaipaava hormoninäppyinen mekikitön nassuni ennen käsittelyä)

Kasvogeeli on tuollaista hennon vaaleanpunaista ja levittyy helposti käsin, eikä mitenkään älyttömästi tahmaa.

Käyttö on helppoa. Pese kädet, levitä tuotetta käsin ongelma-alueille tai koko kasvoille ja hiero sitä iholla. Huomaat nopeasti, että kuollutta ihosolukkoa alkaa kerääntymään niin kasvoille kuin sormille. Mä hieron tätä minuutin-pari kasvoille, ja sitten vaan pesen pois.

Mulla iho punottaa ihan pari minuuttia pesun jälkeen, mutta sen jälkeen huomaa kyllä heti eron. Iho tuntuu pehmeältä, “hoidetulta”, ja sellaiselta kimmoisalta ja kuulaalta. Tykkään tästä ihan valtavasti!

facegel (5 of 7)

facemask (1 of 1)

(Kevyin pyörivin liikkein geeliä hieromalla saa kuolleen ihosolukon irtoamaan todella helposti, ja vaikka se näyttää aika pelottavalta tuossa, niin tuote ei satu, eikä tunnu epämiellyttävältä!)

facegel (1 of 7)

(On hieman hankalaa kuvata tuo ero, sillä ei tuote aiheuta mitään yltiöpäistä hehkua tms. vaan se todella putsaa ihon, pehmentää sen ja poistaa sen kuivuneen kuolleen ihosolukon, jonka jälkeen meikki ja kauneudenhoitotuotteet vaan leviävät todella paljon paremmin.)

Tässä vaiheessa voin sanoa, että 2/2 MayBeautyn tuotteille, itse tykkään tästä ihan valtavasti! Itse olen käyttänyt geeliä nyt pari kertaa viikossa, ja huomaan kyllä, että meikki pysyy kasvoilla paremmin ja iho tuntuu vähemmän väsyneeltä ja harmaalta ja enemmän kuulaalta ja kimmoisalta.

Suosittelen lämpimästi!

Kuten viimeksikin, teille olisi tarjolla yhteistyömme tiimoilta alennuskoodi, nimittäin mungogel -koodilla saa nyt -30% alennuksen Face Gelistä MayBeautyn sivuilta 🙂

Kommentit (15)
 1. Tällainen kuorinta on ollut itselläni kun hankintalistalla! Kosmetologi kielsi käyttämästä liian tuhteja kuorintoja ja naamioita, mutta tää ei varmaan ihoa rasittaisi yhtä paljon kuin rakeellinen kuorinta.

  Täytyy muuten sanoa että suurinosa tuosta iholle kertyvästä möhnästä on itse tuotetta eikä suinkaan kuollutta ihosolukkoa. Mutta toimii toki siltikin ja tärkeintähän on miltä iho kuorinnan jälkeen tuntuu ja näyttää! 🙂

  1. Joo, niin mäkin luulin, kunnes sitten jätin sen pyörittelyn puoleenväliin, kuivasin ihon ja tutkin asiaa, niin kyllä siinä oli tosi paljon ihoa 😮 Siis silleen, että sormin pystyin nyppimään sitä, ja se oli vielä ”kiinni” vähän, eli oli kyllä ihan ihoa. Ja sen jälkeen iho tuntuikin sitten tosi ihanan pehmeelle 🙂

 2. Miten noi muuten toimitetaan? Tilasin just 😀 jäi tosta tilaamisesta epäselväks. Ei varmaan mahdu postilaatikkoon vai meneekö postiin?

  1. Postiin ne mulle ainaki on tullut 🙂

   1. Okei kiitos. Oon tilannu 6 päivää sitten eikä oo tullu kotiin eikä mitään ilmotusta, että olis postiin menny. Lasku kyllä tuli. Ja luki et saapuu 2-5 päivässä 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *