Kauneutta

Mungolife

*Kiitos yhteistyöstä Kauneutta.com -verkkokaupalle!*

KAUNEUTTA. Mä tuskailin kuukausia ilman kunnon meikkivaloa ja peiliä. Uudessa pukeutumishuoneessa vanhan peilin valo ei millään riittänyt kunnon meikkivaloksi, ja kaipasin myös peiliä, jonka saisi lähemmäs ja suurentamaan kasvoja. Kulmia nyppiessä tai tarkkoja rajauksia vetäessä valaiseva suurentava peili olisi täydellinen pelastus päivään! Kävin läpi varmaan koko helkkarin nettikauppa-valikoiman, ennen kuin törmäsin kauneutta.com -verkkokauppaan, josta sitten löysin haluamani peilin vihdoin! Kaksipuolinen peili, jossa on LED-valo, ja jonka toinen puoli on suurentava ja toinen puoli "normaali". Tämä on helpottanut meikkaamista aamuisin älyttömästi! Peili maksaa 57 €, ja on musta todella hyvälaatuinen vehje. Peili pyörii tuossa helpolla mekanismilla juuri haluttuun asentoon, ja se kulkee kätevästi mukana pöytätasolta toiselle tarvittaessa, nimittäin peili toimii paristoilla, eikä mitään piuhoja ole :)

Mä sain vielä anopilta täydellisen kirkasvalolampun meikkipöydän kulmalle, ja tällä setillä meikkaaminen on ollut todella kivaa! Käytännöllisen lisäksi peili on mun mielestä kaunein LED-peili, jota olen nähnyt (niistä järkevän hintaisista ratkaisuista siis..)
Jos siis haluat itsellesi meikkipöydälle hyvän ja laadukkaan peilin, suosittelen suuntaamaan Kauneutta.com -sivutolle, tai vaikkapa joulukalenterin neljänteen luukkuun, siellä on nimittäin hieman lisää tästä peiliasiasta tänään klo 11.00! :)


Mitäs tykkäätte? 

Kommentit

Mistä se sun iso peili ledeillä on?

Sussu (Ei varmistettu)

Onpa kaunis! Itsellänikin olisi tarve meikkipeilille valolla ja sen etsiminen on tuottanut hirveää päänvaivaa. Onko toi valo luonnonvaloa tai kylmää, eikä kellertävää? Tuntuu, että on hirveän vaikea löytää muuta, kuin lämpimän valkoista valomeikkipeiliä.

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

just tollasta oon etsinyt aika pitkään.. eteisessä ja vessassa molemmissa inhottava keltainen valo.. Kiitos vinkistä :-)

klaara (Ei varmistettu)

Tämä tulisi niin tarpeeseen, kun näkö on huono, että tarvii suurentavaa peiliä, jota ei tarvitse pitää kädessä.

Suvi (Ei varmistettu)

Tuollainen tulisi tarpeeseen :)

rina (Ei varmistettu)

Taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin kenenkään blogiin. Nyt oli pakko, myönnän etten aiemmin pitänyt blogistasi,ehkä tuntui että oli hieman pinnallista makuuni. Toivottavasti et ota mitenkään huonona,mutta nyt ! Ah viime kuukausien postaukset on olleet niin mukavaa luettavaa! Kuvasi ovat aivan ihania ja tyylikkäitä aina. Jotenkin on saanut susta kiinni pintaa syvemmältä. Hyvällä! Huomaa kirjoituksistasi että olet onnellinen :) Ihanaa joulunodotusta teille Kuopioon ja mukavaa Dubaita! Toivon kaikkea parasta teille:)

Kommentoi