Kävelyllä

rono (1 of 2)

TIEN PÄÄLLÄ. Olipahan viikonloppu. On se tavallaan ihan OK alkaa odotella perjantaita jo maanantaina, kun viikonloput menee niin haipakkaa? Miten mä jaksoin joskus ihan vähän aikaa sitten lennellä koko ajan ja mennä ja tulla, kun nyt tuntuu, että kaikki mehut imee perheen käynti kylässä ja piskuinen Helsingin reissu. Täällä mä istun väsyneenä mutta tyytyväisenä junassa puolessavälissä matkaa kohti Kuopiota. Ystäviä ehti näkemään, kolme palaveria istumaan ja vieläpä ehdin Johannan tuoliin tukkafiksiin. Nyt on muuten paras tukanväri ehkä ikinä, niiiiiin fiiliksissä 🙂

Kuljin tosin koko päivän pipo päässä ja syvällä silmillä, koska Helsingissä on ehkä -35 astetta. Tai siltä se ainakin tuntuu kun toi kylmyys menee ytimiin. Benjiä on ihan hirvee ikävä, joskin mies ja Anne on pitänyt mut aika hyvin ajan tasalla pienen seikkailuista, kuvamateriaalia on viuhunut puhelimeen hyvää tahtia.

Postauksen kuvat on lauantain kaupunkikävelyltä Kuopiossa, kun näytettiin vähän siskolle ja äitille uutta kotikaupunkiamme. Kylmä oli, mutta ihan hyvin tarkeni hetken kuvaillakin pinkkinä laskevan auringon valossa. Asu tosin ei ehkä ole edustavin, koska jouduin heittämään matalat ylipolvensaappaani takakonttiin ja vetämään jalkaan varuilta mukaani ottamat Uggit heti kun pääsimme keskustaan. Ei kestänyt jalka vielä lauantaina, mutta tänään on jo voiton merkkejä ilmassa! Ehkä noita rumiluksia ei tarvitse siis pitää hetkeen taas. (Kyllä, Uggit on musta tosi rumat, mutta pidän niitä silti koska ne on lämpimät ja kätevät)

rono (9 of 9)

rono (1 of 9)

rono (6 of 9)

rono (8 of 9)

rono (5 of 9)

En tiedä miksi, mutta mun pikku YSL on nyt päättänyt heittäytyä todella hankalaksi ja vaikeaksi aina asukuvissa. AINA yksi noista hapsuista päättää sojottaa takertuneena johonkin puseroon. Eikä se edes ole mikään yleinen ongelma muuten käytössä, se on aina ihan kiltisti paikallaan. Heti kuvatessa nähtävästi tulee tarve takertua. Ärsyttävää. Olkoot. Isoja on taas ongelmat.

Arvatkaa mitä? Mä kokeilin vihdoin niitä Hanna Partasen lihapiirakoita! Mun on siis pakko sanoa, että mulla oli pieniä epäilyksiä koko Kuopiota kohtaan, kun varmaan 15 lukijaa suositteli mulle muutettaessa lihapiirakoita. Silleen okei, eikö siellä kaupungissa ole mitään sen parempaa, että lihapiirakat on näin iso juttu? No, saatiin nyt vihdoin aikaiseksi kokeilla niitä, ja sori, en tajua, mistä kaikki tää häsellys on. Lihapiirakka ku lihapiirakka. Ihan hyvää, mut se on silti ihan vaan lihapiirakka. Sitä ei ole uppopaistettu kullassa, eikä se eroa mun mielestä kaikista maailman muistakaan lihapiirakoista sen kummemmin. Ehkä mä en vaan tajuu 😀

Arvatkaa mitä muuta? En olis ikinä uskonut tätä vielä toukokuussa, mutta niin se vaan olen minäkin tutkinut opiskelupaikkoja. Ekskusemua. Menneisyyden Vanhanen olis varmaan oikeesti oksentanut ajatuksestakin vielä kuukausi dissen jälkeen, mutta tässä mä vaan oon selaillut Kuopion opiskelumahdollisuuksia ja pari maisteritutkintoa kiinnostelee. Ei mulla oikeestaan ole mitään tarvetta olla maisteri, mutta kiinnostaisi oppia lisää. Etsin itse asiassa kaverille koulutuslinjoja Kuopiossa, eksyin ja innostuin. Ajattelinpa tässä ehkä laittaa paperit sisään. En kyllä tiedä millä ajalla opiskelisin, kun tässä pitäisi ehkä tehdä töitä ja blogihommia ja elääki välillä. No siinä lomassa jotenkin 😀 Nyt iski into. En oikein ymmärrä itsekään, ja oon kyllä vähän shokissa tästä innosta. Pari viikkoa ois aikaa laittaa hommat vireille, täytyy nyt vähän fiilistellä tätä tunnelmaa vielä hetken ja miettiä, että onko tää innostuminen, joka kestää pari vuotta vielä.

Ainiin. Paita on uudehko. Ja ihanan mallinen. Ja tietenkin 100 % kashmiria Zarasta. Loves it.

rono (7 of 9)
rono (3 of 9)

rono (4 of 9)

rono (2 of 9)

rono (2 of 2)

So here I am, on my way back from Helsinki and it feels like there was no weekend. Tomorrow it’s back to business as usual, and the weekend went by in about 3 seconds. My mom and sister came over, and I travelled back with them. Had a chance to see my friends quickly, and then just ran from one meeting to another one, barely having time to eat. Well, at least I had time to see my hairdresser and get my hair done a perfect colour. Looking at these photos, I was in serious need of some root treatment there 😀 

It’s been great weekend, I’ve gotten excited about the prospect of studying again, though I thought I’d rather kill myself than go back to school when I graduated in May. Now I’m all excited looking at Masters degrees in Kuopio. Oopsie. It’s not even about getting a Masters I just found a couple of degrees that sound really interesting. Well, not sure if this excitement is there to last the whole two years, but maybe, who knows. Maybe I’ll give it a shot. 

The outfit is from Saturday, walk around the city showing our new hometown. It was freezing, but enough clothes, and I was fine to take some photos. Still too hurt to wear anything than the Uggs, but getting better, today already managed to wear my basic boots. Happy as a pumpkin. 

Ohh, the sweater is new. And 100 % cashmere. Zara. As always. Love the cut. 

Anywaaaaay, do we like the outfit? 🙂

Mitäs tykkäätte asusta? 🙂

Kommentit (45)
  1. Jee opiskelemaan! Minäkin valmistuin medianomiksi ja laitoin yliopistoon ”läpällä” hakemuksen (aina vähän jäänyt ns. harmittamaan etten hakenut yliopistoon tai suorittanut masiterin tutkintoa). No pääsin sisään ja nyt opiskelen sekä käyn töissä 37,5h/vko, ei tarvinnut jäädä jossittelemaan. Eli kyllä se onnistuu! Vapaa-aika on vaan aika kortilla, mutta sitä jaksaa kun tietää ettei tämä ikuisuuksiin kestä 🙂 Ja ihmiset on tehneet paaaljon hullumpiakin asioita kuin opiskelleet ja käyneet töissä samalla. Tsemppiä hakuun!

    1. Näinpä juuri, ja maisteri on niin lyhyt pyristys kuitenkin, että eipä tuo niin vakavaa ole 😀

  2. Eijeijei, ihmiset suosittelee aina aivan väärän Partasen lihapiirakoita!! 😀 Irene Partasen on parempia, kokeilehan niitä seuraavaksi! Kojut on alunperin pystyttänyt anoppi (Hanna) ja miniä (Irene) ja Irenen resepti kyllä hitusen muuttui uuden omistajan myötä, mutta voittavat edelleen omasta mielestäni Hannan lihikset mennen tullen! Meillä mennään miehen kanssa eri kojuille, kun mies tykkää enemmän just niistä Hannan lihiksistä 😀

    1. Tästä voitaneen kuopiolaisten keskuudessa väitellä kuin muna vai kana -väittelyä konsanaan loppuelämän? 😀

      1. Ehdottomasti! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *