Keep it all

raita (1 of 1)-7SALLIKAA, ETTÄ ESITTELEN… uuden matkakumppanini. Olen pidempään sillä silmällä tuijotellut Louis Vuittonin Keepallia ja vihdoin tein päätöksen siitä, minkä kyseisistä veskoista haluan matkustuslaukukseni. Louis Vuitton 55 Bandouliére Damier Ebene -kuosissa oli loppujen lopuksi valintani. Olen poukkoilut sekä liikkeessä, että ajatuksissani Ebenen ja Graphiten välillä, mutta päädyin tähän ruskeaan nyt sitten mustan sijaan. Perusteluja asiaan ei ole, kunhan sattui loppupeleissä miellyttämään enemmän. Eniten päänvaivaa aiheutti koko. Otanko 55 vai 45. Iäisyyksiä pohdin, kokeilin, mallailin ja pohdin lisää. 55 näyttää vähän hassun isolta mulla, mutta siihen mahtuu niin paljon enemmän! Nyt olen vieläkin kahden vaiheilla teinkö oikean ratkaisun. 45 kulkisi nimittäin näppärästi ihan kaupungillakin, jos haluaa salille koulun jälkeen tms. Tämä 55 on siihen ehkä hippasen liian iso. Toisaalta yhtään pienempi weekenderi, niin ei taas mahtuisi. Ongelma, joka on tullut selväksi Neverfullin kanssa. Tähän siis päädyin, ja odotan innolla yhteistä matkaamme kohti Suomea tänään!

raita (5 of 5)-2

raita (4 of 5)-2 raita (3 of 5)-2 raita (1 of 5)-2

raita (2 of 5)-2

Nyt pitäisi pakata vielä tämä kyseinen yksilö, nimittäin lento kotiin on tänään illalla! Kotona odottaa mun pikkuset pojat, joita on jo hirvee ikävä ja viikon loppuun mahtuu kaikkia kivoja suunnitelmia, mm. omien synttäreiden juhlinta ja veneretki!

Vietimme eilen ihanan hemmottelupäivän Jennin kanssa, ja päivän asu -kuvia sekä pieniä paloja meidän päivästä tulee illalla blogin puolelle! 🙂 Voisin vaikka kuvata pari eilistä ostosta siihen samaan syssyyn vielä!

Mitäs tykkäätte Keepallistani? Ei sytytä sitten yhtään vai onko se teidänkin mielestä ihana? 

Kommentit (43)
  1. Toi on ollu omalla himotuslistalla vaikka kuinka kauan 🙂 olisi kiva nähdä tästä kuvia InAction, niin näkisi vähän sitä kokoa 🙂 kun mahdollisuudet päästä liikkeeseen testailemaan on itsellä ainakin vähän rajalliset. Tää on kyllä niin ihana!! Myös se Alma on aika unelma 😉 olin ihan viittä vaille tuossa kesällä ostamassa sen, mutta sitten päädyin Célinen Horizontal Cabakseen 🙂

    1. Joo, Almakin on aika ihana 🙂 Se tulee asukuvissa ihan pian esille! Ja pyydänpä tänään Annikaa kuvaamaan mun asun, kun lähden kentälle, siinä pitäisi aika hyvin ton sitten näkyä in action 🙂

  2. Tuli yhtäkkiä mieleen, että minkälainen tapa siä Lontoossa (ylipäätään englannissa) on kun tavataan tai hyvästellään kavereita? 🙂 Halaatteko tai annatteko aina poskisuukkoja ym?

    1. Poskisuukkoja jaetaan jonku verran tai sitten halataan. En kyllä tiedä yleisesti, niin me tehdään ainakin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *