Kesäkuun eka // Toukokuun asut

Desktop1

Kesäkuun eka. Eli aika kerrata toukokuuta ja toukokuun asuja 🙂 (Aloitin tämän postauksen kirjoittamisen eilen, mutta sitten tuli yksi mutka matkaan kakuntekemisessä, ja sit tytöt tuliki cake and cocktails -iltaan ja no ykskaks kello on 16.50 kesäkuun 2. päivänä :D)

Ajattelin kuun vaihtumisen kunniaksi julkaista kaikki viime kuussa julkaisemani asukuvat pitkästä aikaa yhtenä pakettina, että saatte kertoa suosikkinne. Viime kuussa julkaistuissa asuissa oli mielestäni useampi kiva asu; itse tykkään tuosta gladiaattoriasusta, tuosta punaisesta mekosta ja tuosta babydoll-jumpsuitistakorkeiden saappaiden kanssa. Mitäs te tykkäätte?

Me istuskeltiin tosiaan eilen iltaa tyttöjen kanssa täällä meillä, kokeiltiin vähän erilaisia cocktaileja, syötiin ruissipsejä ja avocadoa, kakkuja ja ihan superhyvää tonnaripiirakkaa! Juorittiin miehistä ja parannettiin elämää. Miehen ammatti on aika miesvaltainen, ja suuri osa on päätynyt Kuopioon töiden takia. Samaa matkaa on tulleet tyttöystävät ja vaimot, joten aika monta naista täällä on ns. samassa veneessä. Jos vaan ehtii olla aktiivinen, niin ei uudessa kaupungissakaan yksin jää. Sen puolesta tuo maisterivaiheen opiskelukin kiinnostaa aika paljon, koska olisi kiva taas, että olisi hieman rutiinia ja opiskelukavereita ja opiskelumenoja.

Mieskin on ollut tosi paljon töissä ja työmatkoilla erinäisten projektien vuoksi ja yhteistä aikaa on ollut koko viime kuukauden vain viikonloppuina ja aika lailla kaikki on ollut oman tekemisen varassa. Nääki on niitä asioita, jotka ei tietenkään sinne ruudun toiselle puolelle välity, mutta sekin selittää tietyllä tapaa asukuvien vähyyttä ja kiireisyyttä. Tässä tulee pyöritettyä työelämää, blogia, Benjiä, kotielämää ja valmisteltua muuttoa ja kaikkia remppahässäköitä melko paljon yksin, niin kiirettä on pitänyt. Nyt on onneksi tuo hullu kuukauden työrupeama takana, eikä tarvitse rytmittää elämää ihan hassusti. On toinen tyyppi ulkoiluttamassa ja leikityttämässä energiapommia ja tekemässä ruokaa ja mitä näitä nyt arjen keskellä onkaan. Loppukeväät ja alkukesät tuntuu muutenkin kautta linjan olevan tosi kiireisiä, kun lomien alta pitäisi saada järjestettyä asioita valmiiksi. Ollu ihan uusi rooli mulle, kun oon saanu pyöriä yksin rautakaupoilla suunnittelemassa maaleja ja muita, joita sitten yhdessä myöhään illalla ollaan vielä valittu.
Desktop2

Huomenna suuntaamme töiden jälkeen kohti Helsinkiä ja ihania viikonloppusuunnitelmia, ja keskiviikkona lähdemme ensimmäiselle kesäreissullemme. En voi vielä paljastaa kohdetta, kerron teille sitten joskus ensi viikolla syyn sille 😀 Odotan kyllä innolla tulevaa lomaamme, maitakin kertyy peräti kolme sitten viikon aikana! Mulla on kyllä sellainen olo, että kesäloma alkoi nyt jo, kun mies päästi peräti 15 jälkeen kotiin ja tekee nyt ihan normaalisti töitä seuraavat viikot. I HA NAA. Juhlistetaan sitä villisti Pancho Villan burgereilla ja reissulla JYSKiin tilaamaan patiohuonekalut. Awesome 😀

Mitäs tykkäätte asuista? Mikä on suosikkinne? Palataan uusilla asukuvilla myöhemmin tänään tai ihan viimeistään huomenna!

Kommentit (26)
  1. IraCassandra
    2.6.2016, 15:01

    Mun suosikki on valkonen mekko vaaleenpunasen huivin kera! 🙂

  2. Valkoinen mekko ja vaaleanpunainen huivi on aivan täydellinen asu. Asua ihailin jo silloin kun julkaisit sen ensimmäisen kerran. Todella kaunis ja raikas kokonaisuus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *