KESÄLOMA!!!!

Mungolife

HIPHEI HELLUREI!!

Kouluvuosi ON PAKETISSA!!

Matkalaukut pakattu (taas jälleen kerran), asunto siivottu kesää ajatellen valmiiksi ja neiti olisi valmis kirmaamaan kesälaitumille viettämään upeaa festarikesää!

Vahingossa eilen pienimuotoisia tuliaisia metsästäessä löysin itselleni täydellisen kesäkorunkin!! Yleensä massiivisten korujen suurin ystävä löysi nyt kaulaan pienen pienen tähden killumaan, kun kesähelteillä yleensä saattaa aika hikiseks muuttua ja sillon korutki kärsii vähän, varsinki se Guessin rihkamakoru. Minitähti oli jotenkin niin klassisen kaunis, että metallinväristä viis! Kesän ruskettunut iho ja kulta ne yhteen sopii :) Eikä toikaan mitään kultaa edes ole, joten tollanen muutaman euron panostus ei paljoa lompakkoa ravistellut!

Meikäläisen matkustusvarusteet muistuttaa ehkä enemmän 3-vuotiaan ku 24-vuotiaan, mut hei, pupu piti saada kesäksi mukaan, ja pitäähän ihmisellä söpö juomapullo olla, eikös? ;)

Nyt Helsinkiä kohti, palataan sitten Suomen kamaralta! :) 

P.S. Sanomattakin on varmaan selvää, että tän kerran ku tulin kentälle viime kokemuksen jälkeen 1,5 h ajoissa, niin mun lento on myöhässä 40 min? Life is life :D

Kommentit

eeveoo (Ei varmistettu)

nyt kyllä pakko sanoa, että oot tajuttoman kaunis :)

Anna (Ei varmistettu)

Awwww, kiitoksia :)

r (Ei varmistettu)

Onks noi Ikean Malm-laatikostot? Itselläni on samanlaiset ja on kyllä olleet ihan kätevät. Ei kovin kalliit, mutta tyylikkäät :) Mäkin suuntaan Seinäjoelle jo alkuviikosta Provinssin valmisteluhommiin kahdeksatta kertaa peräkkäin (ups, niin ne vuodet vaan menee...). Joko saa mennä? Can't wait! Oikein mahtavaa ja ikimuistoista festarikesää sullekin!!

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, no tuu siis moikkaamaan Provinssissa, ku siellä kummiski pyörin!! :) Ja on joo :)

Ihana sisustustyyli sulla. Tykkään aikalailla saman tyylisestä kuin sinä. Mies kotona vaan ei joskus tykkää joistakin jutuista jota ehdotan mutta itsepäisesti kuitenkin ostan, hehee. :))

blanchaton (Ei varmistettu)

Onnea kouluvuoden loppuun saamisesta! Olisi todella kiva jos tekisit postausta siitä, millaisia ne sun kurssit siellä kevätpuolella oli :) Muistelen, että syksyllä kerroit pariinkin otteeseen sun koulusta ja joistakin kursseista, mutta nyt keväällä et ole tainnut. Toivottavasti muistini ei petä pahasti :D Jos vaan siis itselläsi on inspistä kirjoittaa niin minua ainakin kiinnostaisi lukea miltä nyt ensimmäisen vuoden jälkeen tuntuu ja millaista asioita siellä käydään läpi :)

jj (Ei varmistettu)

onko toi sun lontookoti koko kesän tyhjänä? käykö kukaan kattelee että paikat on kunnossa? eikö sua pelota jättää kaikkea noin pitkäks aikaa?

Hessu (Ei varmistettu)

Mistä tuo ihana kaulakoru on? :)

Saako kysyä, että kuinka paljon sulla o vielä opintoja jäljellä ja mikä susta tulee "isona"?:) aiotko asua ulkomailla tulevaisuudessakin? Ei tarvitse vastata kysymyksiini jos et halua, mutta olen niin utelias. Itse olen ajatellut että perheeni kanssa asuihin joskus tulevaisuudessa ulkomailla jos sekä vaan olisi joskus mahdollista. Yksi huono puoli olisi että kaikki ystävät ja perhe jäisi tänne ja niitä tulisi ikävä. :/

NN (Ei varmistettu)

Ai että, kesä kesä kesä <3 ja festarit. Mun festarikesä starttaa parin viikon päästä Himokselta ja tarkotus olis käydä ainakin jysäri festarit, weekend ja tietty tammerit, kun täällä asun ;) Mahtavaa kesää Anna, nyt nautitaan!

tiia (Ei varmistettu)

Voisitko tehdä jonkinlaisen meikkituton, jossa näyttäisit myös mitä kaikkia tuotteita käytät?(:

Kaisa (Ei varmistettu)

Hei,

Asiaan täysin liittymättä... Mut huumattiin eilen illalla työtapahtumassa ulkomailla (vahvasti näyttää siltä, että joku työkaveri oli teon takana). Tästä tuli heti mieleen sun Barcelonan tapaus ja mietinkin, että oletko vielä päässyt asian yli? Mulla on vielä selvitysvaihe menossa, eli en tiedä tapahtuneesta läheskään kaikkia yksityiskohtia. Mua ei ainakaan raiskattu tai eikä multa kait mitään vietykään. Sinänsä oli taas enkelit mukana.

Nyt en vaan tiedä miten suhtautuisin tapahtuneeseen ja miten toimin jatkossa. Olo on todella epätoivoinen ja surullinen. En ole edes vielä uskaltanut kertoa asiasta perheelleni tai miehelleni. Hävettää, sillä illalla tuli myös juotua reilusti enkä vahtinut juomaani. Kommenttia ei tarvitse julkaista, kunhan nyt jonnekin puran murheitani.. Kaikki kommentit vinkit ovat kuitenkin enemmän kuin tervetulleita!

Nipsu (Ei varmistettu)

Sulla on tajuttoman kaunis silmämeikki (ja silmät tietty :) )! Voisitkohan väsätä ohjeen rajauksiin yms. kun ehdit, ois kiva!

Kommentoi