KESÄLOMA!!!!

HIPHEI HELLUREI!!

Kouluvuosi ON PAKETISSA!!

Photo on 5.6.2013 at 11.02 #5Screen Shot 2013-06-05 at 17.36.14

Matkalaukut pakattu (taas jälleen kerran), asunto siivottu kesää ajatellen valmiiksi ja neiti olisi valmis kirmaamaan kesälaitumille viettämään upeaa festarikesää!

Photo on 5.6.2013 at 11.00 #5Photo on 5.6.2013 at 11.00 #2

Vahingossa eilen pienimuotoisia tuliaisia metsästäessä löysin itselleni täydellisen kesäkorunkin!! Yleensä massiivisten korujen suurin ystävä löysi nyt kaulaan pienen pienen tähden killumaan, kun kesähelteillä yleensä saattaa aika hikiseks muuttua ja sillon korutki kärsii vähän, varsinki se Guessin rihkamakoru. Minitähti oli jotenkin niin klassisen kaunis, että metallinväristä viis! Kesän ruskettunut iho ja kulta ne yhteen sopii 🙂 Eikä toikaan mitään kultaa edes ole, joten tollanen muutaman euron panostus ei paljoa lompakkoa ravistellut!

Screen Shot 2013-06-05 at 17.36.19 Meikäläisen matkustusvarusteet muistuttaa ehkä enemmän 3-vuotiaan ku 24-vuotiaan, mut hei, pupu piti saada kesäksi mukaan, ja pitäähän ihmisellä söpö juomapullo olla, eikös? 😉

Nyt Helsinkiä kohti, palataan sitten Suomen kamaralta! 🙂 

P.S. Sanomattakin on varmaan selvää, että tän kerran ku tulin kentälle viime kokemuksen jälkeen 1,5 h ajoissa, niin mun lento on myöhässä 40 min? Life is life 😀

Kommentit (13)
  1. nyt kyllä pakko sanoa, että oot tajuttoman kaunis 🙂

    1. Awwww, kiitoksia 🙂

  2. Onks noi Ikean Malm-laatikostot? Itselläni on samanlaiset ja on kyllä olleet ihan kätevät. Ei kovin kalliit, mutta tyylikkäät 🙂 Mäkin suuntaan Seinäjoelle jo alkuviikosta Provinssin valmisteluhommiin kahdeksatta kertaa peräkkäin (ups, niin ne vuodet vaan menee…). Joko saa mennä? Can’t wait! Oikein mahtavaa ja ikimuistoista festarikesää sullekin!!

    1. Hahaha, no tuu siis moikkaamaan Provinssissa, ku siellä kummiski pyörin!! 🙂 Ja on joo 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *