Kesätukasta

Mungolife

*Pidennykset saatu Rapunzel of Swedeniltä :)*

Terkkuja tien päältä! Ollaan tässä juuri menossa kohti Tamperetta ja Blockfestia, eli poikaystävä laulaa korkeelta, kovaa ja nuotin vierestä ja mä mulkoilen sitä ja vietän laatuaikaa Airini kanssa.

Koti ei vieläkään ole ihan täysin ready, mutta pikkuhiljaa. Enää on kai kolme laatikkoa purkamatta. Yleinen kaaos vallitsee vielä, mutta vahva luotto on siihen, että ollaan ensi viikolla jo kotiuduttu ja pääsee viettämään normaalia arkea :) Uudemman materiaalin puutteessa päätin käydä läpi Turkin reissun kuvat, jos vaikka niistä jonkun postauksen saisi taiottua. Näin alkuun muistin erään kirjoitusaiheen, josta piti kirjoittaa. Ei sinänsä liity Turkkiin. Tietenkään.

Mulla on ollu pidennykset aika pitkään, ja kokemusta löytyy kaikenlaisista pidennyksistä matkan varrelta. Vähiten miellyttävät kokemukset pidennyksistä on aina ollu kesän ajalta ja reissuista lämpimiin kohteisiin. Meri, Vivve ja Janna varmasti kaikki muistaa lämmöllä, miten ovat kamman kanssa välillä selvitelleet mun kuontaloa, kun takut on alkanu muuttua rastoiksi reissun päällä. Jotenkin otin sen vaan pidennysten välttämättömänä huonona puolena; hirveen takkuuntumisen kosteassa ja kuumassa ilmastossa. Kokeiltuani aika monia pidennyksiä olin jo tullut siihen tulokseen, että kyseinen piirre on yhteistä kaikille pidennyksille.

Ei muuten ole. Kun mulle aikanaan tarjottiin yhteistyötä Rapunzel of Swedenin kanssa, kieltäydyin alkuun. Olihan mulla markkinoiden "parhaat" pidennykset, eli Simplyt. Kun sitten mitta tuli täyteen kaikkia ongelmia alkuvuonna, otin itse yhteyttä Rapunzeliin, ja otin tarjouksen vastaan. Nyt Rapunzelin tukkaa olen pitänyt kohta puolisen vuotta, enkä voisi sitä tarpeeksi superlatiivein kuvailla. Jo ensimmäisiä pidennyksiä laitettaessa huomattiin Johannan kanssa, että ero on huimaava. Vierekkäin edellistä pidennystukkaa ja Rapunzelin tukkaa hypistellessä, huomasi eron sileydessä ja tuuheudessa. Rapunzelin teipissä on paljon enemmän hiusta palassa ja lisäksi se on mielettömän sileää. Samalla tukalla pärjää helposti puoli vuotta, kaksi-kolme nostoa! Yllättävin ominaisuus Rapunzelin hiuksissa on kuitenkin ollut niiden täydellinen eroominen muista kokeilemistani pidennyksistäni. Mulla ei ole ollut yhden yhtä takkua tässä tukassa!! Ja huom, meitsi tupeeraa kuitenki välillä niin, että Michael Monroeki olis kateellinen!

Ennen riitti, että kävi suihkussa, eikä föönannu tukkaa heti, että oli koko takaraivo rastoilla. Puhumattakaan jos oli viikon lomalla, jossa kävi päivittäin uimassa. Tukka oli aina pestävä heti shampoolla ja hoitoaineella, föönattava ja selvitettävä. Nyt oon ollu lomalla Turkissa ja Kroatiassa, lähes 40 asteen lämmöissä, joka päivä uiden. Ei yhden yhtä takkua. Nyt oon voinu vaan pestä hiukset ja antaa niiden kuivua itsekseen, eikä siltikään, yhtäkään takkua. Yleensä kun oon mennyt Johannan tuoliin, on Johanna joutunut hetken selvittelemään takkuja, joihin en itse yllä. Sinänsähän sillä ei olisi niin väliä, mutta kun omakin tukka jää sinne takkuihin ja pahimmassa tapauksessa katkeilee ja hajoilee. Ei kiva. Yllättävää on tässä yhtälössä lähinnä se, että vaikka hius on aika liukasta, ja sen takia ei takkuunnu, pysyy siinä kuitenkin muotoilu todella hyvin!

Jos siis takkuuntuminen on ongelmananne pidennysten kanssa, suosittelen lämpimästi Rapunzelin tukkaa. Ei oo tarvinnu takkuja availla kyllä pitkään aikaan. Sain kokeiltavakseni myös Rapunzelin omaa shampoota ja hoitoainetta taannoisella kampaamovisiitilläni, ja tässä tuli laitettua uutta tilausta kehiin jo.. Myös Rapunzelin silkkiproteiinia käytän päivittäin nykyään, ja voin myös sitä kehua aivan sydämestäni! On aivan ihanaa, kun löytyy ne omat kauneustuotteet, joihin voi luottaa sokeasti! Nyt ei tarvitse reissun päällä miettiä, uskaltaako hypätä altaaseen pää edellä :)

Kommentit

... (Ei varmistettu)

ilmeisesti sulla on se kallein rapunzel, europe tms? Se halvempi laatu on aivan täyttä kuraa, heti ensimmäisen pesun jälkeen pää on täynnä ihan takkuista, karkeaa pidennystä, ihan kuin koirankarvaa.

Iida (Ei varmistettu)

Tainnut commercial -tägi unohtua....

A (Ei varmistettu)

En tarkota epäkohteliaasti mutta kiinnostais että miks käytät pidennyksiä? Rahanmeno ja vaiva ei vaan kuulosta kovin järkevältä kun on omaakin tukkaa päässä :) luonnollosesti kaikki itse valitsee mihin rahansa käyttää!

E (Ei varmistettu)

Moi! Voisitko tehdä meikkipostauksen tässä lähiaikoina? :-) käsitteekseni sun oli tarkoitus tehdä silloin osana sitä before, after & inbetween -postaussarjaa mutta en löytänyt sieltä:/?

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

On kyllä kaunis tukka :-)

Toi Rapunzel on kyllä jännä, miten epätasalaatuista tuotetta niiltä saa. Kerran sain juurikin kuvailemasi pidennykset ja olin ihan onnesta soikeena. Sitten seuraava tilaus niin tukka rastottu sellaseksi yhdeksi linnunpesäksi (en edes liioittele) KOLMEN pesun jälkeen. Käytin täysin samoja tuotteita, mitä aiemminkin. Reklamaation tehdessäni niin minua syytettiin väärien tuotteiden käyttämisestä enkä saanut hyvitystä.
Tilasin sitten uudet ja ostin samalla nuo niille tarkoitetut hoitotuotteet. No ne kesti sentään kuukauden, kunnes meni täysin linnunpesäksi taas. Sen jälkeen mulle riitti ja siirryin Blongin tukkaan, ei oo ollut ongelmia vaikka olisin melkein mitä tahansa hoitotuotetta käyttänyt.
Toivottavasti saat jatkossakin yhtä laadukasta tukkaa, ettei käy niin huonoa tuuria kun mulla :/

Rosa (Ei varmistettu)

Mä kokeilin yhet rapunzelin pidennykset muutama vuosi sitten ja se oli kyllä eka ja vika kerta kun pidennyksiin kosken. Tukka oli mulla kuukauden päässä kunnes vollotin kaverille että nää poistetaan kyllä nyt HETI (ja voi luoja sitäkin operaatiota!) Hoidin tukkaa kuten piti, mutta se meni ihan kamalaksi ja kun vihdoin sain sen päästäni irti viskasin sillä vesilintua. Kokemus se oli sekin tietysti mutta harmittavan paljon meni rahaa ihan hukkaan. Onneksi tää oma tukka on niin paksu ja hyväkuntonen, että ei pidennyksiä/tuuhennuksia tarvitsekaan

Vilja (Ei varmistettu)

Moikka,

Tukkakin näyttää kivalle, mutta silmiin pisti ihana bikinien yläosa. Mistä/kenen valmistama eli vieläköhän löytyisi jostakin?

Thym (Ei varmistettu)

Mulla on ollut Simplyn pidennykset puolitoista vuotta, ja mitään takkuongelmaa ei ole ollut. Ehkä tämä riippuu omastakin hiuslaadusta? Mulla on tosi kuiva, katkea, piikkisuora ja varsin ohut, mutta tuuhea oma tukka, joka ei rasvoitu juurikaan, hiusten pesu kerran viikossa riittää, joskus harvemminkin. Sit pyöritän tukan märkänä syköröille, että saan lämmöttömät kiharat, annan kuivua niin, ja harjaan kuivana. Ei takun takkua. Fööniä ja muotoilurautaa jaksan käyttää vain juhliin.

Sullaon ihana tukka, ja olet ollut yksi "hiusesikuvistani", ja sait mut tajuamaan, että leijonan harja on mahdollinen kaikille. Kiitos sulle, en voisi olla tyytyväisempi tukkaani, enkä varmasti olisi älynnyt kokeilla pidennyksiä ilman sun kannustusta.

Salla (Ei varmistettu)

Tyhmä kysymys - siis sun pidennykset on aitoa hiusta? Mä en näistä tiedä yhtikäs mitään, kun itsellä on vastaavanlainen upea reuhka ihan omasta takaa ja luonnollisesti, onnekas kun olen :) Tuli vain mieleen, että onkohan noi pidennykset pintakäsitelty jollain teollisilla aineilla, kun eivät takkuunnu, vai onko paremmissa malleissa vaan niin tarkka hiuslaadun kontrolli, että valitaan vain parhaimmat? Meinaan itselläni on sama ongelma kuuman ja kostean ilmaston kanssa ihan oman hiuslaadun kanssa - heti täytyy olla pesemässä shampoolla ja hoitoaineella esimerkiksi uimisen jälkeen, tai muuten rastat alemmassa hiuskerroksessa on taattu. Varmaankin ptäisi itsekin käyttää päivittäin muotoilevia ja siloittavia tuotteita, mutta jotenkin karsastan jokapäiväistä kosmetiikan tunkemista hiuksiin (vaikka meikkaan päivittäin heh), vaan tykkään hiihdellä ympäriinsä hiukset naturellina, värjäämättömänä ja muotoiltuna niin kuin ne suihkusta tullessa muotoutuu, keskijakauksella tietty, tosi pitkä ja paksu - autenttinen, lisäaineeton hippilook kuten tapaan sanoa :)

Kukka (Ei varmistettu)

Kih kih mikä kommentti :D

Elisa (Ei varmistettu)

Onko sinulla nämä pidennykset ihan ne tavalliset vai sitä kalliimpaa eurooppalaista hiusta? :)

Kommentoi