Kesätukasta

tukka (3 of 4)

*Pidennykset saatu Rapunzel of Swedeniltä :)*

Terkkuja tien päältä! Ollaan tässä juuri menossa kohti Tamperetta ja Blockfestia, eli poikaystävä laulaa korkeelta, kovaa ja nuotin vierestä ja mä mulkoilen sitä ja vietän laatuaikaa Airini kanssa.

Koti ei vieläkään ole ihan täysin ready, mutta pikkuhiljaa. Enää on kai kolme laatikkoa purkamatta. Yleinen kaaos vallitsee vielä, mutta vahva luotto on siihen, että ollaan ensi viikolla jo kotiuduttu ja pääsee viettämään normaalia arkea 🙂 Uudemman materiaalin puutteessa päätin käydä läpi Turkin reissun kuvat, jos vaikka niistä jonkun postauksen saisi taiottua. Näin alkuun muistin erään kirjoitusaiheen, josta piti kirjoittaa. Ei sinänsä liity Turkkiin. Tietenkään.

Mulla on ollu pidennykset aika pitkään, ja kokemusta löytyy kaikenlaisista pidennyksistä matkan varrelta. Vähiten miellyttävät kokemukset pidennyksistä on aina ollu kesän ajalta ja reissuista lämpimiin kohteisiin. Meri, Vivve ja Janna varmasti kaikki muistaa lämmöllä, miten ovat kamman kanssa välillä selvitelleet mun kuontaloa, kun takut on alkanu muuttua rastoiksi reissun päällä. Jotenkin otin sen vaan pidennysten välttämättömänä huonona puolena; hirveen takkuuntumisen kosteassa ja kuumassa ilmastossa. Kokeiltuani aika monia pidennyksiä olin jo tullut siihen tulokseen, että kyseinen piirre on yhteistä kaikille pidennyksille.

tukka (2 of 4)

tukka (4 of 4)

Ei muuten ole. Kun mulle aikanaan tarjottiin yhteistyötä Rapunzel of Swedenin kanssa, kieltäydyin alkuun. Olihan mulla markkinoiden ”parhaat” pidennykset, eli Simplyt. Kun sitten mitta tuli täyteen kaikkia ongelmia alkuvuonna, otin itse yhteyttä Rapunzeliin, ja otin tarjouksen vastaan. Nyt Rapunzelin tukkaa olen pitänyt kohta puolisen vuotta, enkä voisi sitä tarpeeksi superlatiivein kuvailla. Jo ensimmäisiä pidennyksiä laitettaessa huomattiin Johannan kanssa, että ero on huimaava. Vierekkäin edellistä pidennystukkaa ja Rapunzelin tukkaa hypistellessä, huomasi eron sileydessä ja tuuheudessa. Rapunzelin teipissä on paljon enemmän hiusta palassa ja lisäksi se on mielettömän sileää. Samalla tukalla pärjää helposti puoli vuotta, kaksi-kolme nostoa! Yllättävin ominaisuus Rapunzelin hiuksissa on kuitenkin ollut niiden täydellinen eroominen muista kokeilemistani pidennyksistäni. Mulla ei ole ollut yhden yhtä takkua tässä tukassa!! Ja huom, meitsi tupeeraa kuitenki välillä niin, että Michael Monroeki olis kateellinen!

Ennen riitti, että kävi suihkussa, eikä föönannu tukkaa heti, että oli koko takaraivo rastoilla. Puhumattakaan jos oli viikon lomalla, jossa kävi päivittäin uimassa. Tukka oli aina pestävä heti shampoolla ja hoitoaineella, föönattava ja selvitettävä. Nyt oon ollu lomalla Turkissa ja Kroatiassa, lähes 40 asteen lämmöissä, joka päivä uiden. Ei yhden yhtä takkua. Nyt oon voinu vaan pestä hiukset ja antaa niiden kuivua itsekseen, eikä siltikään, yhtäkään takkua. Yleensä kun oon mennyt Johannan tuoliin, on Johanna joutunut hetken selvittelemään takkuja, joihin en itse yllä. Sinänsähän sillä ei olisi niin väliä, mutta kun omakin tukka jää sinne takkuihin ja pahimmassa tapauksessa katkeilee ja hajoilee. Ei kiva. Yllättävää on tässä yhtälössä lähinnä se, että vaikka hius on aika liukasta, ja sen takia ei takkuunnu, pysyy siinä kuitenkin muotoilu todella hyvin!

tukka (1 of 4)

Jos siis takkuuntuminen on ongelmananne pidennysten kanssa, suosittelen lämpimästi Rapunzelin tukkaa. Ei oo tarvinnu takkuja availla kyllä pitkään aikaan. Sain kokeiltavakseni myös Rapunzelin omaa shampoota ja hoitoainetta taannoisella kampaamovisiitilläni, ja tässä tuli laitettua uutta tilausta kehiin jo.. Myös Rapunzelin silkkiproteiinia käytän päivittäin nykyään, ja voin myös sitä kehua aivan sydämestäni! On aivan ihanaa, kun löytyy ne omat kauneustuotteet, joihin voi luottaa sokeasti! Nyt ei tarvitse reissun päällä miettiä, uskaltaako hypätä altaaseen pää edellä 🙂

Kommentit (12)
  1. ilmeisesti sulla on se kallein rapunzel, europe tms? Se halvempi laatu on aivan täyttä kuraa, heti ensimmäisen pesun jälkeen pää on täynnä ihan takkuista, karkeaa pidennystä, ihan kuin koirankarvaa.

  2. Tainnut commercial -tägi unohtua….

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *