Koh Samui, pt. 2

Mungolife

Hola!

Huh, olipas kiva perjantai ja kohta jatkuu mukavissa merkeissä :) Aamulla käytiin sadetta uhmaten Simban kanssa puistossa leikkimässä, sitten lojuttiin kotona. Minä läppärillä meilejä selaten, Simballe tennispalloa heitellen koneen yli. Noi on aina niin ihania työhetkiä, kun voi samalla leikkiä pikkuisen kanssa :)

Päivän ohjelmassa oli vielä yksi palaveri ja showroom-vierailu ja todella myöhäinen lounas ihanan Nooran kanssa. Myöhemmin suuntaan vielä parille lasilliselle hyvässä seurassa, joten aika mukava perjantai tästä kieltämättä on kuoriutunut, sateesta huolimatta.

Olikin vihdoin aikaa uppailla lisää kuvia meidän Thaimaan reissulta, nimittäin toinen osa Koh Samuin kuvistamme :)

Yhtenä päivänä kävimme siskon kanssa hieman pyörimässä ympäriinsä mun lempitouhussa, vesijeteillä hurjastellen! Maisemat oli taas aika henkeäsalpaavia ja seura tietenkin maailman parasta ♥

Hello hello!
I've been spending a great Friday with Simba and friends, and am soon off to have some fun for a couple of drinks. 

I thought that it's time to finally publish some photos from the rest of our stay in Koh Samui. One day me an my sis took a jet ski for a few hours ride around the islands. So great! 

Sisko ja sen sisko.

Sisters.

Systeri oli aivan fiiliksissä tosta, ja oli ihanaa kuunnella toisen iloista kiljahtelua. Annoin siskoni ajaa puolet matkasta, ja siitähän riemu repesi!

Voin muuten kertoa, että fyysisesti toi on aika rankkaa puuhaa. Siinä roikkuu kuskina ristiaallokossa ainakin koko voimillaan kiinni siinä ohjaustangossa, ja vielä sen matkustajan paino tulee mukaan, kun hän roikkuu kuskissa kiinni. Systeri roikku ekan puoli tuntia ku pieni apina kiinni selässä kovalla rutistuksella. Koska takana istuja ei itse pysty ohjailemaan liikkeitä hirveesti, vaan pomppii kuskin mukana, niin kyllä tällä rimpulakädellä oli vähän hankalaa välillä :D  Käsivarret on ihan palasina tollasen 3-4 tunnin ajelun jälkeen, mutta niin on reidetkin. Siinä kun pomppii aallonharjoilla, niin kyllä reidet työskentelee koko ajan, ja ottaa vastaan niissä pompuissa. Herra isä kun seuraavana päivänä kävely on yhtä rankkaa ku uskomattoman salitreenin jälkeen. Paljon hauskempaa tää kyllä on!

Mulla oli lisäksi ton jälkeen pari päivää kolme aika nättiä mustelmaa sisäreisissä. Näytin vähän jännältä, mutta kun tuossa pomppaa aika ylös aalloissa, ja sitten laskeutuu siihen pehmustetulle penkille takaisin vauhdilla, niin mustelmilla on kyllä tosi helposti :D

My sister was so thrilled about this. It was so great to listen to hear her joyful squeals! She was overjoyed when I let her ride the rest of the way.

Let me tell you, that's not easy, even though it's fun! I felt like after a proper boot camp after this. I was all bruised up from jumping up and down on the jet ski, and my arms were killing me! Just letting everybody know, driving this thing is super fun, but when there's two of you on it, it's easier to be the passenger. Because when you drive, you are the one whose muscles end up carrying all the weight of both jet skiers. 

Rakastan vesiskoottereilla alueiden tutkimista, kun pääsee lähelle pieniä saaria ja uskomattoman kauniita koskemattomia paikkoja, samalla kun saa tuntea auringon porotuksen iholla ja suolaveden pisarat kasvoilla. Fijillä otettiin Merin kanssa aikanaan sellainen viiden tunnin vesiskootteri-safari, ja se on yksi mun elämän onnellisimpia muistoja. Jotenkin niin täydellisen vapaa fiilis.

Halusin siis ehdottomasti viedä siskoni samanlaiselle kokemukselle tuolla, mutta ongelmaksi tulikin se, minkä firman kautta tämän varaisin. Googlettein miljoonalla eri tavalla asiaa, ja ainoa mitä tunnuin löytävän koko ajan, oli kasa varoituksia siitä, miten paljon turisteja kusetetaan tuolla noilla vesiskootterijutuilla. Vuokrataan vesiskootteri 30 minuutiksi, sitten kun tulee takaisin, löydetään siitä joku "uusi" halkeama tms, ja sitten vaaditaan hirveitä korvauksia, väkivallalla uhaten. Poliisi on mukana näissä jutuissa, joten helposti voi käydä köpelösti pienestä huviajelusta. Lisäksi mua vähän ahdisti se, että usein tollaiset rantapuljut, jotka vuokraa skoottereita paskat välittää ympäristöstä, koralleista ja kaloista siellä.

Löysinkin pitkän etsinnän jälkeen yrityksen Wateredge Sports, joka oli saanut paljon positiivista palautetta, ja tuntui luotettavalta. Soitin paikkaan, ja hyvää englantia puhuva asiakaspalvelija vakuutti, että heidän oppaat pitävät huolen, että reitit on valittu niin, ettei korallia vahingoiteta, vaan mennään syvissä vesissä. Paperiasiat vaikutti kanssa aika järkeviltä kun mukana tuli vakuutus omavastuuosuudella, joka oli sopivan kokoinen. Siltä varalta, että jotain kävisi.

Mulla ei jäänyt tuosta muuta kuin positiivista sanottavaa. Wateredge löytyy Lamai Beachilta, ja palvelu pelaa erinomaisesti, kun hotellilta tultiin hakemaan ja sinne vietiin takaisin. Venekuskeilla oli mukana snorkalusvälineet, makeita limuja ryytyneille vesijetteilijöille ja he olivat tosi mukavia. Hintatasokin oli aika samaa kuin muualla, paikoissa jotka oli saaneet tosi huonoa arvostelua. Jos siis noilla alueilla haluaa vesijetteleimään, suosittelen kovasti tuota yritystä! Me palattiin tuonne pari päivää myöhemmin eri juttu mielessä...

I love jet skiing and one of my favourite memories from travels is me and Meri jet skiing in Fiji. So I definitely wanted my sister to experience it too. 

But reading about jet skiing in Thailand, I came across a lot of information on jet ski scams, and it was quite difficult to find a place that looks reliable. Reliable in regards of scamming and also so that its ecofriendly, not driving in the shallow waters and destroying the corals. 

We found a place called Wateredge Sports, who seemed like a proper company, and I don't have anything negative to say about them. The people were friendly and professional, we got picked up and dropped off included in the price, the price was reasonable, and everything went smoothly.

Sitä ennen vaihdettiin kuitenkin hotellia :)

Siirryttiin pohjoiseen Deva Samui hotelliin, joka on ihan temppelin lähestöllä, ihan 3 minuutin kävelymatka tuosta aiemmin esittelemästäni temppelistä, ja lisäksi lähempänä sitä satamaa, josta laivat lähtee Koh Taolla.

We changed our hotel to another place, called Deva Samui in northern Koh Samui. 

Mun ehdottomasti suosikkihotelli tämä, joten voisin kaikille suositella. Chawengin keskustaan matkaa about saman verran kuin Fenixistä, eli n. 10-15 minuuttia, mutta allasalue ja koko hotellin alue ihan uskomattoman rauhallinen, kaunis ja henkilökunta kaikista paikoista ystävällisin ja jotenkin ammattimaisin. Allasalueita on kaksi, toinen rannalla, toinen sisäpihalla, ja huoneista oli suurimmaksi osin pääsy altaisiin suoraan.

This was my favourite hotel of my whole stay in Thailand, it was so beautiful, and the staff was great as well :) It's been built just a while ago and it right near the temple in the first Samui post. 

Kun tultiin hotelliin, niin ensimmäisenä tuli "Ms. Anna, we upgrade you to a better room". No ei kyllä haittaa. Maksettiin varatessa normaali huone, mutta saatiinkin sitten tuollainen huone, josta oli suora kävely parvekkeesta altaaseen. Huone itsessään oli aivan uskomaton! Upea kylppäri, ja tilava huone. Hintaa hotellilla on n. 45 euroa yöltä, muistaakseni, joten suosittelen lämpimästi!

Our room was upgraded to one that had access to the pool, so we could just walk out of our bedroom into the pool. For 45 euros a night, I loved every minute of it!

Näköala meidän parvekkeelta.

The view from our balcony.

Auringonottoalue oli tosi rauhallinen ja siellä pystyi nauttimaan lämpimästä päivästä ilman mitään turhaa hässäkkää.

The sunbathing area was very peaceful, not too many people and no hassle.

Eikä puitteet ole kovin ikävät, kun melkein joka huoneella on tällainen auringonottopaikka.

I must say it's quite nice to enjoy the sun, when almost every room has a bed like this to it.

Oli kyllä kiva herätä tähän näkyyn ikkunasta :)

I loved waking up to this view :) 

En melkein halunnut poistua hotellialueelta, kun oli niin ihanaa vaan hengailla tuolla ja nauttia viileästä vedestä ja lämpimästä ilmasta.

I didn't really even want to leave the pool area, since it' was so great to just laze around there. 

Mä en ikinä ymmärrä miten bloggaajilla on ihanan tyylikkäitä ja hienoja asuja Thaimaan henkisistä maista? How!? Mä vietän melkein kaiken valoisan ajan biksuissa ja jossain huitulassa, jolla voin peittää biksut kun menen syömään tai alkaa tuntumaan liian polttavalta olla auringossa koko ajan. Kun vihdoin puen, on yleensä jo ilta ja pimeetä, ja sitä paitsi kostea nahkeus ei auta kovin kauniisiin asukuviin.

I can't get how some bloggers have amazing outfits on their trips? How!? I'm just hanging around in bikinis and scarves / shirts, to cover myself. And whenever I do get dressed, it's already dark and being all sweaty doesn't really help it all.

Toinen allasalue on rannalla, ja siellä on enemmän aurinkotuolia :)

The other pool area is on the beach, with more chairs and more space :)

Hotellin ravintola on tuossa rannalla myös, ja siellä on iltaisin tarjolla paikallinen buffet -illallinen, joka oli NIIIIIN herkullinen, etten pääse vieläkään yli tän muistosta. Vedettiin Jannan kanssa navat niin täyteen, että melkein teki pahaa :D

The restaurant here is also great, and I seriously recommend the buffet offered. Amazing local food, and such a variety that we were so full, even though we only tried little bits of everything. 

Muistelisin, että toi buffa maksaa jotain 12 euroa hengeltä, ja äärimmäisen hyvää oli!

Näin mainoksen, että Koh Samuilla on Aasian ainoa Jet Lev. En tiedä onko totta, mutta joka tapauksessa sellainen siellä oli. Kyseinen laite on saanut inspiraationsa Bond-leffojen Thunderballista, ja kun näin, että sellainen on Samuilla, oli pakko kokeilla. Idea on siis se, että laitteessa tulee voimakas vesisuihku, jolla pääsee lentoon jopa 10 metrin korkeuteen.

I saw an ad, that there's a Jet Lev in Koh Samui, the only one in Asia apparently. It's this great thing, that's supposed to make you fly about 10 m in the air at best. Inspired by Thunderball in the Bond -movies, it seemed so cool, I just had to try it out :)

Näin.

So this is how it's supposed to work.

Päätin kokeilla. Ensin kiinni laitteeseen. Vuosisadan iloisin ilme.

I decided to give it a go. Looking very happy I see. 

Sitten kokeilemaan.

Let's do this!

Toi vaati ihan sikana käsivoimia, koska tota ohjataan käsillä. Vesisuihkun kovuutta säädellään pyörittämällä kahvaa ja sitä nostetaan lasketaan noista käsipidikkeistä. Ongelmana on nostaa juuri tietyn verran, muuten laite saattaa kääntyä itsessään ympäri ilmassa, ja se voi olla melko vaarallista.

Needless to say, mä en leijunut taivaissa oppaan lailla. Sain hädin tuskin jalkani irti ja liitelin hetken niin, ennen kuin tulin turpa ensimmäisenä alas nokkasukelluksella veteen :D

Hauskaa oli, vaikka olinkin pettynyt itseeni, ettei osaamista tai vahvuutta ollut tarpeeksi pääsemään kunnolla ilmaan. Tuossa on kuulemma bonusta painossa, eli painavammalla ihmisellä, esim. miehellä on helpompaa ohjailla tuota. Tai näin mulle valehdeltiin :D

Näiden seikkailujen jälkeen lähdettiin Taolle, mutta tulimme takaisin Samuille päiväksi ennen lähtöämme, jottei vahingossakaan mitkään ongelmat estäisi lähtöämme, koska lensimme aikaisin aamulla Samuilta Suomeen.

Viimeiset kaksi yötämme vietimme siis Chaweng Noi Pool Villa -nimisessä hotellissa, joka on ihan vastavalmistunut tuonne Chawengin eteläpuolelle.

It requires so much strength, it's ridiculous! I didn't manage to get higher up than just barely getting my feet off the water. It's quite difficult to keep the Jet Lev steady, and I didn't have enough strength or skill for it, but it was fun!

So after these adventures we left to Koh Tao, and came back just to spend the last day in Samui, because we were leaving in the morning, and didn't want to cut it too short in case of problems with transfers. So our last night we stayed in Chaweng Noi Pool Villa, which was also very good!

Villat on ihan uskomattomia, aivan uusia ja todella viihtyisiä. Jokaisella villalla on oma pieni uima-allas, johon sai mm. poreominaisuuden. Hotelli ei näytä tieltä katsottuna miltään, ja siinä on osittain vielä remontti kesken, mutta tätäkin voin ainoastaan suositella, nimittäin siellä asuminen tuntui kyllä todella luksukselta.

Ensimmäisenä iltana sateli, mutta me hypättiin silti tuonne superlämpimään altaaseen riehumaan :D

The hotel is just newly built, and the villas are amazing, with their own pools. Even with light rain outside we just had to jump in the warm pool! 

Hotellilla on myös iso allas ja allasalue baareineen sen ympärillä.

The hotel has a bigger pool area with a pool bar and all. 

Muuten Samuilla vietimme aikaa hengaillen pääkadulla, kävimme hieronnoissa ja pedikyyreissä ja vaan vietettiin laatuaikaa keskenämme :)

Palaan aiheeseen pian Taon osalta :) Nyt perjantain viettoon, ihanaa viikonloppua kaikille ruudun toiselle puolen!

Otherwise we spent our time in Samui hanging on the main street, taking massages and pedicures, and just spending quality time with each other :) 

I'll get back to the Thailand trip with the Koh Tao posts later, now I'm off for some drinks with friends!

Kommentit

hanspe (Ei varmistettu)

Oot niin upee! Pakko kuitenkin antaa kritiikkiä, mua (ja varmasti muitakin) ärsyttää nää postaukset jossa on sata samanlaista kuvaa, ei niitä vaan jaksa katsoa... Ja sit sekin ku sulle antaa negatiivistä palautetta niin vastaat tosi ankeesti ja jotenki epäkohteliaasti niin tulee tunne että pidät ittees jotenkin parempana vaikka niin ei varmaankaan ole! Sitten kun tulee näitä kehumis kommentteja, sä vastaat niihin ihan kieli ruskeena. Oot kumminki yks mun lempi bloggaajista niin ärsyttää lukee näitä sun vastauksia vähänki kriittisiin kommentteihin.. Taidan siis jättää kommentit jatkossa lukematta...

Anna (Ei varmistettu)

Kannattaa ehkä jättää myös kommentoimatta, jos aikoo käyttää "kieli ruskeena" ja vaatia bloggaajalta sitä, mitä lukijat eivät itse pysty antamaan :D

s (Ei varmistettu)

Varmaan se kusipää omahyväisyysfiilis tulee siitä kun positiivisiin kommentteihin vastaillaan "kiitti! oon samaa mieltä :)" ja negatiivisiin "aha". Kuka nyt alkaa inttämään kehujille että no ei en oo samaa mieltä mun mekko on ihan ruma ja negatiivisiin että joo niinpä mun pitäis hypätä kalliolta alas. Ongelma on varmaan tuttu jokaiselle bloggaajalle joka on koskaan saanu yhenkään anonyymin vihakommentin :D Eikä tohon oikein oo ratkaisua olemassa, jos haluaa vastata kaikkiin kommentteihin.

Anna (Ei varmistettu)

No juuri näin! :)

carata (Ei varmistettu)

Mun mielestä on kiva, että kuvia on enemmän, kuin se, että tekstiä olisi jumalaton määrä. Matkastakin, kun kuvat kertovat usein enemmän, kuin sanat!
Lisäksi, jos kuvien määrä ottaa päähän, onko pakko lukea. Tai ainakaan sanoa sitten, että "oot mun lempi bloggaaja". Ehkä joku muu on sitten parempi. Sellainen, jolla on pari kuvaa ja enemmän tekstiä?!

Lisäksi, pakko sanoa. Mun mielestä oot vastannut asiallisesti suurimpaan osaa kommenteista. Tietenkin on ymmärrettävää, että vähän hiiltyy, jos alkaa tulemaan samasta aiheesta valitusta. Kuten se, että joku englannin kielen sanoista on vähän väärin tai et halua mainita kuka kuvat on ottanut. Huoh...
Joskus ihmiset voisi miettiä omalle kohdalleen jotain asioita ja harkita sen jälkeen uudelleen kommentin laittamista. Tai ainakin sitä, että mitä siihen laittaa.

Noh kuitenkin, mukavaa syksyä sulle Anna! Ole oma itsesi ja älä anna meidän lukijoiden vaikuttaa millään tapaa siihen, mitä sä olet ja mikä on sulle tärkeää. Kaikilla on salaisuuksia ja todellakaan kaikkea ei tarvitse netissä jakaa. Eikä edes saakkaan, terveisin minä 21v kahden lapsen äiti :')

Anna (Ei varmistettu)

Amen, juuri näin ajattelen, kuin mitä ensimmäisessä kappaleessasi kirjoitat :)
Ja muutenkin, kiitoksia kommentistasi, olen täysin samaa mieltä ja ihanaa syksyä pikkuisten kanssa :)

Nomi (Ei varmistettu) http://nomiblogi.blogspot.fi

Mun on pakko nyt kommentoida tätä asiaa, koska olen lukenut blogiasi varmaan jo neljä vuotta mutta jättänyt kommentoinnin vähemmälle. Tykkään tyylistäsi tosi paljon, mutta kuten moni on sulle lähiaikoina sanonut, negatiivisesta kommentoinnista tulee yleensä paskaa niskaan. Parempi siis jättää kommentoimatta jos ei ole jotain hyvää kommentoitavaa. Ehkä siis munkin on parempi jättää kommenttiboksi lukematta ja keskittyä asukuviin.. Toivottavasti tästäkin ei tarvitse laittaa ip bännejä tms, kirjoitan kuitenkin ihan omilla kasvoilla enkä piiloudu anonyymin taakse.

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä jos ei osaa jättää asiallisesti negatiivista kommenttia, niin altistaa itsensä sille, että vastaus tulee samalla tavalla. Minun mielestäni tämä kommenttisi on täysin asiallinen kritiikki, joskin ehkä hieman tiedostamaton, joten miksi näin tekisinkään? :( Tuolla hieman tiedostamaton on se, että sinähän et tiedä mitä kommentteja saan ja keneltä, kun taas minä voin itse helposti tarkistaa sen. Mun mielestä jos kommentoi jollekin jotain tuollaista "kieli ruskeena" -sontaa, niin mulla ei ole mitään velvollisuutta kommentoida takaisin yhtään nätimmin :D

nelli (Ei varmistettu)

wou.

Mirkka (Ei varmistettu) http://cinnamonsweetlifeblog.blogspot.fi

Auh, tekis mieli lähteä tonne nyt ja heti! Miten voi tää syksy ahdistaa jo nyt ;)

Anna (Ei varmistettu)

No aijaa?!

.,

Ihania kuvia! Tuli omat Samui matkamuistot mieleen, josta kylläkin on jo kuusi vuotta. Kamala matkakuumeeni myös yltyi :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, tuttu tunne :) Ja kiitos :)

Annika K (Ei varmistettu)

Ihan hirmunen reissukuume iski taas ku luin näitä juttuja ja aloin fiilistellä omia menneitä reissuja :) kauniita kuvia ja hyviä reissuvinkkejä. Oot super nätti ja tää blogi on tosi inspiroiva! Tsemppiä syksyn opintoihin!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia ;:)

Ehkä moni lukija on liian syvälle uppoutunut tähän blogiin että odottavat että olisit vähän niinkuin kaveri heille tai jotain ja vaativat sitten kaikenlaista sulta ja kritisoivat. Mä oon yrittänyt ihan vaan käydä kattomassa sun asukuvia ja muita kuulumisia ym, tykkään lukea ja katella sun tyylikkäitä asukuvia. Niistä saa inspiraatiota omaan vaatekaappiin kun tuntuu että se välillä kaipaa piristystä :) hauskaa perjantai iltaa ja viikonloppuja!:) toivottavasti ei sada..:(

Anna (Ei varmistettu)

Joo, vähän jänniä nää jutut, mutta minkäs voi, ellei halua lopettaa :D Kiitoksia ja toivottavasti sullakin oli ihana viikonloppu :)

Hanna P (Ei varmistettu)

Näyttää aivan ihanalta lomalta!! Itsellänikin on haaveissa lähteä pikkusiskon kanssa reissuun jonnekkin päin maailmaa, kunhan itse pääsen kahen kympin yläpuolelle ja siskokin vähän varttuu :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja siskojen kanssa on kyllä ihana matkustaa :)

Jas (Ei varmistettu)

Noista kuvista tulee niin matkakuume, upeita noi maisemat ja hotellit! Joitain vuosia sitten kävin parin silloisen lukiokaverin kanssa Pattayalla, vielä kyllä haluaisin käydä jossain muussakin paikassa Thaimaassa. :) Ihana maa ja ihania ihmisiä.

Pakko taas vähän ihmetellä näitä viestejä mitä saat. Ihmiset jaksaa nillittää sulle millon mistäkin artikkeleista tai vatsan sisään vetämisistä (uskomattomin kommentti mun mielestä oli se, kun sun haluttiin hymyilevän niin ettei näy hampaita, voi luoja!) ja sitten sitä kutsutaan kritiikiksi ja nillitetään sulle vielä lisää siitä, kun et ''osaa ottaa'' sitä ja vastaat ilkeästi. Siis mitä kaikkea bloggaajan pitäisi muka kestää? Ja mun mielestä ''kun kirjoitat blogia niin sun pitää kestää kaikkea'' ei ole syy ilkeilyyn. Ehkä mun pitää vaan jättää noi kommentit lukematta, huoh.. :O Sulla on kyllä rautaiset hermot!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahah, joo, näinhän se menee :) Kukaan muu ei ole täydellinen, mutta bloggaajan pitää olla. Kaikessa :D Joten kiitoksia, että ymmärrätte :)

Marika (Ei varmistettu) http://marionetteblog.com

Voi kateus. Tekis niin mieli mennä jonnekin lämpimään. Suunnitteilla on kyllä, mutta saa nähdä, miten töiden ja opiskelujen lomassa ehtii.. Tollanen vesisuihkusysteemi oli muuten kerran Thamesissa, kun mentiin Thamesin yli Emirates -hissillä. Oli aika jännä katsella, kun mies syöksyi ilmaan vedestä vähän väliä. :P

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, voin kuvitella :D

ella (Ei varmistettu)

Suomeenkin on rantautunut tuo Flyboard, ainakin Jyväskylän satamassa oli koko kesän mahdollisuus kokeilla. Siinä tosin vesisuihku lähtee sellasista ufokengistä, voi olla, että sitä olis helpompi hallita ja päästä korkeammalle. Itse ainakin monesti näin että jengi veteli siellä monen metrin korkeudessa.. ja nää omistaja jätkäthän veteli siellä voltteja ja delfiinisukelluksia veden alla. Näytti kyllä niin hurjalle, mutta samalla niin siistille! :)

Anna (Ei varmistettu)

Flyboard ja Jet Lev on mun käsittääkseni vähän eri asioita, mutta aika samanhenkinen mekanismi kai joka tapauksessa :)

ella (Ei varmistettu)

Eikai niissä sen kummempaa eroa ole, kuin että vesisuihku tulee yleensä eri paikasta.. Tosin myös joissain Jet Levi:ssa suihku tulee kengistä/"lumilaudasta" :D eli ihan käytettävästä vempaimesta riippuen, mutta periaate on kyllä ihan sama. Ohjausmekanismista en ole ihan varma.

Anna (Ei varmistettu)

Siis mun käsitääkseni ero on just siinä ohjaamisessa ja painossa jne. Tai siis vähän ku vertaisi ehkä prätkää ja skootteria. Saatan olla tosi tosi väärässä kylläkin :D

aimer (Ei varmistettu)

Hei! Nyt on pakko kysyä kun oon miettinyt tätä monesti :) Teetkö samalla jotain hotelliarvosteluja tms kun mulle on jäänyt semmonen kuva että monesti vaihdat hotellia reissussa? Vai haluatko itse testata eri hotelleja? En kauheasti lue muita blogeja missö matkustettais yhtä paljon ja mulla on sellainen käsitys että ihmiset asuis samassa hotellissa koko ajan :)

Anna (Ei varmistettu)

Välillä teen hotelliarvosteluja, tuolla Thaimaassa olin ihan vaan lomalla :) Tällä kertaa kyse oli käytännön järjestelyistä sikäli, että ensimmäinen hotelli oli se, jossa alunperin halusimme olla, mutta siellä ei ollut huoneita koko ajalle, ja sitten siirryimme tuohon toiseen. Kolmas oli vapaa kun tarvitsimme kahdeksi yöksi hotellia vikalle päivällemme kun palasimme Taolta. Musta on kiva kokeilla hotelleja, ja teille välittää tietoa sitten jos voin :)

Jenni (Ei varmistettu)

Heippa! Saanko esittää yhden kysymyksen? Ollaan käyty Thaimaassa vaan sesonkiaikana, mutta nyt kiinnostais reissu myös off-seasonilla. Miten paljon saitte vettä niskaanne ton reissun aikana? Satoko ees joka päivä ja kauan se yleensä kesti?

Anna (Ei varmistettu)

Kerran tuli parin tunnin hirmusade, joka rauhottui tihkuksi ja sitten parin tunnin jälkeen sekin loppui. Sen lisäksi yhtenä päivänä tihkutteli välillä. 8 päivää oli kuivia, korkeintaan yöllä / myöhään illalla sateli, muttei oltu todistamassa sitä :)

Kalypso (Ei varmistettu)

Tähän lisäisin vielä, että Thaimaakin on niin laaja alue, että riippuu hirveästi siitä, missä sattuu milloinkin olemaan. :) Itse olen nyt ollut viikon Bangkokissa, melkein joka päivä on tullut lämmintä tihkusadetta muutaman tunnin, muutoin sää kuuma ja kostea, harmaata mutta aurinko pilkahtelee välillä. Tästä matka jatkuu Pohjois-Thaikkuihin, saa nähdä, millaista sitten siellä. :)

Eli kannattaa sovittaa etukäteen yhteen harkitsemansa alue ja ajankohta, jos tulee vain pikaiselle lomalle ja kaipaa aurinkoa. Tässä mielestäni hyvä tiivistelmä aiheesta iha kotimaa kiälel: http://www.minnethaimaassa.com/faq-usein-kysyttya/thaimaan-saa-ja-ilmasto/

T (Ei varmistettu)

Hei! Meinaatko tehdä teidän Budapestin reissusta juttua blogiin? Se on yksi lempikaupungeistani ja olisi kiva saada uusia vinkkejä missä kannattaa käydä plus tietysti nähdä kauniita kuvia :)

Anna (Ei varmistettu)

Meinasin joo, tulee tällä viikolla :)

Tiiaanna
cake & copper

Ihania lomakuvia! Hieraisin silmiäni vähän tuon koiran (?) kuvan kohdalla, ihan kun kuvassa olisi leijonanpentu :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, totta! :)

sohwi (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia! <3 Millä kameralla sä yleensä kuvailet ja muokkaatko sun kuvat aina jossakin? :) PS.ootte sun siskon kans aivan ihania!!! *-*

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Mä kuvaan Canon 7D:llä ylensä ja muokkaan lähinnä Picasalla lisäämällä kontrastia / valoa tarvittaessa, ja rajaamalla kuvia :)

Ava (Ei varmistettu)

Tää ei nyt liity postauksen aiheeseen mutta oli pakko tulla kertoo sulle, että näin viime yönä unta, jossa olit lähteny mukaan julkkis-BB:hen:DDD

Anna (Ei varmistettu)

Herrajumala, ei ikinä, missään nimessä :D

Ava (Ei varmistettu)

No hyvä ettet haluais sinne, olin iteki vähän järkyttyny siin unessa:D Muistaakseni kyllä vaan söit siellä talossa..:D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se ois varmaan se aktiviteetti, jossa loistaisin :D

sinisofia (Ei varmistettu) http://sinisofias.blogspot.fi

Upeita kuvia!! :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

ah, ihana katsella kauniita kuvia! sopivaa nollausta työviikon jälkeen. kiva kans kun postauksissa on paljon sisältöä, oli se sit kuvia tai tekstiä, tai molempia! :)
hauskaa lauantaita!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia kovasti :)

jenna (Ei varmistettu)

mun mielestä oot aina ollu tosi hyväkroppainen, mut nää kuvat, vau! en tiedä miten ahkerasti treenailet mut jotenki näyttää että ois jotain tapahtunut :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitos :)

t (Ei varmistettu)

Heeeei, mikä oli toi ihana paita pääkallobikinien kanssa? :-)

Ja niin, oletko koskaan ollut reissussa Costa Ricalla? Itsellä haaveissa, joten kiinnostaa kovasti. Tai ehkä olet suunnittelemassa matkaa sinnepäin?

Anna (Ei varmistettu)

Se on itse asiassa Giantricotilta :)
En oo koskaan ollut siellä mutta haaveissa kyllä on.

Pages

Kommentoi