Koko

Mungolife

*Postaus toteutettu yhteistyössä Arabian kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

ONNEKSI OLKOON, 10-VUOTIAS KOKO. Blogini lukijoina olette varmaan huomanneet, miten tarkka olen astioistani. Vein mun Iittalan ja Arabian astiat Lontooseenkin asti muutettuani sinne. Nyt ne palasivat takaisin Suomeen. En muista milloin viimeksi olisin ollut niin surullinen, kun Satumetsä-kulhoni särkyessä muutossa. Onneksi ihana lukijani möi minulle omansa, muuten olisin kyllä kiukutellut iäisyyden itselleni. Joka tapauksessa, kun sain taannoin mahdollisuuden yhteistyöhön Arabian kanssa, en epäröinyt hetkeäkään. Minä rakastan Iittalan ja Arabian astioita, joten oli aivan ihanaa päästä osallistumaan tähän kampanjaan :) Arabian KoKo-astiat täyttävät tänä vuonna 10 vuotta, ja uusina väreinä tähän kauteen saatiin pirteän kesäiset Sahrami ja Niitty! Lähtökohtaisesti olen valkoisen suuri ystävä, mutta ihastuin heti ajatukseen tuosta Niitystä täydentämässä Satumetsä-astioita.

Pääsinkin tekemään oman fiilikseni mukaisen kattauksen KoKo-sarjan uusista väreistä :)

Musta on ihanaa tehdä ruokaa ja kattaa pöytä nätiksi. On ihanaa kutsua ystäviä kylään, syömään jotakin hyvää ja nauttimaan seurasta. Mä oon kaikilla elämän osa-alueilla aika esteettinen ihminen, eikä asia mitenkään muutu mitä tulee astioihin ja keittiöön. Ja tämä pätee jokaiseen arkipäivään. Mulla on kotona melkein aina leikkokukkia ja kynttilöitä palamassa. Mulle koriste-esineet ja kauniit astiat on arjen pieniä riemuja, jotka rikastuttavat elämää ihan hirveästi. Rakastan sitä, että voi oman rakkaan kanssa istua illalla alas, kattaa nätisti pöydän ja syödä kaikessa rauhassa höpötellen päivän kuulumisia. On vielä mukavampaa kun voi sen ruokansa nauttia kauniilta astioilta. Meillä onkin nyt mun Helsinkiin paluun jälkeen niin onnellinen tilanne, että voidaan asua asunnossa, jonka keittiö aiheuttaa iloa joka päivä. Ei ole tarvinnut tinkiä astioista tai keittiövälineistä, vaan ollaan valittu just ne meille parhaiten sopivat jutut. Mitä tulee kotiin ja keittiöön, mä olen kyllä välineurheilija :D

Tähän kattaukseen käytin siis uusien Niittyjen ja Sahramien lisäksi mun Satumetsiä ja Essence-laseja Iittalalta. Täydensin kattausta vielä Arabian tarjoiluastioilla ja kastikekaatimella. Tuli jotenkin hirveän keväinen olo näistä KoKon uusista väreistä, ja ruoaksikin tuli kokattua jotain melko terveellistä ja kesäisen kevyttä. Turskaa, salaattia ja tämänhetkistä ehdotonta suosikkilisukettamme, bataattiranskalaisia tsatsiki-kastikkeella.

Tekin saatte nyt mahdollisuuden ihanaan kattaukseen ja kivoihin astiakaapin täydennyksiin. Nimittäin Arabialta on luvattu pieni kilpailu Mungolifen seuraajille! Osallistuaksenne kilpailuun toivoisin teidän kommentoivan tähän postaukseen kertomalla, mikä tai mitkä ovat teidän lempivärit jo melko lailla legendaarisesta Koko-sarjasta? Vastaajien joukosta arvon voittajan, joka saa valita 150 euron edestä Koko-sarjan tuotteita :)

Kommentit

-Enni (Ei varmistettu)

Olen ihastunut noihin Kokon uusiin väreihin. Erityisesti sahramin ja oranssin väriset astiat näyttäisivät kauniilta kevään kattauksissa :)

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Arabian ja Iittalan astiat on kyllä mun mielestä suomalaista muotoilua parhsimmillaan! Voisin hyväksyä omaan keittiooni mitkä vain astiat niiltä. KoKo-sarjan suosikki on se ihana turkoosi :) Sopisi hyvin mun tän hetken vaalean harmaiden astioiden kanssa :)

Siina (Ei varmistettu)

Minun lempparit ovat vaalea pinkki, valkoinen, chocolate ja aqua. Silmiä hivelee kun näitä saa yhdistellä.

Marika (Ei varmistettu)

Tuo niitty on ihana!

-T- (Ei varmistettu)

Mun mielestä se oranssi oli kaikkein kaunein väri, niin pirteä ja raikas :)

Sanna (Ei varmistettu) http://tigrislilia.blogspot.fi/

pale pink. :)

Salla (Ei varmistettu)

Klassinen valkoinen ja uusi ihana sahrami ovat lempparivärini. :)

jaana (Ei varmistettu)

Oih niiin ihana kisa!! rakastan astioita ja kamalaa kun niitä tulee kokoajan uusia enkä voi millään mahduttaa yksiööni kaikkia. Suosikki on tuo uus niitty, joka sopis vallan hyvin omaan mustavalkoiseen astiastooni kevätpiristykseksi! :)

Emppu (Ei varmistettu)

Mun lempiväri Koko-sarjan astioista on ehdottomasti se perus valkoinen! :)

Anna (Ei varmistettu)

Tuo niitty on ihana! :)

Heidi Jaakkola (Ei varmistettu)

Minusta musta on ihanan asenne, mutta sitä ei taida enää saada? Siinä tapauksessa valitsisin klassisien valkoisen :)

Meliina's

Aivan ihana kilpailu! Kerrankin jotain vähän erilaista blogimaailmassa :) Omat lempparivärit Koko -sarjassa ovat vaaleanpunainen ja valkoinen - ahh!!

jennie (Ei varmistettu)

Valkoinen!

i believe.

Parasta kyseisissä astioissa ehkä on se että kaikki värit tuntuvat käyvän yhteen :) ei siis tarvitse huolestua vaikka lahjapaketista kuoriutuu eri väriä kuin mitä itse on ehtinyt hamstraamaan. Omasta kaapista löytyy 5 eri väriä, lemppareimmat niistä edelliset uutuudet minttu ja pale pink <3

marianne (Ei varmistettu)

Jes ihana arvonta! Oon kyllä yks hullu astianainen, tykkään miettiä astioita enemmän kun vaatteitani :D muutan ensi vuonna omaan kotiin ja ois ihanaa jos sillon ois jo kaikki valmiina.. Rakastan KoKo astioita ja vaikka mulla ei vielä niitä ookkaan niin oon jo moneen kertaan tässä parin vuoden aikana netissä niitä ihastellut ja päättänyt,että joskus alan keräämään Aquaa ja Vaaleaa pinkkiä. Niistä tulee niin ihanan karkkinen ja söpö yhdistelmä :)

Johanna (Ei varmistettu)

Keittiöni on mustavalkoinen turkoosein yksityiskohdin terästettynä, joten Koko-sarjan Aqua-värin astiat sopisivat sinne kuin nenä päähän :)

Satu (Ei varmistettu)

Perinteinen valkoinen on paras! :)

maarit (Ei varmistettu)

KoKo -sarjasta suosikki on ehdottomasti klassinen valkoinen :)

marika (Ei varmistettu)

Meillä on miehen kanssa Teeman valkoista ja oliivinvihreää, niiden pehmeyden vastapainoksi voisi sopia mustikanväristä kokoa :)

Alkusointuja

Kaunis kattaus! :)
Mun lempivärit sarjasta on ehdottomasti pinkki ja minttu!

minnie (Ei varmistettu)

Mun suosikki on ehdottomasti oranssi! Mun muut Iittalan astiat on hillitysti valkoisia, mutta oon haavellu Kokon oransseista teemukeista. :) Ne on niin räiskyvät! Harmi ettei siitä väristä toistaiseksi oo tehty mitään muuta, oispa ihanat sellaset oranssit Koko-murokulhot!

Riikka (Ei varmistettu)

Vaaleanpunainen ehdottomasti

Elisa (Ei varmistettu)

Ehdottomasti ne suurikokoiset kahvikupit valkoisena :-) meillä on ollut ne käytössä kotona jo muutaman vuoden, tykkään ihan hirveesti! Ja valkoisen tietysti - omaa silmää ei oikein miellytä värikkäät astiat haha!

hanskiii (Ei varmistettu)

Aqua-väri on ollut tähän asti ehdoton suosikkini, mutta kyllä tuo Niittykin on tosi nätti! :)

Iida Hormisto (Ei varmistettu)

Ehdottomasti lempiväreihini kuului ja kuuluu skyblue, silloin kun sitä vielä valmistettiin. Nykyisin kaveriksi on tullut väri aqua.

Olen Koko -sarjasta kerännyt jo muutaman vuoden Niittyä ja Vaalean pinkkiä. Molemmat on ihanan tyttömäisiä ja rakkaan sävyisiä, tykkään

Shade (Ei varmistettu)

Kyllä se vaan valkoinen on edelleen :) Koskahan sitä iskee värivaihe, vuosia ja vuosia olen jo odotellut :)

pannukakku (Ei varmistettu)

Mä rakastan turkoosia ja valkoista kokoa yhdessä!
Harmi että turkoosi väri lopetettiin.. :(

Annu (Ei varmistettu)

Vaikea valita vaan yhtä väriä, joten varmaankin mun lempiväri on aqua ja vaalea pinkki. Tässä kilpailussa on kyllä ihan huippu palkinto! :)

aino (Ei varmistettu)

Ihana arvonta!!:) Mun lemppari on varmaan ihan perus valkoinen, mutta myös aqua on todella kaunis! Ne leveäreunaiset Koko-lautaset on ihan upeita, ja lähitulevaisuudessa ajattelinkin hankkia sellaisia kun muutto omaan kämppään häämöttää :)

Johanna (Ei varmistettu)

Kokojen muodot ovat mielestäni leikkisiä ja koko väriskaala aivan ihana, mutta sydäntäni lähinnä on vaalea pinkki.

Linda (Ei varmistettu)

Mun suosikkivärit on kaikkeen sopiva valkoinen ja raikas aqua, joka on oikeestaan mun lempiväri vähän kaikessa. Kohta pitäisi alkaa kerätä astiastoa lmaa kotia varten, ja tää olisikin loistava tilaisuus saada projekti alkuun, oon just meinannut juuri koko astioita hankkiakin! :)

Emiliaa (Ei varmistettu)

Ehdottomasti klassinen valkoinen, johon voi yhdistää melkeinpä minkä tahansa värin, itseltäni löytyy lisäksi mm. oranssia. Mutta tuo keltainen on uusi suosikkini!!

Suvi (Ei varmistettu) http://www.ourhomenest.blogspot.fi

Valkoinen on aina ehdottoman tuttu ja turvallinen, mutta värinä Aqua on omaan silmään ihan suosikki! ^^
Tällä hetkellä kotoa löytyy juurikin tuota valkoista KoKoa, mutta sitä olisi ihana täydentää jollain toisellakin värillä. :)

dharma80 (Ei varmistettu)

Oranssi koko-muki, pitäisi ehkä pelastaa se takaisin kotiin kun on nyt ollut töissä juomamukinani :)

kaisa (Ei varmistettu)

Täällä ilmottautuu toinen Arabian astioita fanittava :). Itselläni on vaaleanpunaisia ja tummanruskeita Koko-sarjan astioita. Vuosien varrella maku kuitenkin muuttunut sen verran, että nyt lempparini on tuo klassinen valkoinen.

Laura (Ei varmistettu)

On kaunis kattaus! Houkutteleva arvonta, lempivärini Kokoista on kaunis vaaleanpunainen!! :)

Mape (Ei varmistettu)

Klassinen valkoinen on lempparini <3 Siihen yhdistäisin uutta Tanssi -sarjaa.

maarit.lahti@welho.com

EE (Ei varmistettu)

Itselläni Koko -astiat toimivat niin arjessa kuin juhlassakin. Ultimatelempparina on tietenkin puhdas ja aina niin yksinkertaisen kaunis valkoinen. Kuitenkin aamupalalla valkoisen kulhon viereen sopii hyvin joko mintunvihreä (ilmeisesti jo poistanut värivalikoimasta) tai pale pink muki. Lisäksi tuo uusi Niitty on erittäin raikas, mutta ei kuitenkaan liian shokeeraava. Yhtä lempiväriä siis vaikea valita, sillä jopa kuvat, joissa kaikki eri värit ovat koottu kauniisti yhteen, tuo iloa silmälle, ja jotenkin jokaisesta väristä hehkuu jotain posiitivista ja iloisuutta!

Jenni (Ei varmistettu)

Mun(kin)ehdotan alltime lemppari on perus valkoinen, mutta siihen on kiva yhdistellä aina värejä. Syksyisin/joulun alla musta ne kirsikan väriset astiat käy hyvin korostamaan sitä valkoista, ja nyt kun kevät tulee, niin omaakin silmää miellyttää kovin tuo sahrama valkoisen kaverina <3

Karoliina (Ei varmistettu)

Ihana kattaus! Mun lemppari on ihan perusvalkoinen.

Evestiina (Ei varmistettu)

Pakko sanoa heti kärkeen musta! Kutenkin kun kävin nettisivulla vaklaamassa tarjontaa, ei mustaa ollut tarjolla, joten valitsen toiseksi väriksi kirsikan. (-:

Muutkin värit on toki kauniita, en vain osaa kuvitella niitä omaan kaappiini. :-D Jännä muuten, et toi niitty on tän postauksen kuvissa kivemman värinen kuin Arabian nettisivuilla.

N (Ei varmistettu)

Mun tällä hetkellä täysin valkoista astiastoa olisi hauska piristää vaaleansinisellä Aqualla tai vihreällä Niityllä!

living with em

Pakko sanoa et lemppari on tuo uutuus sahrami!

laretzu (Ei varmistettu)

Rakastuin palavasti petroolin siniseen aikoinaan, ja siitä sävystä minulla riittääki astioita :) harmi vaan kun sen valmistus on lopetettu aikapäiviä sitten :/

Emilia (Ei varmistettu)

Niin ihania astioita! Ja ihanasti katettu pöytä anna!️ Rosan väriset Koko- astiat ovat niin kauniita

Reetta (Ei varmistettu)

Tämä uusi niitty on tosi kaunis ja nousi kyllä heti lemppariksi! :)

R (Ei varmistettu)

Sulta unohtunut ilmoittaa se, kenen/keiden kanssa postaus on toteutettu. Ihan vaan vinkkinä!

Belegwen (Ei varmistettu) http://belegwen.blogspot.fi

Lempiväri on ehdottomasti valkoinen, ei siitä pääse mihinkään! :)

Maria

Kokoista ehdoton suosikki on valkoinen, niin tylsää mutta sitä sitten voi yhdistellä niin moneen astiasarjaan lähes rajattomasti.

Pages

Kommentoi