Korkeissa koroissa

*Kaupallisessa yhteistyössä Ideapark

Kävimme tuossa vähän aikaa sitten pienellä porukalla testaamassa Ideaparkissa Pirkanmaan Tanssiopiston tanssituntia, ja mun on pitänyt palata asiaan kertoakseni hieman tuosta kokemuksesta. Mä en todellakaan oo mikään tanssija, mutta kun kuulin tuosta High Heels -tanssitunnista, kuulosti se niin kivalta ja hauskalta tavalta urheilla, että oli pakko kokeilla! Mä oon sillai vähän ujo, että tanssiminen ei oo mun forte. Tai siis ei mua kai ujoksi voi sanoa, mutta joissakin asioissa ujous iskee, ja tanssiminen on kyllä yksi niistä. Kyllä mäki oon todellinen parkettien partaveitsi aina muutaman viinilasin jälkeen, mutta selvinpäin tuntemattomassa porukassa tanssiminen onkin sitten hieman eri asia.

Kun kuulin, että Pirkanmaan Opiston High Heels-tuntia vetää mies koroissa, jotenkin ajatus oli musta hirveän symppis. Tai siinä oli ehkä vähän sellaista helpotusta siihen pelkoon siitä, että menee paikalle, ja siellä on vaan timmejä korkkaritaiteilijoita ja mä olisin kuin norsu Louboutineilla. Tunnin vetäjä on ihan supersymppis (ja korkkaritaiteilija!) ja saa osallistujat rentoutumaan ensi hetkestä ja koko tunti on ihan superhauska! Hauskanpitoa, ryhtiä ja oman pikku Beyoncen irti päästämistä.

High Heels on tosiaan sellaista musavideo-tanssimista, just sellaista J.Lo/Beyonce yms. tyyppistä koreografiaa. Jos tunnille joskus menet, valmistaudu heittelemään niskojasi ja vatkaamaan pyllyä. Yllättävää kyllä, tanssitunnin jälkeen oli vähän paikat jumissa. Se ei tuntunut sellaiselta hikiseltä urheilulta, mutta se otti kyllä lihaksiin. Sellaisiin lihaksiin, jotka ei yleensä joudu hirveästi töitä tekemään. Niska oli selkeästi nimittäin sitä mieltä, että aikamoinen meininki.

Mulla oli oikeesti niin hauskaa, että oli pakko kysellä tunnin jälkeen kurssista tarkemmin. Seuraavan kerran High Heels alkaa taas syksyllä ja mä oon nyt vakavasti sitä mieltä, että tolle on osallistuttava. Kurssille saa koko lukukauden mittaisen setin, jossa maksaa yhden lukukausimaksun tai meille kiireisille, reissaaville ja muutenkin vähän huonosti paikalla oleville on tarjolla myös 10 kerran kortteja. Mä tosin oon miettinyt, että voisi yrittää ihan sitoutua johonkin tuolllaiseen aktiviteettiin, vaikken oo ihan varma miten toi sopii omiin aikatauluihin lentopallon kanssa. Mutta täytyy selvitellä! En ollut yhtään varautunut siihen, miten kivaa tuollainen voisikaan olla ja olin aivan innoissani tunnin jälkeen! Ystäväni oli mukanani tunnilla ja ollaan tuota muisteltu sen jälkeen aina hymyillen. Vahva suositus käydä kokeilemassa!

Tunnilla tarvitaan korkoja, mutta siellä ei tarvitse osata käyttää niitä jotenkin superhyvin ja matalammatkin korot käy. Mikä parasta, tuolla oppii aika hyvin lisää kikkoja korkkareiden itsevarmaan käyttöön. Jos muistatte mun Korkokenkäkoulun, niin tää on aika hyvä liveversio siitä!

Ja Pirkanmaan Tanssiopistohan ei suinkaan ole ainoa urheilujuttu Ideaparkissa, vaan sieltä löytyy vaikka ja mitä. Mä tykkään tosi paljon siitä, kuinka paljon harrastusmahdollisuuksia Ideaparkissa on, koska se on niin lähellä meitä ja koska siinä saa usein useamman asian suoritettua yhdellä reissulla ja näin säästettyä aikaa. Ideaparkissahan on siis tanssiopisto, mutta lisäksi Ideapark Areenalla voi harrastaa yli 30 eri lajia ja siellä on erilaisia tunteja ja tapahtumia aina judosta sulkapalloon. Mä aina jään ihastelemaan pieniä judokoja siellä saleissa, mutta ite tulee käytyä lähinnä suklapalloilemassa. Salivuoro on edullinen, auton saa aina helposti parkkiin ja samassa reissussa voi käydä ruokakaupassa tai syömässä tai asioilla. Toimii.

Me ollaan itse asiassa tässä juuri työstämässä seuraavaa lukijatapahtuma tuonne Ideaparkin Areenaan, jonka on tarkoitus tapahtua loppukesästä, joten jos haluatte tulla moikkaamaan ja jos on intoa lähteä vähän kilpailemaan sulkapalloilussa, niin olkaa kuulolla kun lähiaikoina kerron lisää asiasta 🙂 Kiva tapahtuma tulossa silloin!

Onko joku seuraajistani käynyt Pirkanmaan Tanssiopiston tunneilla? Onko ollut kivaa?

Kiitos kaikille osallistuneille ja Ideaparkille, oli huippuhauska tunti!!

Kommentit (6)
 1. ei nyt liity tähän postaukseen mutta ajattelin kumminkin jättää kommentin: mielipidemaanantai postaukset ovat olleet todella mielenkiintoisia lukea ja vaikken joka aiheesta jaa ajatuksiasi, postaukset on kirjoitettu hyvin ja loogisesti joten on mukava lukea sinun mielipiteitä asioista. Tosin kun näitä mielipide postauksia on joka viikko niin on tuntunut että normipostaukset jää vähemmälle ja sellainen ”höpinä” arkiasioista on jäänyt vähemmälle joka on minulle mieluisaa luettavaa 🙂 ja koska joka viikko on yksi ”rankempi” aihe esillä ja sitten tietysti yhteistyöpostaukset (jotka sinänsä ovat mielenkiintoisia ja hyvin kirjoitettuja sekä aiheeltaan blogiin erittäin hyvin sopivia) tuntuu että blogissa on nyt enemmän tällaista ”rankkaa” luettavaa ja vähemmän kevyttä tekstiä jos ymmärrät mitä tarkoitan.
  Itsestäni on tuntunut että olisi kiva jos nämä mielipide asiat olisivat vaikka joka toinen viikko ja sen tilalla olisi enemmän arkisia postauksia niin blogi olisi tavallaan helpommin luettava, jotenkin kevyempi. Tietysti omilla kirjoituksillasi voit edistää tärkeitä aiheita ja vaikuttaminen yleisöön mielipidemaanantaiden kautta on hieno homma mutta jotenkin tuntuu että nyt sitä on vaan tosi paljon.
  Tietysti oma on blogisi ja mielenkiintoinen luettava joka tapauksessa mutta ajattelin vaan antaa omasta (lukijan) näkökulmasta tällaisen ajatuksen sinulle, ehkä se auttaa jos olet pohtinut onko mielipidepostauksien määrä blogissa sopiva.

  mukavaa kesän jatkoa 🙂

  1. Kiitos palautteesta 🙂 tätä mielikuvaa hieman vääristää se, että oon paraikaa puoliksi lomalla 🙂 tällä hetkellä teen siis hyvin paljon vähemmän postauksia ylipäätään, koska oon heinäkuun varannut perheen kanssa lomailulle 🙂 kyllä se normaali rytmi siitä vielä palaa sitten elokuun ekan viikon jälkeen 🙂

   1. Kiva kuulla että oot palaamassa enemmän myös ”kevyempien” postausten pariin kun lomailusi on ohi! Eveliinakl:n tavoin olen kokenut viime viikot blogisi parissa aika raskassoutuisina. Tykkään kyllä mielipidepostauksista ja toivoinkin niitä kun sai toiveita esittää, mutta ehkä nyt vasta tajuan kuinka tärkeitä ns. kevyet arkihöpinäpostaukset onkaan blogisi kokonaisuudessa. Kiva siis että niitä on tulossa pian lisää 🙂

   2. okei, enpäs ajatellutkaan että olet osittain lomalla, nythän tämä postaustyyli käykin järkeen ja asia selvisi! Mukavaa kun vastasit ja ihanaa loman jatkoa 🙂

    1. No problem, mä tajusin vasta tämän kautta, etten oo tainnut sen kummemmin sanoa, että oon puolittain lomalla heinäkuun, vaan Kroatian loman jälkeen kun kirjoittelin intoa puhkuen, niin se ei ehkä ihan välittynyt 🙂

 2. Suosittelen jokaista nasta kokeilemaan vatsatanssia! Siinä tanssissa ollaan naisellisuuden ytimessä, ja oppii kantamaan kroppansa ryhdikkäästi. Itsekään en ollut tanssijatyyppiä – suorastaan pelkäsin koreografioiden opettelua ja muistamista ja erityisesti virheiden tekemistä. Yksi hienoimmista asioista oli huomata kuinka päättäväisyydellä tanssissakin kehittyy. En ole vieläkään superhyvä, mutta nautin suuresti kun tekee tanssiliikkeitä makoisan isosti venytellen kroppaa kuin kissa, tai kun seikkaa la teet rennoksi loputtomilla shimmy liikkeillä (jotka nekin oli käsittämättömän vaikeita alussa mutta nykyään tulee luonnostaan). Virheettömyyttä tärkeämpää on se että nauttii.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *