Kukissa kulkien // Helsinki

Niinhän siinä kävi, että Prahasta matkusti mukaani yksi ihana lisäys laukkuvalikoimaani. Ei ollut millään lailla suunnitelmissa uusia laukkuhankintoja tehdä, ja liikkeeseenkin eksyin ihan vahingossa. Dante oli nukahtamaisillaan kun kävelimme Parizskalla ja mies hoiti sillä erää nukkumaan laittoa, joten kysyin mieheltä josko olisi ok piipahtaa viereisessä kaupassa, joka näytti ulospäin ihanalle. Ja tulin sieltä ulos sennäköisenä, että miehen suusta pääsi vain ”o-ou”. En suinkaan päätynyt vinguttamaan korttiani sillä reissulla, mutta pari päivää asiaa mietittyäni oli pakko palata liikkeeseen. Vaikka kuinka yritin itselleni perustella, että voin sitten syksymmällä tilata tuon Saint Laurentilta suoraan, jos se vielä mielessä kummittelee, en uskonut itsekään itseäni. Niinpä tämä ihana matkusti mukanamme Suomeen. Rakastan mun mustaa pikkuista samanlaista laukkua, joka on kultaisella ketjulla, ja parisen vuotta sitten ihastelin myös tällaista vaaleanpunaista laukkua YSLillä. Jotenkin kuitenkin ne kultaiset metalliosat ei tuntunu siinä omalta, ja se jäi hankkimatta. Nyt kun näin tämän ihanan värin hopeisilla metalliosilla, en voinut itselleni mitään. Hyvä ku pystyin hillitsemään itseäni ja jättämään hankinnan vain yhteen laukkuun.

Tämä hieman kiilasi ostoslistallani nyt jonon ohi, sillä olen jo hetken aikaa ihastellut YSLin Monogram Sunsetia, ja siitä sävyä fog. Tosin tätä hankkiessa huomasin, että samaa laukkua on tullut YSLille mm. viininpunaisena ja no, olen yllättynyt, jos Sunset Monogram ei jossakin värissä muuta kaappiini lähiaikoina. Sen verran usein kirjoitan hakukenttään Saint Laurentin kotisivut.


Oon ehtinyt laukkua jo jonkin verran pitämään, joskin asukuvat ehdin nappaisemaan vasta viime viikolla Helsingissä kun kävimme mieheni ja siskonsa kanssa sushilla. Rakastan nimenomaan Korjaamon Sushibaria, ja se kuuluu melkeinpä aina Helsingin reissuihimme! On kyllä aika helpottavaa ajatella, että Helsingin reissumme tulevat jatkossa olemaan hieman lyhyemmän matkan päässä. Nyt kun mietin, miten ihanaa olisiosallistua Design Marketille, niinensimmäinen ajatukseni oli, että apua, en mä sen takia jaksa mennä junalla 4,5 tuntia vauvan kanssa. Mutta sitten tajusin, että jatkossa kotoa Helsinkiin on puolitoista tuntia junalla, joten tuollaiseen matkaan ei tarvitse sen kummemmin valmistautua, vaan reissuun voi lähteä milloin vaan haluaa. Ihan vaikka päivän viettoon perheen kanssa tai illalliselle ystävien kanssa. Sitä odotan kyllä, vaikka rehellisesti voin myöntää, että täällä kotona pahvilaatikoiden keskellä on semisti ahdistunut olo, en yhtään jaksaisi muuttaa.

No mutta, asusta mun piti kirjoittaa, eikä jaaritella muutosta. Josta tosin ehkä jaarittelen seuraavan kuukauden-kaks. Bare with me. Asukuvat ovat vähän nihkeässä kelissä nopeasti taltioitu, mutta ei anneta sen häiritä. Valotus ja moni muu asia on pielessä, mutta asu oli mielestäni niin kiva, että halusin sen kuitenkin vielä esitellä. Yhdistin tällä kertaa midimittaisen Mangon kukkamekon valkoisiin korkkareihin ja tuohon uutuuslaukkuun. Nellyn korkkarit ovat ikivanhat, ja usein mulla on sellainen olo, että olen liian ”vanha” niihin, että ne ovat tuossa nauhoituksessaan ja valkoisuudessaan kovin tyttömäiset. Tosin, niin on tämä laukku ja mekkokin, joten antaa mennä 🙂

*Kaupallisia linkkejä

MANGO mekko (tämä, samantyyppinen *täällä, *täällä ja *täällä)
NELLY korkkarit (vanhat, kivat samantyyppiset valkoiset *täällä ja *täällä)
YSL laukku (tämä, samantyyppinen edullisempi *täältä ja *täältä)

Mitäs te ootte mieltä tästä asusta? 🙂

Kommentit (12)
  1. Henna stoori.fi/pakkomielteita
    8.8.2017, 15:41

    Toi laukku ihan täydellinen just hopeisella osilla, mieti että kyseessä matkamuisto 😉

  2. Moi Anna! Tykkään päivitetystä bannerista, teksti on edellistä helpompi lukea ja kuva on upea! Näkisin kuvan hyvin jonkin muotilehden sivuilla tai esim. kosmetiikkamainoksessa. Myös mustavalkoisuus toimii hyvin. Onko se ihan omalla kameralla miehesi/siskosi toimesta otettu?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *