Kukkamekossa // Kuopio

Luulitteko, että Lempäälän muuton myötä Kuopion kotikadun asukuvat loppuisivat? Guess again! No ei, nää on vikat, I promise! Tai no, ellen löydä jotain muitakin tietokoneen muistiin kadonneita vielä ennen kuin saan tän tietokoneen kuvakansiot järjestykseen. Siivoilin junamatkan Helsinkiin tietokonettani, ja nämä kuvat osuivat silmääni. Ellei tää muutto ja sen aiheuttama kaaos elämässäni ole luoneet mulle täyttä dementiaa, niin en ehkä ole vielä näitä julkaissut? Tykkäsin kuitenkin asusta tosi paljon, joten ehkä sen sietää vielä näyttää, vaikka asuinpaikka onkin jo muuttunut.

Mä rakastan kukkamekkojen ja nahkatakkien yhdistelmää ja kun näin tämän kukkamekon Cubuksessa, näin sieluni silmin yhdistelmän tästä mekosta ja mustista sukkahousuista ja nilkkureista. Kun kelit vielä hieman viilenee, täytyy kokeilla tätä siinä yhdistelmässä. Nyt vielä elokuun loppupuolella tarkeni sandaaleissa, joten yhdistin tähän söpöt Asosin sandaalini ja ihanan YSLin laukun. Sopivat mielestäni mekkoon oikein hyvin 🙂

 

Mä olin tänään lentopallotreeneissä ekaa kertaa joulukuun jälkeen. Joulukuussa alko olla jo mahaa sen verran, että lentopallotreenaaminen oli pakko lopettaa ja vaikka sain lääkärin hyväksynnän urheilulle jo kahdeksan viikon jälkitarkastuksessa, halusin odottaa suositellut 4 kk synnytyksestä ennen kuin lähdin kunnolla treenaamaan. Tän ajan oon lähinnä hyötyliikkunut ja käynyt kevyillä lenkeillä Danten tai Benjin kanssa, mutta tänään uskaltauduin sitten ensimmäistä kertaa kunnolla pelaamaan. Ja voi moro! Kyllä tuntuu tuo pitkä tauko. Tuntuu kun siellä kentällä olisi ollut jossain elämänsä darrassa ja jo alkulämmittelyn jälkeen piiputti ihan kunnolla. Nyt kun istun pari tuntia myöhemmin sohvalla, tuntuu kyllä pakaraosastolla pahemmalta kuin yhdenkään jalkapäivän jälkeen. Ja nää oli sentään vielä lyhyemmät treenit. Torstaina saatan kuolla. Joko siihen rääkkiin tai nauruun itselleni, sillä liikkeeni ovat yhtä sulokkaat kuin virtahevolla. Ja herra jumala miten hidas reaktioaika on pitkän pelitauon jälkeen! Siis sen ajatuksenjuoksun ehtis varmaan piirtää paperille ennen kuin lähtisi pallon perään. No ehkä se siitä. Mä en oo kovin kummonen itsekseni liikkuja, vaan tarviin ympärilleni joukkueen. Siksikin mahtavaa, kun täältä löytyi heti lentopallojoukkue, johon liittyä.

Yksi pelaaja piristi tänään mun päivää todella. Olin ihan ryytyneenä ja meikittömänä siellä pitkän päivän jälkeen ja kun tuli puheeksi, että sain vauvan huhtikuussa, hän ihmetteli ikääni. Hän hieman hämmentyi vastausta, koska oli kuulemma ajatellut, että olen 18. Melkein halasin häntä siinä vaiheessa 😀 Toki iso osa joukkueesta on minua nuorempia, ja oletus ehkä pohjasi siihen, eikä olemukseeni, mutta voi että. Ehdottomasti piristi tälleen 29-vuotiaana 😀 Varsinkin kun mielestäni usein näytän hieman vanhemmalta kuin mitä olen.

CUBUS mekko
YSL laukku
ZARA nahkatakki
ASOS korkkarit
GUCCI aurinkolasit

Mua pelottaa huominen aamu. Voi olla aika nöyrää tyttöä kun aamulla nousee ja tuntee lihasten palautumisen. Ja torstaina uudestaan! On ihminen kyllä hullu.

Mitäs tykkäätte tästä asusta? 🙂 

Kommentit (5)
  1. Heips! Mua kiinnostais tietää, että ”pelottaako” sua koskaan mennä tollaisiin paikkoihin, missä porukka mahdollisesti tuntee sut? Vai ootko jo niin tottunut? Ja harrastamisesta: itse olen 25 ja mietin usein tanssin jatkamista aktiivisemmin. Sitten katson muuta porukkaa ja ups, suurin osa 18-vuotiaita ja mietin että apua 😀 Ehkä se riippuu lajistakin – tuntuu että tanssissa (varsinkin jos harrastaa ns. erikoisryhmässä) porukka hitsautuu niin tiiviisti kasaan. Eihän sen pitäisi antaa estää mitenkään, mutta kai mulla vaan on päällä jo ikäkriisi.

  2. Yks lapin tyttö
    13.9.2017, 09:28

    Hei mitä ihania sormuksia sulla on oikeassa kädessä? näyttää juuri sellasilta mitä oon etsiny!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *