Kukkamekossa Välimerellä // Napoli

Mungolife

Kiitos kaikille ihan tuhannesti eilisistä kommenteista tuohon uutiseeni. On ollut ihan mykistävää huomata, miten paljon ihania kommentteja teiltä on satanut ja oonkin tänään ollut ihan ihmeissäni siitä, miten hyvin kauppa on otettu vastaan ja pakkaillut ensimmäisiä tilauksia! Kiitos, ylititte ihan kaikki odotukseni!

Pääsin nyt vihdoin purkamaan meidän risteilykuvia koneelle ja ajattelin syventyä loppuillaksi luonnostelemaan teille hieman postauksia tuolta reissun päältä. Tosin ajattelin aloittaa sen tällä Erdem x H&M mekolla ja sen ympärille rakennetulla asulla. Koko H&M:n mallistosta odotin eniten tätä ja sitä pitsimekkoa saapuvaksi myyntiin ja onnekseni sain napattua itselleni tämän kauniin kukkamekon. Pitsimekko ehti myydä loppuun ennen kuin ehdin sitä klikkailemaan ostoskoriin, mutta onneksi tätä oli mun koossa vielä tarjolla. On ollut sangen onnistunut haukkailu sekä Erdemin malliston että viime vuonna Balmainin kanssa, sillä se helmibleiseri on ihan yksi vaatekaappini kruununjalokivistä. Leveiden hartioideni takia voisin ehkä ennemmin haluta siitä koon 38 nykyisen 36 tilalle, mutta toisaalta, eipä tuo ole mitenkään turhan pieni. (Jos jollain lukijallani on moinen koossa 38 ja haluaa vaihtoa, niin ilmoitella saa kyllä :)

Tää Erdem-malliston mekko on siitä ihana, että siinä yhdistyy täydellinen malli ja kangas. Mekko ei ole silkkiä, kuten jotkut malliston vaatteista, mutta tää materiaali on ihan mieletöntä, nimittäin tää ei mee millään ryppyyn! Ihana asia vaatteessa. Lisäksi tää on musta ihana niin talvella kuin kesälläkin. Kukkakuosi tekee siitä tarpeeksi hempeän kesäksikin, vaikka mekko onkin musta, mutta toisaalta musta väri sopii sukkisten ja saappaiden kaveriksi myös talvella. Välimeren risteilyllämme yhdistin sen eräälle illalliselle vaaleanpunaisen YSL:n laukkuni ja Valentinon korkkareiden kanssa, mutta yhtä lailla mekko toimisi kauniiden ylipolvensaappaiden tai nilkkureiden kanssa. Mekon kukkien värimaailma vuorostaan mahdollistaa vaikka minkä erilaisten huulipunien käytön. Ihana, kaikin puolin, ja erityisesti tuo etupuolen kaunis malli on mieleeni!

Voi kun nyt näyttäisikin tältä. Tultiin just kotiin Danten värikylvystä ja oon yltä päältä vadelmassa, sahramissa ja mustaherukkajauheessa. Danten mielestä oli paljon kivempi maalata äitiä kuin sitä paperia :D Täällä mä istun likasissa verkkareissa ihan oman elämäni Mona Lisana ja mietin, jaksaisko tehdä illallista vai turvautuisiko johonkin valmisruokaan. En aio tänään tehdä enää mitään muuta kuin avata Netflixin, katsoa pari jaksoa jotain hyvää sarjaa (oon nolo, ja myönnän, että olen koukuttunut Netflixin Dynastiaan :D) ja syödä jäätelöä ja pähkinöitä. Ja ehkä vähän suunnitella meidän talven Dubain reissua. On IHANAA olla kolme viikkoa reissussa ja auringossa, sillä tänään alkoi hieman ahdistaa tää klo 16 koittanut pimeys. Yngh, talven huonot puolet ovat todellakin jo täällä. No, en anna sen lannistaa, vaan mietin palmuja, aurinkoja ja lämmintä merivettä. Tulee tarpeeseen sitten tammikuussa.

ERDEM for H&M mekko
VALENTINO korkkarit
YSL laukku

Mikä oli teidän suosikki H&M Erdem -mallistosta? Ja mitä tykkätte tästä asusta? :)

Mä oon muuten tässä pohtinut viime aikoina, että asukuvaamisen ollessa näin haasteellista valon ollessa vähäistä, että kuinka paljon te tykkäätte näistä asukuvista? Mulla kun tuntuisi enemmän olevan näin talviaikaan intoa kohti koti- ja ruokajuttuja, kun niiden kuvaaminen ei katso kellonaikaa tai ulkona olevaa valon määrää. Millaiset jutut teitä kiinnostavat kaikista eniten? Ja en ole unohtanut sitä videota Välimeren risteilyn ostoksista, lupaan aktivoitua sen kanssa vielä tämän viikon aikana, mulla on ollut vaan jotenkin niin hullun kiireiset päivät, etten ole saanut sitä tehtyä vielä. Voin yrittää päästä videoinhoni yli ja tehdä niitä jonkun verran, mutta mitä muuta te haluaisitte lukea? Kiinnostaako teitä aika sellaiset arkiset postaukset niin kattauksesta kuin päivärutiineista ja päivittäisistä pohdinnoista? Ja kiinnostaako teitä lukea esim. siitä, millaista oli perustaa verkkokauppa, ja mitä kaikkea se vaati? :)

Kommentit

Scarlett'O (Ei varmistettu)

Sun asukuvat on niin ihania!! Musta tuntuu, että sua itseä haittaa se valojuttu enemmän kun lukijoita joten jos vaan mahdollista niin lisää vaan niitä! Niistä saa itsekin välillä inspiraatiota, ja jos ei muuta niin ainakin hyvä mielen :)

Sooy (Ei varmistettu)

Mä liputan kyllä niiden my day postausten puoleen, erilaiset videot, instagram tb tai asukuvien tb ja sisustus/kotijutut kiinnostaa! Tuossa muutama ehdotus :) Ja tuo mekko on ihana! :)

Hanna (Ei varmistettu)

Ehdottomasti asukuvat kiinnostaa, sun asuista saa paljon inspiraatiota omaankin pukeutumiseen! :) Arkisia höpinöitä ja kotipostauksia on myös mukava lukea ja erityisesti uuden kodin sisustusjutut olisi mukavia. Toisin sanoen siis kaikki kiinnostaa :D

Merja (Ei varmistettu)

Hei, siitä risteilystä olisi kiva kuulla enemmän. Minkälaista ja ikäistä porukkaa oli? Oliko ruoka hyvää ja oliko maissa/kohteissa käyntiaika sopiva? Sopisiko pariskunnalle, joka on paljon reissannut ominpäin?

Eveliina (Ei varmistettu)

Arkipostaukset on kivoja, samaten sisustusjutut! Verkkokaupan synnystä/tekemisestä vois olla kans mielenkiintosta lukee. Ja nii muuten, se mitä joku ehdotti ig-kommentissa niin jos hääsuunnittelijaks lähet, ni se olis oikeesti iha sika hyvä idea :D Sulla on silmää kauniille asioille, mä voisin antaa täysin hääni sun käsiin jos sellaset ois tulossa. Ja jos poikaystävä vaikka kosis ennen :D

Maiju (Ei varmistettu)

Jos et tykkää ottaa asukuvia huonon valon takia, niin haluaisitkohan jakaa epävirallisia "asukuvia" sun ig storyssä? Joku nopsa peilin kautta otettu räpsy on tosi jees :) niistäkin saa hyvin inspistä ja apua asukriisiin :) ja kotipostauksille iso peukku ylös!

Marine (Ei varmistettu)

Arkipostaukset ja sisustus- sekä kotijutut kiinnostaa myös kokkailu ja kattaus. Sekä joulujuttuja myös :).

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Joo ehdottomasti asuja! Vaikka sisälläkin otettuja jos ulkona ei riitä valo :) Mun mielestä se miljöö ei oo ikinä niissä asukuvissa se olennaisin asia, vaikka toki ymmärrän sen bloggajankin kannan asiaan :D

Reseptit kiinnostaa aina!

Myös siitä risteilystä olisi kiva saada kattava postaus tosiaan :)

Aliisa (Ei varmistettu)

Mä tykkään myös eniten lukea ihan sun arkisia höpinöitä :) Kuvituksena niissä on kyllä hyvin toiminut asukuvat, mutta toki muutkin kuvat sopii! Etenkin ruokajuttuja tykkään lukea myös.

Ralenius (Ei varmistettu)

Asut kiinnostaa, kuvanlaadulla ei niin väliä :) Ois myös mielenkiintoista lukea miten verkkokaupan perustaminen meni käytännössä! Kaikki myday ja muut arkiset jutut kiinnostaa.
Vuosien varrella olen lukenut montaa blogia mutta sä oot ainoa mitä luen edelleen. En koe että olisi koskaan sulla huonoja postauksia mitä en lukisi, kaikki luetaan

Katih (Ei varmistettu)

Asukuvat ja pohtivat tekstit kiinnostaa, kotijutut on ihan jees, kokkauksista ja kattauksista en niin välitä.

Minna (Ei varmistettu)

Risteilystä olisi kiva kuulla lisää, ja koti- ja ruokajutut kiinnostavat! Asukuvat ovat ihan ok, itse voisin elää ilmankin, mutta tykkään kun sinulla on myös yleensä kivasti juttua asukuvien lisäksi niin tulen aina lukemaan tekstin :) Joten ei haittaa jos talvella ei ole niin paljon asukuvia valon puutteet takia! Niitähän saa sitten teidän reissusta otettua jos haluaa kuitenkin jotain laittaa.

Jonna (Ei varmistettu)

Täällä yksi lukija joka tykkäilee juurikin niistä muista postauksista, asukuvat on nättejä toki, mutta minua ei niiden vähyys ainakaan haittaisi :) Ne arkipostaukset on kiinnostavimpia, samoin sellaiset pohdiskelevammat ja syvällisemmät tekstit :)

Mintsu (Ei varmistettu)

Asukuvat on kaikkein parasta <3 Toki arkiset höpinät tietenkin :) Ja risteilystä olen kovasti odottanut lukevani lisää!

Emma (Ei varmistettu)

Suurimman ilon blogistasi saan kyllä tekstien sisällöistä, etenkin arkijutuista ja mielipidekirjoituksista, ja niitä tosin kauniit kuvat elävöittävät. Minulle siis kelpaavat monenlaiset kuvat, ei stressiä! Mungoshopin taustajutuista olisi kyllä kiva kuulla :)

Minna (Ei varmistettu)

Verkkokaupan perustaminen kyllä kiinnostaa ja toivon asukuvia talvellakin silloin tällöin, tai jos ei suoraan asukuvia niin jotain missä sinäkin=vaatteet näkyvät. Saan niistä kuitenkin kivasti inspiraatiota, vaikka suoraan ei tulekaan toteutettua

Jaana B (Ei varmistettu)

Asukuvasi ovat kivoja, nykyinen aikuistuneempi tai rauhallisempi tyylisi on tyylikäs. Jaa ihmeessä verkkokauppakokemyksestasi, siitä voi olla monille apua. T. Jo vanhempi täti ja seuraaja

Mardel (Ei varmistettu)

Koti-, sisustus- ja arkipostaukset ovat parasta antia. Inspiroivia postauksia olisivat kaikki kodin järjestelyyn littyvät ja esim. astioiden esittelyt, ja tietysti olisi ihana nähdä kotianne enemmän, koska sisustustyylisi on upea. Videopostaukset olisivat myös todella tervetulleita.
Asukuvat ja niihin liittyvät kirjoitukset eivät kiinnosta kenenkään blogissa ja hyppäänkin ne aina yli. Kiitos viihdyttävästä blogista :)

Ei Anna ei, dynastia on ihan kamala!!!! (Ja myös kamalan koukuttava.... :D)

Ava (Ei varmistettu)

Kaikki kiinnostaa! Ihan mikä vaan, osaat kirjoittaa kaikesta jotenkin niin mielenkiintoisesti :)

p (Ei varmistettu)

Asukuvat kiinnostaa ehdottomasti, laadulla ja taustalla ei ole niin väliä, uskon että lukijat eivät juurikaan välitä onko kuvat asusta otettu sisällä vai ulkoa, myöskään järkkärilaatu ei ole asukuvissa se olennaisin asia. ”Maisemakuvat” ei kiinnosta, ruokapostaukset yleensä skippaan. Sisustuskuvat katson ja asupostaukset. Asukuvat ovat monessa blogissa jo ihan liian siloiteltuja poseerauksia, olisi kiva nähdä rennompia kuvia joita on otettu normaalin päivän aikana, ei ainaista poseerausta. Sinulla on mielestä ihania kuvia matkoilta esim, sellaisia tottakai että näkee että mietitty asentoa ja taustaakin jne mutta ei liian pönötystä. Silti esim valon määrä kuvassa ei juuri kiinnosta, asut näyttävät luonnossakin erilaiselta eri valaistuksessa, joten sisällä otetut asukuvat olisivat myös tervetulleita.

Kommentoi