Kurkistusaukkoja ja kiirehetkiä

Mungolife

Hellurei hei ja terkkuja Lontoosta! :)

Huh mikä päivä tänään oli.. :D On taas otteita niin neiti Vanhasen elämästä.

Ootte ehkä huomannu, tetä mä lennän aika paljon. Yleensä aika pitkälti samoilla lennoilla Suomi-Lontoo -akselia. Ja no, näiden kahden maan välillä on tunnetusti se kaksi tuntia aikaeroa. Olin siis aivan satamiljoonaprosenttisen varma, että mun lento on klo 7.10 (PM), eli 19.10 suomalaisittain. Ei siinä mitään. Pakkaus himassa käyntiin heti ku pääsin töistä ja sit avasin kalenterin läppäristä tsekatakseni jonku meiliasian. Ja katse jotenki eksy tähän mun tänpäiväseen lentoon. Helsinki - Gatwick 17.10. REALLY!?!? Klo oli tässä vaiheessa hienot 16.02, meitsi Taka-Töölössä, mitään ei vielä pakattu. Tsekkasin nopeasti paljonko iltalento kustantaisi... 1323 euroa. Niceness. Puhelu Helsingin Taksiin ja spurtilla vaatekaapille. Päälle ekat vaatteet, jotka käsiin sattu ja sitten vaan olennaisin ensimmäiseen laukkuun, joka näppeihin osu. Kamera, läppäri, puhelin, lompakko ja passi mukaan ja ovesta ulos!

Vähä jännitti ku taksiin hyppäs, että nyt menee muuten ihan harakoille tää touhu. En ehi lennolle ja maksan itteni kipeeks turhaan taksistaki vielä. Positiivisia asioita tässä päivässä oli se, että todella poikkeuksellisesti mun paluulippu oli Norwegianin, eli ei ole mitään lähtöselvitysrajoituksia vaan paikalle voi ilmestyä millon vaan kunhan koneeseen ehtii. Finskillä ei ihan ois toiminu. Mun piti tulla tänne tyhjällä matkalaukulla ja täyttää se täällä, mutta tiesin, että laukku ei ainakaan ehdi. Eipä nii väliä. Toinen positiivinen asia oli se, että mun taksikuskiksi sattu oikean elämän Häkkinen, joka onnistu jotenkin, en vieläkään ymmärrä miten, saamaan mut ruuhka-ajassa puolessa tunnissa Helsinki-Vantaalle, koska mä seisoin 16.45 jo turvatarkastuksessa. En vieläkään ymmärrä miten toi onnistu, koska mä lähin aika epätoivosesti ees yrittää tota koko hommaa :D

Loppu hyvin, kaikki hyvin, mä ehdin Lontooseen vielä näkemään pari kaveria ja käymään sen vikan koulupäivän, ennen ku kesäloma Suomessa alkaa kunnolla :)

Tosin mä tarviin tätä elämänmenoa jotain droppeja, koska tällaset pienet yllärit ei ihan hirveen hyvää voi tehdä terveydelle :D Pakko se on kai oikeesti vähän hidastaa, kun alkaa tää varhaisdementia kukkimaan. Arvostan muuten tätä kaikkee varmaan huomenna ihan saatanasti, ku tajuan, että mulla ei oo mitään mukana.. No, enpä oo vieläkää missannu yhtään lentoa elämässäni, se on sentään vielä todellisuutta :D

Kävin eilen porukoilla grillailemassa ihanan kesäsään kunniaksi, ja kaappasin ihanan Simban kainaloon. Sisko vei pikkurotan pois jo su aamulla, joten ku mä tulin paikalle, oli pienelle ehtiny tulla jo nähtävästi ikävä :)

Tukka on ihan sekaisin kuvissa mun uuden ajopelin tähden (tästä lisää huomenna..), mutta iloisuus toivottavasti paistaa ruutujen toiselle puolelle :) Mikään ei oo niin ihanaa ku perhe, aurinko, Simba ja grillailu terdellä ♥

Mä niin rakastan ku Simballe iskee näitä hellyyskohtauksia ja pitää olla niin mamin poikaa, niin mamin poikaa :D

Asustahan ei ehkä tarvii ees puhua. Rennoin mekko päälle, lempparitennarit jalkaan, olalle iso laukku, joka mahduttaa koko elämän, jota tietenkin tarvitsee aina kantaa mukana ja sitten menoks :D

Rakastuin tuohon mekkoon alunperin nimenomaan keltaisena, joka oli Kroatiassa päällä, mutta kun bongasin, että siitä on tollanen vaalea neonpinkki, niin pakko oli se ostaa siinäkin sävyssä :)

Tärkein asuste on kyllä tässä.

R-I-E-M-U-I-D-I-O-O-T-T-I


Kurkistusaukko jenkkiksiin tatskaan!

Sellanen asu siis eilen päällä, mitäs tuumitte tollasesta rennosta sunnuntaiasusta? Iskeekö yhtään? :) 

Oli kyllä infernaalinen viikko tuo edellinen, ihanaa, että nyt vihdoin helpottaa ja voi vähän hengittääkin :) Kesä on vihdoin täällä!

Kommentit

linda (Ei varmistettu)

Apua, alkoi stressaamaan pelkkä ajatuskin siitä, että joutuisi lähtemään noin kiireellä lennolle! Onneksi kuitenkin ehdit hyvin. :) Kuljen itse usein kahden kaupungin väliä junalla ja lentävät lähdöt on liiankin tuttuja, mutta kertaakaan en vielä ole myöhästynyt. Melkein odottelen kutsua suomen juoksu maajoukkueeseen, sen verran on tuota kodin ja aseman väliä tullut treenattua.

Ihanan kesäisiä kuvia! Yllättävää, mutta nuo kengät sopii todella hyvin mekonkin kanssa :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, joo, mä kans jossai jengissä harrastan näitä äkkilähtöjä :D

plomb (Ei varmistettu)

aaaah noi sun sääret, so jealous

Anna (Ei varmistettu)

awwww, cheers!! :)

Ihanan värinen mekko, me like very many :)) katselin jotenkin niin tottuneesti tarkemmin sun hiuksiasi näin kampaajan silmin, että sulle sopisi sellainen liukuvärjäys, eli vaaleampaa laivoista ja tummempaa ylhäällä..tai sitten sellainen pähkinän ruskea sävy. Nää on tietty taas mielipidekysymyksiä, mutta tuli niin inspis päähän yhtäkkiä. Sorry :p

Anna (Ei varmistettu)

Tuohan on tavallaan jo liukuvärjäys, se on vaan ylempänä ku yleensä :) En halua nyt värjätä omaa tukkaa sen enempää ku vähän raitaa, eli annan oman värin kasvaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Tuohan on tavallaan jo liukuvärjäys, se on vaan ylempänä ku yleensä :) En halua nyt värjätä omaa tukkaa sen enempää ku vähän raitaa, eli annan oman värin kasvaa :)

e. (Ei varmistettu)

Ihanan värinen mekko. Missäs Simba nykysin asustaa? :) Kamala tuo lentokentälle kiirehtiminen, apua. :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Kesän asustelee mun kanssa, mutta tämän viikon oli mun perheen luona, koska olin Lontoossa ma-ke ja sitten loppuviikko menee festaroinnissa :)

almabiats (Ei varmistettu)

Hei voisitko lopettaa riemuidiootti ja tyytskari sanojen kayttaymisen. Teinimaista..

Anna (Ei varmistettu)

En voisi. Mutta mun blogin lukeminen on täysin vaihtoehtoinen ratkaisu :)

fiia (Ei varmistettu)

Kannatan jatkossakin tuollaista kesäistä tuulen tuivertamaa surffitukkaa!
Heti postauksen aluksi katsoin, että nyt sulla on tukka tosi hyvän näköinen väriä ja muotoilua myöten, eli tuollainen huolettomampi kihara sopii kyllä sulle tosi hyvin. Kannattaa olla siis iloinen, jos oma "sotkutukka" näyttää huippuhyvältä ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, joo mä tykkään kesällä tästä rennosta meiningistä ehkä enemmän :)

NN (Ei varmistettu)

Aaaaaw, toi kuva missä Simba vähän "lepää", voi miten suloinen! Ihana mammanpoika..

Siis toi on maailman hirvein tunne, kun tajuat, että oot kattonu jonkun aikataulun väärin. Vähän sama, kun aamulla herää ja tajuaa, että kello ei oo soittanu.. PANIIKKI :D Ihan hirveetä. Hyvä kuitenkin, että kerkesit! Yleensähän se menee niin, että kun on kiire, niin kohdalle osuu maailman hitain bussi/taksikuski, juutut ruuhkaan, punaset valot kestää ikuisuuden (sulle) tai menossa on tietyö tms.

Asu muuten kiva, mutta mun mielestä noi kengät ei ihan istu, en tiedä mikä mun silmään siinä mättää, en osaa selittää :/ Mekko on ihanan rennon näkönen :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on tollanen mamin lempilapsi välillä :) Se on alkanu tekee tota, että lapsen tavalla nojaa kaulaa vastaan ja jää siihen lepäilee :D Ja kiitoksia :)

Kommentoi