Kuulumisia

Mungolife

Voi vitsi miten hyvä fiilis!! Oli jotenkin ihan kummallista herätä eilen, silleen, ettei ajatusten taka-alalla painanut mikään. Ei tarvinnut herätä aikaisin, ei tarvinnut viettää koko päivää tuijottaen näyttöä. Käytiin eilen kuvailee vähän blogijuttuja ja näin siskoakin pitkästä aikaa. Pyörähdin kaupungilla hoitamassa kasan asioita, ja siivosin kotona. Osas kyllä arvostaa kaikkia noita pikkujuttuja pitkästä aikaa. Nyt oottelen junaa Gatwickilla, ja olen tässä iloissani täytellyt kalenteria. On ihanan rennon näköiset pari päivää täällä. Tänään nään koulukaveria lounaalla, vien dissen painoon, vien vanhoja tavaroita kierrätykseen ja illalla nään tyttöjä dinnerin merkeissä. Huomenna saa viedä painetut kirjat koululle ja kävellä sieltä rakennuksesta viimeistä kertaa ulos. Loppupäivä onkin varattu pienelle shoppailukierrokselle ja Lontoon lempipaikoissa pyörähtämiselle, ennen kuin suuntaan takaisin Helsinkiin iltalennolla :) Loppuviikkokin on mukavaa menoa, kun luvassa on paljon aikaa kavereiden kanssa ja kesäkauden korkkajaiset Kappelissa!

Halusin tulla teillekin muistuttamaan / kertomaan ennen kuin läväytän eiliset asukuvat pihalle, että tosiaan Club Kappeli avaa ovet kauniisti kesäistyneellä Espalla nyt lauantaina! Mä en tunnetusti mitenkään liian hyvin klubeilla ja yökerhoissa viihdy, vaan oon enemmän “pari viinilasia hyvässä seurassa” -tyyppi. Kappeli on kuitenkin mun ehdoton suosikki Helsingin yöelämässä. Ihana vanha rakennus ja iso terassi on musta ihan superviihdyttäviä juhlapaikaksi, ja siellä terdellä on aina kivasti meininkiä, ku heti alkuillasta on oma DJ ja usein live-esiintyjiä. Tänä vuonna on luvassa vähän uudistuksia, kun just tonne terdelle on luvassa vähän rennompaa meininkiä ja uugeempia DJ:itä. Vanhaa tuttua Kappeli-meininkiä siis, uudella twistillä. Mielenkiintoista! Jotenkin voin jo nyt ennustaa, että kun ei olla festareilla, meidät löytää lauantaisin tuolta :)

Viimeksi mun synttärit toimi tuolla niin hyvin, ettei siis ole mitenkään yllättävää, että taas tänäkin vuonna pidän synttärini Kappelissa. Suosittelen muuten tässäkin Kappelia ihan ehdottomasti, sieltä saa niin helposti varattua pöydän ja koko juhlaporukka pääsee paikalle ongelmitta. En malta oottaa taas, että saan järjestää teemajuhlat, mutta sitä ennen kuitenkin juhlitaan Euroviisujen jatkoja Kappelin avajaisissa lauantaina, ja jos joku teistä sinne eksyy, niin tulkaa moikkaamaan! Promilleista riippuen saatan sitten olla halailevalla tuulella, varoitus lienee tässä vaiheessa jo paikallaan :)   

Mun ystävä on töissä Kappelilla, ja ollaankin tässä suunniteltu blogin lukijoille pieniä etuuksia sinne kesän edetessä ja mahdollisesti voitaisiin vaikka järjestää joku lukijamiitti tuonne terassille. Mitäs tällaisesta ideasta ajattelisitte? 

Nyt kuitenkin ihailen hetken junan ikkunasta näitä tuttuja maisemia ja palaan illemmalla asiaan asukuvien muodossa!

Psst! Sain kommentit kiinni, joten josko tästä pääsis taas vauhtiin! :) 

Kommentit

Kia (Ei varmistettu)

Onnittelut koulutyön päätöksestä! Tuollaisen puurtamisen jälkeen ansaitsee kyllä pienen shoppailukierroksen. Tuo Kappeli kuulostaisi kyllä kivalta näin kesällä. En itsekään viihdy yöelämässä vaan mieluummin juurikin käyn rauhassa juomassa lasillisen tai pari, mutta tykkään muuten paikasta, että ehkä sille täytyisi antaa mahdollisuus.

Heidi (Ei varmistettu)

Heei hurjasti onnea dissen valmistumisesta! Olet kyllä shoppailukierroksesi ansainnut :) Postauksia ehtikin tulla jo ikävä, vaikka syy hiljaiseloon oli totta kai täysin ymmärrettävä ja sulla oli aivan oikea tärkeysjärjestys!

m (Ei varmistettu)
Johanna (Ei varmistettu)

Onnea valmistumisesta! Lukijamiitti kappelissa kuulostaa hauskalta idealta, kannatan ehdotusta!!

Anna (Ei varmistettu)

Täytyy siis tutkia tuota mahdollisuutta :)

Kommentoi