Kuvioiden kontrasti

Mungolife

KUVIOIDEN KONTRASTI. Balmain x H&M –mallistosta vaatehuoneeseemme muutti toinenkin vaatekappale. Minulle, mutta miesten puolelta. Raidallinen mustavalkoinen neule oli minusta todella herkullisen näköinen, ja vaikka miesten osastolta onkin, niin sellainen piti saada. Mähän tunnetusti surffailen shoppailemassa milloin milläkin osastolla, ja se on ollut sangen menestyksekästä tähän asti.

Napein koristeltu neule miellytti siskonkin silmää ja samiksina kuljetaan nykyään samoissa neuleissa. Neule istuu mun mielestä naisellekin tosi hyvin, ja se on tosi lämmin ja mukava päällä. Mustavalkoinen värimaailma on ikuisesti toimiva, ja neule sopii mielestäni niin farkkujen kuin hameenkin kaveriksi. Kokeilin joskus pari vuotta sitten raitapaidan yhdistämistä tähän ruutuhuiviin, ja nyt päätin uusia kokeilun. Joku tässä van viehättää mua. En tiedä itsekään mikä. Kuten kuvista näkyy, ennen Arabiemiraatteihin lähtöä neiti oli kalpea kuin kalkkilaivan kapteeni ja jotenkin tuo burgundy huulipuna tuntui melkeinpä julman tummalta kasvoilla. Dramaattinen lookki kuitenkin miellyttää omaa silmääni, varsinkin nyt kun tukka on tummempi ja ihon vaalea sävy korostuu enemmänkin. Olen tainnut vihdoin päästä pois siitä aussisurffareiden kultaisen ihon ihannoimisesta. Vihreät silmäni ja keltakultaisen sävyinen iho onneksi toimii ruskettuneen lisäksi ihan kivasti talvellakin. Kasvoni eivät juuri koskaan punoita, ja punapigmenttiä mulla on ihan todella vähän. Siksi on kiva kaivaa näin talvella huulipunat esille väriä asuihin ja kasvoille tuomaan.

Joko ootte kyllästynyt mun nahkahameeseen ja noihin ylipolvensaappaisiin? Pitäisi ehkä kaivaa naftaliinista jotku muutki vaatteet. Syytän kiirettä ja addiktoitumista. Tai sitten voisi vaan myydä 80 % vaatevarastosta, joka tuntuu roikkuvan lähinnä pölyyntymässä. Mistä tulikin mieleeni, että haluatteko te laittaa jotain vaatehaasteita mulle? Alexalla oli blogissaan mahtava idea ja toteutus, kun hän toteutti erilaisia vaatehaasteista. Samaa neuletta eri asuissa, neljä erilaista asua ylipolvensaappaista jne.

Oisko teillä jotain mitä haluaisitte nähdä tai haastaa mut tekemään? Laittakaa tänne teidän toiveita ja ehdotuksia, niin mä valkkaan omat suosikkini sieltä ja laitan huutoäänestyksen toteutettavista pystyyn :) Ehkä tämä pukeutumiseni kaipaa nyt jotain ulkoista tilausta, kun tuntuu että olen jumiutunut samoihin vaatteisiin päivästä ja asukuvista toisiin.


Mitäs sanotte muuten asusta? Toimiiko miesten paita ja nahkahame, vai kuljetaanko ihan pimeydessä tässä asussa?

Kommentit

Kia (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi nähdä, miten yhdistäisit karvaliivin erilaisiin asuihin. Tilasin itselleni nyt vihdoin monen vuoden pähkäilyn jälkeen sellaisen H&M:n aleista.

Emiliaidamaria (Ei varmistettu) http://www.cosmopolitan.fi/blogit/happy_vibes_and_good_thoughts

Asu miellyttää kyllä mun silmää! :) Ja upea huulipuna!

Mint (Ei varmistettu)

Vaatehaasteena heitän seuraavaa: suorat housut asussa, joka ei muuten ole toimistotyylinen.

Ninni (Ei varmistettu)

Mä olen tehnyt sellasta haastetta itteni kanssa aina vuosittain että poimin kaapista vaatekappaleita joita en usein käytä ja yritän koota niistä jonku asun. Jos ei onnistu tyydyttävästi niin vaate lentää kierrätykseen. Toimii kaapin pitämisessä fiksun kokosena ja muistuu mieleen vanhoja kivoja vaatteita :) Tosin joskus käy niin että tykästyn johonki vaatteeseen kovasti vaikka en sitä pidäkään ja ostan vaan jonkun sopivan ylä- tai alaosan sitä täydentämään :D

UnelmaMaja

Tuo neule on kyllä upea! En vaivautunut edes selailemaan Balmain-mallistoa, kun tiesin että kauhea härdellihän se olisi saada mitään omakseen, mutta nyt snadisti harmittaa. Olisi pitänyt vaan keskittyä miesten mallistoon näköjään... No seuraavan malliston kohdalla sitten ;)

Elli.A (Ei varmistettu)

Mä heittäisin sulle haasteeksi luoda viikon ajan erilaisia nuorekkaita toimistotyylejä, jotka on samalla tarpeeksi asiallisia mutta ei tätimäisiä.

Tää ei nyt mikään vaatehaaste ole, mutta postausidea kummiskin! Oon nimittäin jo jonkin aikaa katsellut, että sulla on tosi kiva silmämeikki asukuvissa. Mitä tuotteita sä käytät sen tekemiseen? :)

Vivian (Ei varmistettu)

Olisi kiva jos voisit toteuttaa ton karvaliivihaasteen. Mun "haaste" koskee hiuksia: haluisin nähdä niitä välillä vaikka jonkinlaisella nutturalla tai lettikampauksena. Pukee muuten hyvin sua tuo tumma hiusväri. :)

Ninni (Ei varmistettu)

Niin ja toinen haasteidea ei koske vaatekaappia mut ois kiva nähdä sellasia erilaisia raikkaita meikkejä! Tai siis kun sulla on yleensä kuvissa voimakkaat/dramaattisetkin meikit niin ois kiva saada vinkkiä mahd vähäeleiseen ja naturaliin lookkiin, mitä tuotteita siihen suosittelisit :)

Elli (Ei varmistettu)

Mustakin ois huippua nähä sua erilaisissa hiustyyleissä! Joutuisit tässä ehkä mukavuusalueesi ulkopuolelle(?) mutta saattaisit ehkä yllättyä positiivisestikin:-) just esim. ponnari, rento nuttura, suorat hiukset, letit yms. mitä harvoin blogissa näkyy olisi mielenkiintoinen haaste nähdä sun toteuttavan vaikka yhdessä niiden haasteasujen kanssa! :P

Asuihin olisi sellainen, missä luot sinun mielestäsi vaatekaapin kulmakivistä pari erilaista asua, mitä muuntelet eri väreillä asusteilla yms. Itsellä on vähän hukassa koko tyyli niin olisi kiva aloittaa siitä mitä vaatekaapin kulmakiviä olisi hyvä olla ja miten niiden avulla voi luoda erilaisia, melko perusasuja mutta joissa olis kuiteski jotain särmää :-)

Tuuli (Ei varmistettu)

Asuhaasteena kiinnostaisi nähdä esimerkiksi erilaisia asuja, joissa yhdistät sporttivaatteita muihin vaatteisiin kaupunkikelpoisiksi asuiksi. Myös esimerkiksi jonkun luottovaatteesi asustaminen erilaisiin tilanteisiin (työpäivä, treffit, bileet..) olisi mahtava :)!

Kommentoi