Kylpylöimässä

Mungolife

Musta on kuoriutunut joku ihan ihmeellinen kylpylä-ihminen. En tiedä onko se tätä mahan kanssa elämää, kun on kiva lillua lämpöisessä altaassa ja istuskella höyrysaunassa, mutta kylpylät on noussu kyllä uuteen arvoon mun silmissä. Siksipä kun mies ilmoitti, että ajatteli viedä mut Haikon Kartanoon joulunviettoa piristämään, olin ihan innoissani. Ajateltiin toki siinä vaiheessa, että ollaan ehkä vaan niin täynnä jouluruokaa ja seuraa, että kiva olla yksi ilta kaksin, mutta ne suunnitelmathan meni vähän mönkään :D No, jatkettiin toistemme seurasta nauttimista ja suunnattiin pienelle päiväretkelle Porvooseen ja nauttimaan Haikon Kartanosta. Oli se kyllä joulun kohokohtia, kun perheet oli sairaana, ja kaikki joulusuunnitelmat meni muilta osin ihan metsään. Ainakin tästä saimme pidettyä kiinni ja tehtyä itsellemme ihanan pienen joulumatkan :) Oon aina halunnut käydä tuolla, mutten oo koskaan saanut aikaiseksi, joten ehdottomasti korkea aika:)

Mä rrrrrakastan Porvoota ja haluaisin asuakin siellä vielä joskus, niin on ihanaa kun voi yhdistää ihanan kylpylärentoutusminiloman Porvoon reissuun.

Reissu oli ihana! Toki kylpylöitä nyt löytyy ihan joka lähtöön ja itse kylpylä ei ehkä ole Suomen suurin, mutta se on mukava ja kotoisa. Haikossa mun mielestä ihaninta oli kuitenkin tuo kaunis kartano, joka henki hirveästi vanhaa aikaa ja oli vaan niin kaunis ja mukava! Meille tuollainen sopi ihan täydellisesti. Mies piristyi kylpylässä niin kovin, että päätti mennä salilla käymään kylpylöinnin jälkeen (joo, en ymmärrä). Itse jatkoin vielä lillumista tuolla marmorikulta-taivaassa ja laittauduin rauhassa illalliselle.

On jotain niin ihanaa hotelliasumisessa ja minigetawayssa, kun kokee pienen loman ilman, että se vie hirveästi aikaa :) Tuo Haikon aluekin oli aivan ihana, ja me tulemme varmasti käymään tuolla joku kerta myös kesällä. Jotenkin miellän kylpylät aina helposti talviaktiviteetiksi, kun juuri pimeänä talvena on ihana lojua kylpylässä, nauttia rennosta ajasta kauniissa sisätiloissa, kun kesällä on niin paljon kaikkea ulkoilmatekemistä, rantoja ja metsäretkiä.


Kartano osoittautui kaikin puolin raskauspunkerolle miellyttäväksi paikaksi, sillä sieltä löytyi ihan parasta alkoholitonta skumppaa! Ahh, mikä ihana löytö! Nautiskeltiin miehen kanssa auringonpaisteessa iso breku "skumppamme" kanssa ja jatkettiin aamua pitkällä kävelyllä Kartanon alueella. Siitä vielä Porvoon vanhaan kaupunkiin pyörimään ja ihastelemaan, ja täydellinen minigetaway oli paketissa :)

Onko muita kypyläihmisiä lukijoiden joukossa? 

Kommentit

Marine (Ei varmistettu)

Rakastan kylpylöitä, minulla on tapana ollut järjestää kerran vuodessa miehelle yllätysreissu kylpylään. Arkisin myös on joskus ihana pujahtaa kylpylän poreisiin lillumaan.

Jenniina (Ei varmistettu)

Mä en niinkään välitä altaissa lillumisesta, mutta erikoissaunat ah! Tallinnassa käydessämme yövyttiin hotellissa jossa saunaosastolla oli höyryä, hamamia, suomalaista, turkkilaista yms saunaa ; ihan täydellistä! Haikon kartano kyllä näyttää tosi kauniille :)

C (Ei varmistettu)

Mekin olimme juuri joulun alla tuolla mieheni kanssa kylpylöimässä, kun sain parin yön lahjakortin. Kokeilitko mitään hoitoja? Itse olin vähän pettynyt intialaiseen päähierontaan. Niin ja oliko tässä siis kyseessä blogiyhteistyö? :) Jäi vähän epäselväksi.

Bella (Ei varmistettu)

Asun Italiassa ja täällä meillä kylpylät kulkevat nimellä "terme" ja niitä on todella runsaasti täällä Pohjois-Italiassa. Melkein jokaisessa hotellissa on oma kylpyläosastonsa, mutta myös erillisiä "termejä" on (ne ovat vähän niinkuin Span ja uimahallin välimuoto). Varsinkin nyt talvella kun on kylmää ja kosteaa, on ihanaa päästä lämpimään veteen lillumaan :) Käymme termeisssä nyt varsinkin talvi-aikaan lähes joka viikonloppu...

Bambi Tattari (Ei varmistettu)

Toi aamupala, ihana getaway.
Joo, täällä yksi aktiivinen kylpyläkävijä. Flamingo Spa on tullut aika tutuksi offerillasta bongattujen kaks yhen hinnalla kampanjoiden myötä.
Ihania häitä, häät on ihan parhaita. Nauttikkaa. Rakkaus

Elli (Ei varmistettu)

Olen juuri menossa! Tällaisista reissuista on aina kiva jos on bloggaajastakin kuva paikan päällä mutta aina ei tietysti ehdi/muut syyt :)

Kommentoi