Kylpylöimässä

porvoo (14 of 15)-2

Musta on kuoriutunut joku ihan ihmeellinen kylpylä-ihminen. En tiedä onko se tätä mahan kanssa elämää, kun on kiva lillua lämpöisessä altaassa ja istuskella höyrysaunassa, mutta kylpylät on noussu kyllä uuteen arvoon mun silmissä. Siksipä kun mies ilmoitti, että ajatteli viedä mut Haikon Kartanoon joulunviettoa piristämään, olin ihan innoissani. Ajateltiin toki siinä vaiheessa, että ollaan ehkä vaan niin täynnä jouluruokaa ja seuraa, että kiva olla yksi ilta kaksin, mutta ne suunnitelmathan meni vähän mönkään 😀 No, jatkettiin toistemme seurasta nauttimista ja suunnattiin pienelle päiväretkelle Porvooseen ja nauttimaan Haikon Kartanosta. Oli se kyllä joulun kohokohtia, kun perheet oli sairaana, ja kaikki joulusuunnitelmat meni muilta osin ihan metsään. Ainakin tästä saimme pidettyä kiinni ja tehtyä itsellemme ihanan pienen joulumatkan 🙂 Oon aina halunnut käydä tuolla, mutten oo koskaan saanut aikaiseksi, joten ehdottomasti korkea aika:)

Mä rrrrrakastan Porvoota ja haluaisin asuakin siellä vielä joskus, niin on ihanaa kun voi yhdistää ihanan kylpylärentoutusminiloman Porvoon reissuun.

porvoo (7 of 15)-2

porvoo (6 of 15)-2

porvoo (5 of 15)-2

porvoo (4 of 15)-2

porvoo (3 of 15)-2

Reissu oli ihana! Toki kylpylöitä nyt löytyy ihan joka lähtöön ja itse kylpylä ei ehkä ole Suomen suurin, mutta se on mukava ja kotoisa. Haikossa mun mielestä ihaninta oli kuitenkin tuo kaunis kartano, joka henki hirveästi vanhaa aikaa ja oli vaan niin kaunis ja mukava! Meille tuollainen sopi ihan täydellisesti. Mies piristyi kylpylässä niin kovin, että päätti mennä salilla käymään kylpylöinnin jälkeen (joo, en ymmärrä). Itse jatkoin vielä lillumista tuolla marmorikulta-taivaassa ja laittauduin rauhassa illalliselle.

On jotain niin ihanaa hotelliasumisessa ja minigetawayssa, kun kokee pienen loman ilman, että se vie hirveästi aikaa 🙂 Tuo Haikon aluekin oli aivan ihana, ja me tulemme varmasti käymään tuolla joku kerta myös kesällä. Jotenkin miellän kylpylät aina helposti talviaktiviteetiksi, kun juuri pimeänä talvena on ihana lojua kylpylässä, nauttia rennosta ajasta kauniissa sisätiloissa, kun kesällä on niin paljon kaikkea ulkoilmatekemistä, rantoja ja metsäretkiä.

porvoo (9 of 15)-2

porvoo (15 of 15)-2
porvoo (13 of 15)-2

porvoo (2 of 15)-2

porvoo (11 of 15)-2

porvoo (10 of 15)-2

Kartano osoittautui kaikin puolin raskauspunkerolle miellyttäväksi paikaksi, sillä sieltä löytyi ihan parasta alkoholitonta skumppaa! Ahh, mikä ihana löytö! Nautiskeltiin miehen kanssa auringonpaisteessa iso breku ”skumppamme” kanssa ja jatkettiin aamua pitkällä kävelyllä Kartanon alueella. Siitä vielä Porvoon vanhaan kaupunkiin pyörimään ja ihastelemaan, ja täydellinen minigetaway oli paketissa 🙂

Onko muita kypyläihmisiä lukijoiden joukossa? 

Kommentit (6)
  1. Rakastan kylpylöitä, minulla on tapana ollut järjestää kerran vuodessa miehelle yllätysreissu kylpylään. Arkisin myös on joskus ihana pujahtaa kylpylän poreisiin lillumaan.

  2. Mä en niinkään välitä altaissa lillumisesta, mutta erikoissaunat ah! Tallinnassa käydessämme yövyttiin hotellissa jossa saunaosastolla oli höyryä, hamamia, suomalaista, turkkilaista yms saunaa ; ihan täydellistä! Haikon kartano kyllä näyttää tosi kauniille 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *