L-O-M-A, LOMA!!!

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Arvatkaa missä me ollaan!?

Photo on 24.3.2013 at 8.08 #4

No Helsinki-Vantaallahan me! Nää superunivelkaiset ja väsyeet kalpeanaamat lähtis nyt kuulkaas lomalle ottaa vähän aurinkoa! Kolmen tunnin stoppi Pariisissa edessä ja sen jälkeen sitten Malediivien aurinkoa kohti!

Photo on 24.3.2013 at 8.09

Ikkunapaikka, muy bueno! Väsypöksy ottaa nyt pari viikkoa iisisti, joten jos meikäläinen tekee täältä katoamistemppuja harva se päivä, älkääpäs ihmetelkö. Malediiveilla saatan vielä muistaaki ottaa läppärin siihen meidän overwater villan (hahahahaha, pakko alleviivata :D) terassin aurinkotuoliin, mutta pieni haisu on, että Air ja minä ei frendailla Balilla, vaan se viikko menee ohi.

Mitään en tietty oo ehtiny ajastamaan teille siksi aikaa, mutta ehkä jokainen pärjää sen ajan 😉 Kirjoja on kymmenen iPadissa, matkaseura mahtavinta ja mulla alkaa nyt LOMA!! Jesjesjes!!

Jos haluutte saada vähän enemmän ajankohtaista meininkiä tuolta reissusta, niin lämpimästi tervetuloa meikäläisen instagram-seuraajaksi (löytyy @mungoanna -nimellä Instassa), sillä se päivittyy yleensä kovaa tahtia ja huomattavasti ajankohtaisemmin kuin blogi!

Palaamme siis Malediiveilta auringosta kookosdrinkki kätösessä! (eli todennäkösesti Pariisista, ku tylsistyn siellä kentällä venailuun tms…) Ajattelin iskeä teille illaksi kysymyspostauksen, niin voitte taas pommittaa sitten niitä!

Pusmoi, me lähetään nyt uhkaamaan ihosyöpää valtioon, jota ei ehkä ole 100 vuoden päästä! 

Hellurei!

Kommentit (12)
  1. Oon niiiiiiin kade!! 😮
    Mut ihanaa reissua!:)

  2. Hauskaa ja ansaittua matkaa!! 🙂 Rentoudu!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *