L-O-M-A, LOMA!!!

Mungolife

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Arvatkaa missä me ollaan!?

No Helsinki-Vantaallahan me! Nää superunivelkaiset ja väsyeet kalpeanaamat lähtis nyt kuulkaas lomalle ottaa vähän aurinkoa! Kolmen tunnin stoppi Pariisissa edessä ja sen jälkeen sitten Malediivien aurinkoa kohti!

Ikkunapaikka, muy bueno! Väsypöksy ottaa nyt pari viikkoa iisisti, joten jos meikäläinen tekee täältä katoamistemppuja harva se päivä, älkääpäs ihmetelkö. Malediiveilla saatan vielä muistaaki ottaa läppärin siihen meidän overwater villan (hahahahaha, pakko alleviivata :D) terassin aurinkotuoliin, mutta pieni haisu on, että Air ja minä ei frendailla Balilla, vaan se viikko menee ohi.

Mitään en tietty oo ehtiny ajastamaan teille siksi aikaa, mutta ehkä jokainen pärjää sen ajan ;) Kirjoja on kymmenen iPadissa, matkaseura mahtavinta ja mulla alkaa nyt LOMA!! Jesjesjes!!

Jos haluutte saada vähän enemmän ajankohtaista meininkiä tuolta reissusta, niin lämpimästi tervetuloa meikäläisen instagram-seuraajaksi (löytyy @mungoanna -nimellä Instassa), sillä se päivittyy yleensä kovaa tahtia ja huomattavasti ajankohtaisemmin kuin blogi!

Palaamme siis Malediiveilta auringosta kookosdrinkki kätösessä! (eli todennäkösesti Pariisista, ku tylsistyn siellä kentällä venailuun tms...) Ajattelin iskeä teille illaksi kysymyspostauksen, niin voitte taas pommittaa sitten niitä!

Pusmoi, me lähetään nyt uhkaamaan ihosyöpää valtioon, jota ei ehkä ole 100 vuoden päästä! 

Hellurei!

Kommentit

mimmu (Ei varmistettu)

Oon niiiiiiin kade!! :o
Mut ihanaa reissua!:)

haamutus (Ei varmistettu) http://sporttaillaan.blogspot.fi

Hauskaa ja ansaittua matkaa!! :) Rentoudu!!

Mona
www.monasdailystyle.com

Ihan huippua ja rentouttavaa lomaa!!:)

Marie (Ei varmistettu)

Heippa!

Minkä merkkiset noi sun pokat on?

Anna (Ei varmistettu)

Ne on Chanelin :)

pytty (Ei varmistettu)

Ai, mä luulin että malediivit uppoo tyyliin 10 vuoden päästä.. No ehkä sit mäkin vielä kerkeen sinne (lue säästää rahaa) ;) hyvää lomaa!! :) pitäähän sunkin välillä relata, kyllä meill lukijoillalin varmaan muuta tekemistä on :D haha.. Oo varovainen :)

meow (Ei varmistettu)

Et usko, mitä unta näin viime yönä kuumehuuruissani :D Näin unta, että olit menossa matkalle ja sulla oli just toi kuvassa oleva passport-passisäilytyshommeli (mikskä tota voi sanoa? Huom! Oon vieläkin kuumeinen :p). Ja siinä unessa sä annoit ton, jonka sisällä oli passi, jollekin passintarkastajalle, joka oli kopissaan, mutta se antoikin sulle pelkästään sun passin takas etkä saanut tuota säilytyshommaa takaisin :D Sitten sä vähän hiillyit ja kukaan ei uskonut sua ja jotkut vartijat tais viedä sut johki... :D

hanski (Ei varmistettu)

On kyllä pakko kommentoida, ku saat varmaan ihan tarpeeks niitä negatiivisia kommentteja, että oon ihan tosi onnellinen, että pääset tommoselle lomalle. Vähän (paljon) oon myös kade, mut relaa ihan kunnolla ja unoha kone laukkuun moneks päiväks, äläkä meistä huoli, ollaan taas kartalla ku palaat normielämään!!
xx

heidiiie (Ei varmistettu)

Pakko kysyä, mistä tuo takki on, joka on blannerissa oikealla ylhäällä? aivan ihana!!

Anna (Ei varmistettu)

Se on Zarasta :)

Juuliap (Ei varmistettu)

http://www.avaaz.org/en/maldives_global/?fjKAmcb&pv=61 olisi kiva jos ottaisit jotakin kantaa. :)

Anna (Ei varmistettu)

En koe velvollisuudekseni ottaa kantaa, vaikka lukijat usein tuntuu olevan sitä mieltä :)

Kommentoi