Lady Web

Mua vähän naurattaa kirjoittaa tää postaus just sen jälkeen kun luin Hannan postauksen hänen Pochette Metiksen metsästyksestä ja onnistumisesta sillä saralla. Mulla oli aikanaan sama tuska Pochetten kanssa, mutta onneksi sain sen vaihtokaupassa äidiltäni,  joka kaipasi hieman isompaa laukkua. Pochette on siis jo hetken kaapissani ollut, mutta kuten ehkä tiedätte, mulla on näitä omia ikuisuusprojekteja laukkumetsästysten parista 😀 Rehellisyyden nimissä on myönnettävä, että laukkukaupat eivät ole olleet viime aikoina päällimmäisenä mielessä, sillä mulla on yksi tavoitelaukku, johon olen säästänyt. Ostin tuossa vuodenvaihteessa pari Chanelia (joihin oon hullun tyytyväinen), mutta nyt kun 30 vuoden rajapyykki lähestyy, haaveilen eräästä kalliista hankinnasta, johon olen yrittänyt säästellä. Tätä laukkuhankintaa silmällä pitäen oon aika aktiivisesti selaillut käytettyjen laukkujen tarjontaa ja ylipäätään hintahaarukoita, ja se johti tällaiseen ”vahinkohankintaan”. 

Vahinko tämä ei siis missään nimessä ollut. Olen tätä etsinyt jo pitkääään, mutta en oikeestaan uskonut koskaan löytäväni ja sikäli se ei ollut mun aktiivisella toivelistallani. Joskus pari vuotta sitten jo bongasin kauniin ruskean Guccin laukun Blair Eadiella, ja tarkempi tutkimus osoitti sen olevan Guccin Lady Web. Hänen laukkunsa on ruskea nahkaversio, mutta mä ihastuin sen lisäksi palavasti Guccin monogrammiversioon myös. Tää oli just sitä aikaa ku Gucci hyppäs jättiharppauksen suosiossa, ja on ollut siitä asti kaikkien huulilla. Sanomattakin selvää, että näitä ei ole liiemmin missään näkynyt. Toki Marmontien ja Dionysusten jalkoihin tämä on jäänyt, mutta ei ole minun mielestäni mitenkään kadonnut. Malli on ollut jo hetken aikaa loppuunmyyty Guccilla ja oon välillä jo luovuttanut koko mallin suhteen. Sitten ykskaks pari viikkoa sitten tämä tuli vastaan käytettynä, erinomaisessa kunnossa ja tosi hyvään hintaan. Designer Vintagen VIP-tilaus tuli todellakin tarpeeseen, nimittäin nappasin tämän heti tämän ilmestyttyä listoille.

Laukku saapui perjantaina ja oli vielä paremmassa kunnossa kuin mitä myyjä edes antoi ymmärtää ja olen aivan ihastunut tähän! Laukku on todella kätevä arjessa, sillä siihen mahtuu todella paljon, mutta se on mukavan kokoinen crossbody-käyttöön. Ja toi hihna on aivan täydellinen! Pehmeä ja leveä, eli laukku tuntuu täyteen sullottunakin kevyeltä, eikä paina mistään kohtaa.

Tiedättekö kun välillä jostain jutusta tulee heti välittömästi sellanen tunne, että tää on aivan täydellinen! Sellainen esine, joka ilahduttaa ihan koko ajan sillä, että se on käyttötarpeeseensa aivan täydellinen ja olet vaan niin iloinen siitä, että hankit kyseisen tuotteen? Niin käy melko usean jutun kohdalla, onnistuneiden hankintojen kanssa, mutta joidenkin kohdalla fiilis on muita vahvempi. Kuten esim. tuon kuvissa näkyvän Mulberryn huivini kanssa. Se on jo vuosia palvellut mua ja joka ikinen kerta fiilistelen sitä, kuinka täydellinen se on käytössä. Ja mulla on vahva fiilis, että tää Guccin laukku tulee olemaan samanlainen iloa aiheuttava hankinta vielä vuosia.

Mutta mitäs te ootte tästä mieltä? 🙂

Kommentit (10)
  1. Upea löytö! 🙂 Tähän laukkumalliin en jostain syystä muista törmänneeni aiemmin.

  2. Ihan täydellinen! Olen aina pitänyt Guccin laukuista jo ennen kuin niistä tuli in. Harmi, ettei oma rahatilanteeni mahdollista kalliiden laukkujen hankintaa, etenkään mammalomalla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *