Lahjaidea naiselle

parnu (18 of 19)

*Matka toteutettiin kaupallisessa yhteistyössä Tervise Paradiisin kanssa

Kirjoittelin tuossa viime kuun alussa reissustani Pärnuun ja tutustumismatkasta Tervise Paradiisiin. Nyt kun kansainvälinen naistenpäivä ja äitienpäivä on ihan ovella, ajattelin vielä kirjoitella enemmän tuosta matkasta. Ellen olisi maha pitkällä maaliskuussa ja vastasyntynyt kainalossa toukokuussa, veisin äitini aivan ehdottomasti matkalle Pärnuun! Mä oon muutenkin aivan ihastunut Viroon ja kaikkiin pieniin söpöihin paikkoihin Virossa, jotka ovat auenneet minulle ihan eri tavalla mieheni kautta. Vuoden alussa Pärnuun suunnattu reissu poiki ainakin yhden lisäkohteen matkalistalleni, nimittäin Pärnun. Olemme jo mieheni kanssa puhuneet, että kesällä menemme vauvan kanssa moikkaamaan sukulaisia Viroon ja käymme päiväretkellä Pärnussa. Kaupunki oli niin söpö ja kaunis, että oikein harmitti kun reissussa emme ehtineet hirveästi aikaa viettää tutustuen paikkaan. Pärnu on myös Viron kylpyläpääkaupunki, ja me pääsimme reissussa tutustumaan sekä Tervise Paradiisiin, että Spa Tervikseen.

Tervise Paradiis on ehkä enemmän sellainen hyvinvointi/wellness -kylpylä, jossa on paljon kauneushoitoja, iso kuntosali, viehättävän suuri saunaosasto ja iso vesipuisto. Paradiis on sellainen koko perheen kylpylä, jonne olisi mukava lähteä kyllä ihan vaan äiti-tytär -lomallekin. Spa Tervis vuorostaan on ehdottomasti terveyspuolelle keskittyvä kylpylä, jossa keskiössä on kuntoutus, terveys ja hyvä olo. Äitini veisin ehdottomasti jälkimmäiseen tai yhdistelmään molempia, sillä sekin on mahdollista. Spa Terviksessä ensimmäisenä on vuorossa lääkärintarkastus, jonka pohjalta vierailun ajaksi valitaan kolme hoitoa joka päivälle. Paikka tarjoaa mahdollisuuden siis huoltaa kroppaansa ja mieltään, ja sitä voi jatkaa erityisen mukavasti Paradiisin puolella. Spa Tervis on paikkana hieman ”ankeampi”, tai kyseessä on nimenomaan terveyteen keskittyvä yksikkö, jossa on paljon lääkärinvastaanottoja, aina hammaslääkäristä lähtien ja hoitotoimenpiteisiin keskittyneitä kylpyläalueita.

parnu (1 of 19)

parnu (2 of 19)

parnu (3 of 19)

parnu (4 of 19)

parnu (5 of 19)

Tervise Paradiisissa on vuorostaan hyvinvointi-painottunut valikoima palveluja ja se on ihan mahtava paikka pienelle getawaylle. Kivoja ravintoloita ja kaikki mahdolliset palvelut samassa rakennuksessa. Iso vesipuisto ja kuntosali tarjoaa mahdollisuuden vähän aktiivisemmalle lomalle, kun taas valtava valikoima erilaisia hoitoja kasvohoidoista jalkahoitoon tarjoaa sitten mahdollisuuden rentoutua ja ylläpitää omaa henkistä hyvinvointia ja ulkoista kauneutta 🙂

parnu (6 of 19)

parnu (7 of 19)

parnu (8 of 19)
parnu (11 of 19)

parnu (12 of 19)

parnu (13 of 19)

parnu (15 of 19)

parnu (16 of 19)

parnu (17 of 19)
parnu (19 of 19)

Hinnat lomalle vaihtelee ihan sen mukaan, mitä lomalta kaipaa, mutta hintataso on huomattavasti edullisempi kuin Suomessa. Esimerkiksi viikon loma Spa Terviksessä täysihoidolla kolmella hoidolla päivässä oli n. 60-70 e yöltä, mikä on mielestäni ihan älyttömän edullinen paketti. Paradiisin kauneushoidotkin ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa tai edes Tallinnassa.

Jos siis tyttöjen reissu jonnekin lähelle olisi mieleen, suosittelen tuota kokemusta lämpimästi. Tervikseen voi ottaa yhteyttä ja kysyä tietynlaista pakettia tai asumisen voi varata hotellisivustojen kautta ja ostaa siihen lisäpalveluja myöhemmin 🙂

Kommentit (1)
  1. Pärnu on aivan ihana paikka. Olemme mieheni kanssa tehneet kuusi vuotta peräkkäin kylpyläreissun tervise paradiseen ja on aivan uskomattoman ihana kylpylä. Kaupunki muutenkin näkemisen ja kokemisen arvoinen. Pitkät hiekkarannat, ihana kahvilakulttuuri ja hyvää ruokaa. Suosittelen kaikille.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *