Lahjaksi elämyksiä


*Kaupallisessa yhteistyössä Elämyslahjat

Näin joulun alla moni painii lahja”ongelmien” kanssa tai lähinnä haastavaa on välillä keksiä, mikä olisi hyvä lahja rakkaalle ja läheiselle ihmiselle. Mä yleensä oon tosi etuajassa lahjojen kanssa, mutta on myönnettävä, että tänä vuonna ei mee sen homman kanssa hirveän hyvin. Jotenkin oon jättänyt tänä vuonna lahjojen hankkimisen ideoimisen tosi viime tinkaan, ja luulenpa, että meidän kuusen alta löytyy tänä vuonna paljon lahjakortteja. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että lahjakortit jakavat mun fiilikset lahjana. Joku sellainen Stockan lahjakortti tms. on tavallaan ajatuksena hyvä, sillä jokainen saa sillä mahdollisimman itselleen sopivan tuotteen. Toisaalta se on hirveän persoonaton, ja kertoo mielestäni siitä, että lahjan antaja ei ehkä ole osannut tai jaksanut miettiä, mistä lahjan saaja tykkäisi.

Yleisesti ottaen kuitenkin pidän lahjakortteja hyvinä lahjoina. Esim. hierontalahjakortti tai vaikkapa lahjakortti tiettyyn ravintolaan on mun mielestä kiva lahja. Lahjan saaja voi valita itselleen sopivan ajan ja hoidon/menun, ja viettää mukavan illan. Oon tässä vuosien varrella todennut, että kaikista ihanimmat lahjat on elämykset. Muutama vuosi sitten ostin äidilleni lahjaksi lennot Lontooseen viikoksi, junaliput Pariisiin kolmeksi päiväksi siinä välissä ja pari musikaali-iltaa. Pakkasin ne kaikki nätiksi paketiksi taitelluista papereista ja äiti luuli saavansa muodosta päätellen CD:n. Yllätys oli aikamoinen, kun selvisi, että olin varannut meille tyttöjen matkan Lontooseen ja Pariisiin. Minun oli helppo tuollainen järjestää, sillä tiesin äitini aikataulut ja olin jo sopinut hänen kanssaan, että tuolloin tulen Helsinkiin. Hämäykseksi. Äiti muistelee lahjaa edelleen hyvin lämmöllä.

Olen itse saanut konserttilippuja, matkoja ja vaikka mitä. Laskuvarjohyppyä ja helikopterikyytiä. Niinpä olen suuri elämysten ja kokemusten kannattaja, mitä tulee lahjoihin. Yksi tosi helppo ja hyvä lahjaidea on Elämyslahjojen avoin lahjakortti, jolla voi jokainen valita oman kokemuksen tai elämyksen. Elämyslahjoilla on paljon erilaisia lahjakortteja, jotka voi suoraan valita lahjansaajan mieltymysten mukaan. Jos siis läheistä ilahduttava tapahtuma tai palvelu on tarjolla, niin voi ostaa hyvinkin henkilökohtaisten mieltymysten mukaisen lahjiksen, joka tulee kauniissa paketissa ja tarjoaa lahjansaajalle mukavan ja parhaassa tapauksessa ikimuistoisen elämyksen. Jos haluaisi tarjota rakkaalle jonkun mahtavan elämyksen, muttei ole ihan varma onko lentopelkoa, onko tehnyt jo jotakin, arvostaako sitä tai tätä asiaa yms., niin yleinen Elämyslahjojen lahjakortti on mielestäni erittäin hyvä joululahja.

Oon ite käyttänyt Elämyslahjoja tosi monta kertaa ja ollaan tehty yhteistyötäkin pariin otteeseen.

Ensimmäinen kosketukseni Elämylahjoihin oli, kun ostin lahjakortin parhaalle ystävälleni, jolla kävimme aamupalalla Dinner in the Sky -konseptilla, mikä oli ihan mieletön kokemus! Helsingin keskustassa kesällä näkyvä nosturi nostaa ruokailijat yläilmoihin ruokailemaan herkullisia huippukokkien valmistamia annoksia ja kokemus on helsinkiläiselle varmasti aivan ihana!

Myöhemmin olen ostanut miehelleni lahjaksi huippuautoilla ajelun, joka oli todella autointoilijan mieleen ja sitä Ferrarilla ajoa ollaan muisteltu tässä taloudessa useasti sen jälkeen. Kyseinen tapahtuma ei kuitenkaan vetänyt vertoja sille, kun varasin miehelleni syntymäpäivälahjaksi kuumailmapallolla lennon toissavuonna. Kokemus oli aivan mahtava ja voin suositella sitä lämpimästi kaikille.

Viimeisimpänä kävimme Elämyslahjojen lahjakortilla pakohuoneessa isommalla porukalla viime viikonloppuna täällä Tampereella ja voin lämpimästi suositella kaikille tamperelaisille! Wayout-pakohuone Prison oli ehdottomasti yksi parhaita, joissa olen ollut, ehkä jopa paras! Oli aikamoinen ihme, että selvisimme ulos ja vielä ihan hyvällä ajallakin, ja kyseessä oli kyllä teknisin ja siistein pakohuone! Pakohuoneita on ympäri Suomea ja esimerkiksi Elämyslahjojen lahjakortilla pystyy tarjoamaan tuon kokemuksen jollekin rakkaalle joululahjan muodossa.

Elämyslahjat on tosi helppo käyttää. Tilaamasi lahjakortti toimitetaan sähköisenä tai paperisena (voit valita itse), ja sen viimeinen voimassaoloaika on hyvin selkeästi merkitty. Avoin lahjakortti on voimassa valtakunnallisesti mihin tahansa tapahtumaan 12 kk ajan lahjakortin ostohetkestä.

Elämyslahjojen sivuilta saa myös hyvin ideoita joululahjoihin, siellä on jaettuna lahjat niin saajien kuin elämystyyppien mukaan. Voit valita paikkakunnan ja selailla sopivia elämyksiä sen mukaan. Elämyslahjoja on vähän joka makuun, on kaikkea ravintolailloista ja kosmetologeista laskuvarjohyppyihin ja sukeltamisiin. Siellä on itse asiassa paljon sellaisia kokemuksia ja elämyksiä, joiden olemassaolosta en ollut koskaan kuullutkaan ennen Elämyslahjojen sivuille menoa. Esimerkiksi rentoutuskellunta ja flowboarding oli mulle ihan tuntemattomia juttuja ja nyt kiinnostaa kokeilla molempia 😀 Varoituksen sanana tässä siis se, että itse jää helposti koukkuun. Toisaalta, jos ette keksi ikinä mitä toivoa lahjaksi, niin Elämyslahjakorttien lahjakortti on tosi näppärä toive joulupukille 🙂

Toivottavasti joulupukin konttiin eksyy jokunen punainen rasia, joka tarjoaa saajilleen uskomattomia elämyksiä 🙂

Kommentit (3)
  1. Kiitos vielä Mungoshopista! Et uskokkaan kuinka innoissani eilen revin oikein paketin auki kuin pikkulapsi ja melkein kiljuin kun ostokset oli pakattu täydelliseen vaaleanpunaiseen pakettiim <3 kiitos! Uv:na voin sitte siemailla skumppaa kauniista skumppalaseista :)<3

    1. Voi miten ihanaa kuulla, kiitoksia itsellesi tilauksesta 🙂 <3

  2. Elämyslahjoja kokeilut
    24.4.2019, 11:19

    Elämyslahjat on ajatuksena tosi kiva. Mutta valitettavasti heidän asiakaspalvelunsa on olematon, lähinnä kaikki vastuu sälytettään asiakkaalle tai palvelun tarjoajalle. Jos esim. lahjakortin koodi ei toimi, ei elämyslahjat ota mitään vastuuta. Ja jos lahjakortti sattuu vanhenemaan, se on voivoi, asiakkaan moka (onhan se, mutta asiat voi ilmaista niin monella tapaa). Myös jos elämyksiä ei ole tarjolla lahjakortin voimassaoloaikana, tilanne on taas voivoi, asiakkaan vika. Eli suosittelen hankkimaan noita vain, jos jo etukäteen tietää koska elämyksen voi käyttää, se järjestetään varmasti annettuna aikana ja jos lahjakortti varmuudella käy eikä ole viallisia koodeja yms teknisiä ongelmia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *