LAHJAVINKKI JUHLAKAUTEEN!

Kaupallinen yhteistyö: Ifolor

ifolor (1 of 6).jpg

Mä oon vuosien aikana tehnyt aika monta kuvakirjaa eri tilanteista. Lähinnä reissun parhaat kuvat säilönyt yksiin kansiin ja tilannut Ifolorilta kirjan. Nyt mun on ollut tarkoitus tehdä Danten ekasta vuodesta kirja jo iät ajat. Vähän lupasin sitä mummeille jo keväällä kun poika täytti vuoden, mutta en muka ikinä ole ehtinyt käymään kuvia läpi ja valkkaamaan kirjaan/kalenteriin kuvia. Itse asiassa, viime tammikuussa Dubaissa ollessamme tapasimme ihan sattumalta ifolorin perustajan 😀 Juttelimme hänen kanssaan pitkän pätkän niitä näitä kun satuimme olemaan samalla uima-altaalla loikoilemassa ja hän kysyi jotain mieheltäni kamerastamme ja siitä se sitten lähti. Muistan vielä silloin naureskelleeni, että nyt on oikeesti hyvä muistutus siitä, että hei, kirjoja tulille! Mulla on ollut suunnitteilla sellainen, että aloittaisin aina uuden projektin siellä ifolorin ohjelmassa ja aina kerran kuussa lisäilisin sinne jotain kuvia ja tekstejä, niin ei ois niin iso homma kerralla. No, eipä oo ikinä sitäkään tullut tehtyä. Vähän aikaa sitten sain ifolorilta yhteydenottoa, jossa kyseltiin kiinnostusta blogiyhteistyöhön. Olin heti innoissani ja otin itseäni niskasta kiinni ja aloin väkertämään ensin kalenteria ja sitten kirjaa. Ja oikeesti, loppujen lopuksi siihen meni ehkä joitakin tunteja. Ja sekin johtui lähinnä siitä, että mun läppärin kirjastot on niin sekaisin, että tiettyjen kuvien metsästys vei aika paljon aikaa. 

ifolor (2 of 6).jpg

ifolor (5 of 6).jpg

Tilasin ensin ifolorista isovanhemmille ja meille ensi vuodelle Danten kuvakalenterit, joihin laitoin kuukauteen sopivia kuvia 12 kpl. Kalenterit tilattuani aloitin samantien uuden tilauksen ja viimeistelin kertaistumalla kuvakirjan, josta tuli niiiiin kaunis! Mä otin jotain niitä kalliimpia vaihtoehtoja paperin ja materiaalin osalta ja mun kirja on yli 60-sivuinen, ja sen hinnaksi tuli about 60 €. Tilasin niitä samantien viisi kappaletta lahjoiksi ja olin tosi yllättynyt, kun kalenterit tuli neljässä arkipäivässä ja kirjat kuudessa. Ja se laatu! Herrajumala, muistanhan mä, että jo ennenkin kuvakirjat oli laadukkaita, mut en mä muistanut, että toi jälki ihan niin hyvää on. 

Asiakaspalvelusta pakko sanoa positiivista palautetta! Mä nimittäin tilasin nää kirjat ihan normaalisti yksityishenkilönä ilman mitään lahjakorttia tai PR-juttuja ja uskon vahvasti, että kohtelussani ei ollut mitään blogilisää, mitä ehkä ajoittain bloggaajat saa. Meille tulleista viidestä kirjasta nimittäin yhdessä oli pikkiriikkinen virhe. Nähtävästi liimaa tai jotakin on tipahtanut yhdelle sivulle nuppineulanpään kokoisen pisaran verran ja kaki sivua siitä kohti liimautui yhteen. Tämä aiheutti sen, että toisesta sivusta kuvaan tuli pieni kauneusvirhe, joka sattui osumaan juuri kasvoihin siinä kuvassa. Lähetin kirjasta kuvan ja reklamaation sähköpostitse asiakaspalveluun klo 19.45 ja sain vastauksena 19.55 pahoittelun ja mulle luvattiin uusi kirja, ja että voin maksaa kirjoista tulleen laskun vasta sen jälkeen kun viimeisin kirjakin olisi tullut perille. Nopea ja hyvä asiakaspalvelu lämmittää aina mieltä, koska se ei suinkaan ole itsestäänselvää nykypäivänä. Tuossa pienessä tahrassa on kyseessä selkeästi jokin pieni valmistusvirhe käynyt, sillä muutoin kirjat ovat aivan uskomattoman laadukkaita, hyvin tehtyjä ja todella arvokkaan näköisiä. 

ifolor (4 of 6).jpg

Kalenterit ovat myös superihania! Ne ei ollut kuin parikymppiä/kalenteri, mikä on melko lailla se, mitä joutuu maksamaan mistä tahansa geneerisestä seinäkalenterista kirjakaupassa. Mä käytän toki mun puhelimen ja läppärin kalenteria, mut oon mä myös aika addiktoitunut mun paperikalenteriin ja tykkään edelleen seinäkalentereista. Sillä tapaa vanha sielu varmaan meikäläinen 😀 Mut vaikka itelle seinäkalenteri oliskin vieras, niin ainakin meidän vanhemmat kaikki edelleen käyttää sellaista ja porukat on ollu ihan onnessaan, kun heillä on ensi vuodeksi ”maailman hienoin kalenteri”. Meille tilasin tuollaisen kalenterin, missä on isolla kuva ja pienellä päivät, mutta isovanhemmat saivat sellaiset, missä yksi a3 on kuva ja toinen on sellainen kalenteriristikko nimipäivineen ja niin, että niihin mahtuu kirjoittamaan. 

Me ollaan jo annettu isälleni isänpäivälahjaksi tällainen ja yksi jätetty itsellemme. Toinen matkaa vielä toiselle ukille Viroon lahjaksi ja kaksi muuta menee aikaisiksi joululahjoiksi. Mun saama palaute on ollut ainakin sellainen, että parempaa joululahjaa ei isovanhempi oikein voi toivoa. Mä päädyin tekemään sellaisen kuvakirjan, missä on vain kahdella sivulla kaksi kuvaa samalla sivulla, muutoin kaikki kuvat on joko kuva per sivu tai vaakakuva viemässä aukeaman. Mietin, mitenköhän aukeamakuvat toimivat, mut ne toimii mielettömän hyvin! Kirjat on tehty niin laadukkaasti, että se taitoskohta on hyvin huomaamaton, eikä yhtään dominoi kuvaa. Mä ite tykkään katella just tollasia isoja kuvia, niin mä tykkäsin tästä, vaikka ifolorilla olisi ollut tosi tosi monta layoutia, joista valita. 

ifolor (6 of 6).jpg

ifolor (3 of 6).jpg

Vitsi miten hyvä mieli on tullut vanhempiemme reaktiosta näihin lahjoihin ja miten kivaa näitä sitten olikaan tehdä! Oon jo nyt ihan innoissani suunnittelemassa meidän Australian-matkan kirjaa, että sellainen on sitten pakko tehdä. Pitää pitää siellä vähän matkapäiväkirjaa ja tehdä sellainen kunnon muistokirja reissusta.

Nyt muuten jos tilaa kaksi samaa kuvatuotetta ifolorilta, saa -25% alennuksen tuotteista. Mun mielestä noi tuotteet on muutenkin tosi järkevän hintaisia. Mun tilaamat kuvakirjat oli Premium-kuvakirjoja, pehmeät tai kierrekirjat saa paljon edullisemmin ja näissäkin vaikuttaa se, onko kirjassa kuinka paljon sivuja. Ja ei jumaliste, bongasin just, että tuolta saa myös kuvasta tehtyjä palapelejä! Heti kun Dante vähän kasvaa, niin voi tilata omasta kuvasta palapelejä, vaikka Benjistä tai lempilelusta! Ja nyt vois tilata isomummeille jonkun kivan Dante-palapelin aivopähkinäks. Ja miettikää miten hauska idea on vaikka toteuttaa hääkutsu palapelinä, jonka vieraiden pitää koota?! Okei, myönnän, oon ihan koukussa, kun tuolla on ihan loputtomasti kivoja mahdollisuuksia 😀 

Joko te ootte käyttäneet ifoloria? Ootteko jääneet koukkuun? Mulla on nyt vakaa suunnitelma teettää Danten joka vuodesta jonkun kuvakirjan aina siihen päivään asti, että se on mahdollista. Teini-Dante ei ehkä fiilaa, jos mutsi keräilee sen Instagram-otoksia yhtiin kansiin, mut ehkä mulla on tässä muutama hyvä vuosi ennen ku saan kiellon. Ja miettikää miten ihana muisto hänelle itselleenkin, kun hänellä on sitten jokaisesta vuodesta kunnon kuvakirjat! 

Psst! Jos on joululahjaideoista pulaa, niin kannattaa ottaa tästä nyt koppi. Ifolorilla lukee, että toimitusaika on n. 6-10 arkipäivää riippuen tuotteesta ja tuotteen valmistusajasta, joten se kannattaa varata, vaikka meidän tilaus tulikin nopeammin kuin mitä luvattiin. 

Kommentit (6)
  1. Moi,
    Tarkottaako toi ale että 2 tismalleen samaa tuotetta (esim.kalenteria samoilla kuvilla) vai että 2 samaa tuotetta mut kuvat voi olla eri (2 kalenteria,eri kuvat)? 🙂

    1. Mä ymmärtäisin niin, että kaksi tismalleen samaa 🙂 Mut mun mielestä siellä oli niin, että jos on yksi tuote, niin ale on -20 % 🙂 

  2. Ifoloria olen itsekin käyttänyt ja joka joulu olen tehnyt miehelleni kuvakalenterin sen vuoden yhteisestä lomamatkasta ja hän on tykännyt niistä aina eniten! Myös äidille, isälle ja appivanhemmille olen tehnyt kalenterit yhteisistä muistoista ja se todella on useim ikimuistoinen ja ihanin lahja mitä voi saada. Suosittelen kyllä kaikille kokeilemaan tällaista lahjaideaa 🙂 Ja kuinka kiva tosiaan olisi tehdä aina lomamatkoista kuvakirja, josta voisi muistella matkoja jälkikäteen!

    1. No niinpä! Mä ootan jo, että pääsen väkertää seuraavaa 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *