Lahopää

Hurraaa!!! Oon kotona. Ainaki siis seuraavat 24 h, kunnes pitäisi lähteä taas samalle hiton lentokentälle 😀 Teki mieli jäädä sinne yötä ja todeta, että aurinkorasvat ja bikinit on ihan yliarvostettuja.

Mulla on (iso ylläri kaikille) noin seitsemänsataa asiaa, jotka pitäisi hoitaa ennen lähtöä. Tarkoitus oli lähteä asioille tänään, mutta saavuttuani himaan klo 17 paikallista aikaa, muistin, että kaupat ja kaikki menee kiinni 18. Kiva. Varsinki ku postilaatikossa odotti DHL:n ja UPS:n laput siitä, että he yrittävät toimitusta uudelleen huomenna, kun yrittivät perjantaina toimittaa pari asiaa, jotka haluaisin mukaan reissuun. En voi mennä huomenna siis minnekään, vaan venaan kiltisti himassa, että ne lähetit tulis ja pidän sormia ristissä, että ne tulee molemmat heti aamulla. Ahahahah, toiveajattelua, mistä lähtien lähetit tuo mitään sillon kun ne asiat haluaisi saada.

Meitsin huominen ohjelma, aina jos ja toivottavasti kun ovikello soi:

lähetti

(Miksi muuten kaikki hauskat gifit ja kuvat internetin syövereissä on aina kissoista?! Mä en tykkää yhtään kissoista, mutta niistä on aina hauskimmat matskut.. ) 

Mulla seisoo tossa keskellä eteistä joulukuusen sijaan yksi punainen Samsonite, joka ei ole vieläkään oppinut tyhjentämään itseään ja täyttämään heti perään uudestaan. Musta se on aika surullista. Mä vihaan pakkaamista. Ja melkein yhtä paljon purkamista. Ja nyt pitää molemmat asiat saada tehtyä vuorokauden sisään. 20 päivän reissussa voisi olla aika ikävää huomata, että on unohtanut kotiin esim. kaikki alushousut, kameran laturin ja sopivat allergialääkkeet.

Vähän niinku oli ikävää huomata kotiin saapuessa, että unohti kameran piuhan kotiin…

idiot

Kuinka mä muistan aina pakata kaiken epäolennaisen, mutta sitten tollaset semitärkeät asiat unohtuu? Yritäpä siinä sitten siirrellä kuvia kameralta koneelle, kun ei ole piuhaa. Elättelen toivoa, että kun Annika tossa kohta saapuu himaan, niin löytyy joku vastaava, niin saan teille postattua jotain vähän sisältörikkaampaa postausta.

Ei tää sinänsä oo ees paras unohdus. Lähdin maailmanympärimatkalle ilman kameran laturia ja yhtäkään matkakorttia. Oon mä joskus lähteny kentälle ilman passiakin. Käyhän näitä. Nykyään tarkastan maanisesti himassa että mukana on luottokortti, passi ja kännykkä. Kaiken muun saa yleensä onneks aika hyvin korvattua reissussakin.

Mä ajattelin jatkaa nyt toiveajattelua siitä, että tapahtuu about näin:

tumblr_inline_mrj0lsnkPU1qz4rgp… ja kattoa uusimman jakson Hawaii five-o:ta samalla syöden äitini mukaan pakkaamat eilisten jouluruokien jämät. Nam. Toivottavasti pääsen viimeistään aamulla postailemaan teille kaikkea kivaa. Mulla on esimerkiksi oottamassa mun mielestä kaikkien aikojen kivoimmat asukuvat, mutta aaaa, ne on tuolla kamerassa vielä. Se kamera varmaan ihan vaan vitsillä syövyttää ne kuvat ennen ku saan piuhan. Ois ihan oikeen mulle. Mitäs oon semidementoitunut.

Ettei mene ihan itseni mollaamiseksi, niin haluaisin ilmoittaa täten, että Anna Vanhanen oli lentokentällä tänään 45 minuuttia ennen lähtöselvityksen sulkeutumista, eli 1,5 h ennen lennon lähtöä. Niih. Jos siellä Suomessa sataa huomenna punasta lunta, se on sitten meikäläisen vika. Ei nyt oteta tähän esille sitä, että Lontoon päässä saavuttiin torstaina kentälle mun laskuilla 2 min ennen lähtöselvityksen sulkeutumista, sillä tänään löin KAIKKI henkilökohtaiset ennätykseni. Voisin pyrkiä samaan huomenna, koska jotenkin musta tuntuu, että mun joku musta magia tän ehtimisen suhteen alkaa olla ehtymään päin. En voi uskoa, etten oo koskaan missannu lentoa, vaikka oon kentällä ollu ainakin kymmenen kertaa 1-5 min ennen lähtöselvityksen sulkeutumista ja ainakin pari kertaa reippaasti sen jälkeenkin.

Heathrowsta kuuluu nyt jotain tietokoneiden sekoilu-uutisia, mutta toivottavasti homma toimii huomenna.

Mitäköhän muuta epäolennaista saisin mahdutettua vielä yhteen postaukseen? Jos vaikka meen nyt pois tekemään jotain edes puoliksi järkevää, eli tuijottaa Alex O’Loughlinia ja huokailla.

Kertokaa mulle jotain kivaa, vaikka huonoja lentotarinoita tai pakkausfeilejä, niin en halua kuristua mun uusiin pallovaloihin, jotka ajattelin vielä rakentaa ja ripustaa ennen pakkaamisen aloitusta 😀

Kommentit (30)
  1. tuttu juttu toi matkalaukku eteisessä ja toivoo sen itse purkavan itsensä (nimim. koko omaisuus reissaa viikon välein kahden kodin välillä) Oon nimittäin viimeiset 5 tuntia vältellyt laukun purkamista.. 😀 Toi on muuten totta että kunhan puhelin, luottokortti ja passi on mukana niin hyvin pärjää! Yhdelle perhelomalle lähdettiin niin että kolmen hengen seurueesta yhdellä oli se mukana se puhelin, ja siihen ei kuitenkaan ollut laturia mukana, eli oli tosiaan irtiotto arjesta sen viikon ajan! Ja pitkälle kommentille vielä sen verran jatkoa että kun sulta se kamerapiuha jäi niin ootko kokeillu muistikortinlukijaa, mulla macbookissa ainakin on semmonen niin ei piuhaa tarvitse! 🙂

    1. Mulla on siis Air, jossa ei oo muistikortinlukijaa alkuunkaan ja lisäksi Canon 7D, missä on se jättikortti, joka ei siis tietenkään sovi yhteenkään kortinlukijaan muutenkaan :/

  2. Toivon samaa että tavarat vaan siirtyis itestään noin tyhjyyttä häämöttäviin pahvilaatikoihin täällä. Vihaan muuttamista ylikaiken. Kauheeta kärsimystä! Enkä tietenkään oo pakkaamassa vaan sohvalla syömässä jäätelöä ja kattomassa erittäin laadukkaita sunnuntaisarjoja….vetoon tosin siihen että oon myös kipeenä että pakkaaminen ei vaan oo ollu mahdollista ajallaan. Huomista muuttoautoa odotellessa -.- tsemppiä sinne!

    1. Ahahahhaha, hauskaa muuttoa! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *