Lakkiaistunnelmia

Mungolife

Kävin juuri läpi kuvia siskoni lakkiaisista lauantailta, ja ajattelin teillekin muutaman vilauttaa :)

Lauantaina laitettiin käyntiin meidän kesän juhlista ensimmäiset käyntiin, ja maukkaasti laitettiinkin. Siskostani on kehittynyt aikamoinen keittiön hengetär, nimittäin neiti teki itse kaikki herkut juhliinsa. Isosiskon vastuulle jäi ainoastaan suklaiset mansikat ja kakkujen koristelu! Hitsi, ei pitäisi katsoa tällaisia kuvia nälkäisenä :D 

Seuraavat juhlat on jo puolentoista viikon päästä, mutta sitä ennen lähdetään perheen nuorimman kanssa tosiaan Turkin Sideen. Otettiin edullinen äkkilähtö, ja ajatuksena on imeä itseensä aurinkoa, syödä turkkilaisia herkkuja ja vaan hengailla yhdessä. Siskollakin on vihdoin vapaata, joten kiva päästä vähän viettämään kesää, kun tänne se ei kuulemma ihan vielä rantaudu. Ainakaan helteiden muodossa.

Huomatkaa tuo kiva pieni päivetys meikäläisellä. On muuten ihan suoraan purkista, ja ajattelin tehdä elämäni ensimmäisen suosituksen itseruskettavasta, nimittäin nyt on aika mieletön tuote tiedossani!

Jannalla oli kyllä kaikista komein seuralainen pirskeissä.. Vai mitä sanotte?

Herra ei vaan osannut käyttäytyä herrasmiesmäisesti, kun enoni tyttökoira tuli käymään. Nuori neiti sai istua aika ahkerasti hätistelläkseen tämän ns. herrasmiehen kimpustaan.

Nyt pitääkin varautua jo seuraaviin juhliin, nimittäin isäni ja äitini 50-vuotis synttärit olisi jo puolentoista viikon päästä. Havahduin juuri siihen, että mun pitäisi lyhentää mun mekkoa, mutta aikaa on rajallisesti, sillä siitä pitäisi ottaa mitat jo ennen lauantaista lähtöäni. Olisikohan lukijoideni joukossa ompelutaitoisia neitejä, joilla olisi liian vähän töitä käsillä tällä hetkellä? Ihan yksinkertainen maximekon helman lyhennys olisi tiedossa :)

Huomenna valmistellaan siskoni kanssa vähän siskopostausta ja meikkipostaus on luonnoksissa. Nyt kun mulla on vihdoin aikaa blogille, mitäs muuta te haluaisitte lukea? 

Kommentit

Nina (Ei varmistettu)

Ihanan näköisiä herkkuja, nälkähän tässä tulee! :) Mitä materiaalia mekkosi on? Se lyhennettevä siis.

Anna (Ei varmistettu)

Se oli jotain tosi ohutta tylliä, mutta sainkin sille korjaajan :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Mitä tarjoiluja, ahh ja nam! Onneks syön tässä samalla niin ei tee niin pahaa ;D Ja kauniina olette olleet molemmat :) Hauskaa reissua!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Erika (Ei varmistettu)

paljonko teillä kävi juhlissa vieraita? näyttää niin hyviltä noi kakut! onko toi pitsikakku minkä makuinen? :)

Anna (Ei varmistettu)

Öö, apua, en mä tiedä. Joku 20 - 30 ehkä. En laskenut :D

Emilia (Ei varmistettu)

Hei semmonen lentämis postauksen voisit tehdä! Itse en oo vielä ikinä päässy mihkää lentokoneella lenteleen nii sellanen fakta postaus mitä kannattaa ottaa huomioon ois kiva :-)

Anna (Ei varmistettu)

Oon tehny yhden ärsyyntyneen, ja yhden matkapostauksen, mutta voisin kyllä tehdä ihan sellaisen kivan matkapostauksen :)

Soffe (Ei varmistettu)

Ihania herkkuja teillä :-) Näin herkkulakossa olevana tekee hieman kipeää katsoa noin kauniita herkkuja ;-)
Olen odottanut tuota siskopostausta jo pitkään. Olisi kiva jos tekisit myös sellaisen Päivä Annan kanssa-postauksen!!:-D

Anna (Ei varmistettu)

Voi ei, miksi olet herkkulakossa? En yhtään tue sellaisia hankkeita :D elämästä täytyy nauttia :D

Milja (Ei varmistettu)

Haha toi viimeinen kuvahan on ihan kiitoskorttimateriaalia! :D

Anna (Ei varmistettu)

:D Eiks ookki?

Riikka (Ei varmistettu)

No ihan ensihätään ois kiva saada postaus tosta itseruskettavasta, ei uskoisi olevan purkista!

Anna (Ei varmistettu)

Minäpä laitan heti palattuani kehiin :)

Elvira (Ei varmistettu)

Siitä huipusta itseruskettavasta nopeesti postausta!! :--))

Anna (Ei varmistettu)

Teen heti kun oon takaisin Suomessa, en ehtinyt ottamaan kuvia ennen matkaa :)

JessiH (Ei varmistettu)

Apua mitä herkkuja, nam! Ja siskosi ja sinä näytätte upeilta kuten aina! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Lilli (Ei varmistettu) http://ilmavirta.blogspot.fi

Jos sulla on vielä tallessa, niin heitä mua maililla? Äkkiäkös helmat lyhentää :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä sainkin mun luotto-ompelijan asialle ajoissa :) Mutta kiitos taas tarjouksesta :)

Bea (Ei varmistettu)

Hei Anna,
Olet aivan ihana!!! Olen viimeaikoina jättänyt blogit sikseen, ja selaillut intagramia paljon, sillä tuntuu että blogit toistaa vaan sitä samaa tylsää, mutta Sinulla on aina jotain kivaa, uutta, joka osuu omaankin elämään usein. Olen aina pitänyt että sinulla on "haters" kirjoituksista huolimatta se oma ihana tyyli, ja pidä tää =)
Enemmän toivon sinulta esim viedopostausta, ihan vaan vaikka diiba daapaaa =) sillä ed.videon jälkeen jonka teitte Annikan kanssa, tuntuu että tajusin Sinua oikeasti!!! Viehättävä ja aivan ihana!! Pelkkä kirjoitushan ei avaa ihmisen persoonaa aina...
Ihanaa kesää ja Rakkaus on myös tehnyt tehtävänsä!!! <3 ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, tarkoituksena olisi ehkä tsempata videoiden kanssa, mä en niistä vaan itse niin perusta :D Mutta tosi kiva kuulla, että viihdyt, toivottavasti tykkäät jatkossakin :)

Johanna (Ei varmistettu)

Sininen markiisi punavuoressa! Ihan huppu paikka, tulee extra nopeasti jos pyytää, hyvä hinta & tukee pientä yrittäjyyttä!

Anna (Ei varmistettu)

Oma luotto-ompelijani olikin Helsingissä, niin sain homman hoitumaan :) Kiitos kuitenkin tästä :)

Kettu (Ei varmistettu)

Anna, kuinka ihanaa huomata että jollain muullakin perheellä on vielä noita mustajalkaisia skumppalaseja!! Meiltä ne ovat jääneet perheeseen vuodesta 1990 kun vietettiin äitini syntymäpäiviä etelä-virossa. =) =) Tunnearvoa!!!! Ihanat juhlat, ja kiva kun jaat kuvia meidän kanssa näinkin intiimistä juhlista! xx

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, joo, onhan noita jo vuosia pidetty :D

lillamy (Ei varmistettu)

Oi mitä herkkuja, arvaa vaan tuliko mullekin nälkä! Ihan mahtavaa, että lähdet siskoreissulle Turkkiin, pitäkää hauskaa <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, täällähän me pidetään :)

Kommentoi