Lakkiaistunnelmia

mikolle (1 of 8)

Kävin juuri läpi kuvia siskoni lakkiaisista lauantailta, ja ajattelin teillekin muutaman vilauttaa 🙂

Lauantaina laitettiin käyntiin meidän kesän juhlista ensimmäiset käyntiin, ja maukkaasti laitettiinkin. Siskostani on kehittynyt aikamoinen keittiön hengetär, nimittäin neiti teki itse kaikki herkut juhliinsa. Isosiskon vastuulle jäi ainoastaan suklaiset mansikat ja kakkujen koristelu! Hitsi, ei pitäisi katsoa tällaisia kuvia nälkäisenä 😀 

Seuraavat juhlat on jo puolentoista viikon päästä, mutta sitä ennen lähdetään perheen nuorimman kanssa tosiaan Turkin Sideen. Otettiin edullinen äkkilähtö, ja ajatuksena on imeä itseensä aurinkoa, syödä turkkilaisia herkkuja ja vaan hengailla yhdessä. Siskollakin on vihdoin vapaata, joten kiva päästä vähän viettämään kesää, kun tänne se ei kuulemma ihan vielä rantaudu. Ainakaan helteiden muodossa.

mikolle (2 of 8)

mikolle (3 of 8)

mikolle (5 of 8)

mikolle (1 of 1)-2

Huomatkaa tuo kiva pieni päivetys meikäläisellä. On muuten ihan suoraan purkista, ja ajattelin tehdä elämäni ensimmäisen suosituksen itseruskettavasta, nimittäin nyt on aika mieletön tuote tiedossani!

mikolle (7 of 8)

Jannalla oli kyllä kaikista komein seuralainen pirskeissä.. Vai mitä sanotte?

mikolle (8 of 8)

Herra ei vaan osannut käyttäytyä herrasmiesmäisesti, kun enoni tyttökoira tuli käymään. Nuori neiti sai istua aika ahkerasti hätistelläkseen tämän ns. herrasmiehen kimpustaan.

Nyt pitääkin varautua jo seuraaviin juhliin, nimittäin isäni ja äitini 50-vuotis synttärit olisi jo puolentoista viikon päästä. Havahduin juuri siihen, että mun pitäisi lyhentää mun mekkoa, mutta aikaa on rajallisesti, sillä siitä pitäisi ottaa mitat jo ennen lauantaista lähtöäni. Olisikohan lukijoideni joukossa ompelutaitoisia neitejä, joilla olisi liian vähän töitä käsillä tällä hetkellä? Ihan yksinkertainen maximekon helman lyhennys olisi tiedossa 🙂

Huomenna valmistellaan siskoni kanssa vähän siskopostausta ja meikkipostaus on luonnoksissa. Nyt kun mulla on vihdoin aikaa blogille, mitäs muuta te haluaisitte lukea? 

Kommentit (28)
  1. Ihanan näköisiä herkkuja, nälkähän tässä tulee! 🙂 Mitä materiaalia mekkosi on? Se lyhennettevä siis.

    1. Se oli jotain tosi ohutta tylliä, mutta sainkin sille korjaajan 🙂

  2. IraCassandra
    3.6.2015, 16:22

    Mitä tarjoiluja, ahh ja nam! Onneks syön tässä samalla niin ei tee niin pahaa ;D Ja kauniina olette olleet molemmat 🙂 Hauskaa reissua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *