Last day at Jumeirah beach..

Mungolife

VIIMEINEN PÄIVÄMME JUMEIRAHIN RANNALLA. Huomenta! Takaisin Suomeen on jo kotiuduttu eilisen iltalennon jälkeen, ja nyt onkin kamerassa satoja kuvia reissusta, iholla mukava päivetys ja hyvä mieli loman jäljiltä. Ja perkeleen paha addiktio Jumalat juhlivat öisin -kirjaan, jota tekisi mieli ahmia joka sekunti Simbaa paijaillen. Onko pakko tehdä töitä, jos ei halua?!? Tänään on luvassa IHANA päivä, voin vihdoin kertoa aika mielettömän ihanan jutun teille huomenna. Sitä ennen voisi kuitenkin kuvien muodossa tehdä paluun meidän viimeiseen rantapäivään Dubaissa, jota sulostutti eräs pikkuruinen lisä. Tultuamme rannalle, oli siellä ravaamassa pikkuruinen chihuahua, joka oli tajuttoman leikkisä. Parkkeerasimme siihen hänen omistajansa lähelle suunnilleen ja seuraavat pari tuntia rannalla menikin tämän ihanan pikkutytön ympärillä kaikkien hyöriessä. Ei paljoo haitannu roiskuvat öljyt ja hiekat viltillä, kun tää kaveri tuli pyörimään sykkyräksi kainaloon ja pussailemaan polvitaivetta. Omistaja asui ihan rannan vieressä ja oli kovin tyytyväinen saadessaan neljä hullua suomalaisakkaa paapomaan pikkuista, kun hän sai ilman huolta snorklata ja nauttia rantaelämästä. Hoitajia riitti jonoksi asti tuolle viisikuiselle pikkumonsterille. (Jonka lempipuuhaa oli jahdata siskoni sukkia tai mun sormia terävillä pentuhampaillaan... Ja kyllä, siskoni ottaa aurinkoa sukat jalassa. Jannan iho on äksyilevää sorttia, ja hän saa jostain syystä jatkuvasti jalkapöydälle aurinko-ihottumaa. Ratkaisi ongelman rumimmilla mahdollisilla tummanvihreillä sukilla. Joita tuo pikkuinen jahtasi sitten antaumuksella.) 

OUR LAST DAY AT THE JUMEIRAH BEACH. So I'm back home in Helsinki! We arrived late last night, and now I have to go through a hundred of photos from my camera and unpack. However, before then, I would like to show you this cute little lay we ran into on our last day at the Jumeirah beach. Next to where we were catching some last rays of sun, was the cutest little 5-month-old chihuahua baby Bella. We played with her for a couple of hours, and she's one of the cutest little creatures I've seen in a while! Just look at that happy face! She was really friendly and spend the day happily cozying up to lay with us in the sun. Such a gorgeous little girl!

Kaveri tykkäsi piiloutua mun hatun alle varjoisaan paikkaan. Me tosin rakkennettiin tuolle varjopaikka siihen viereemme ja pidettiin koko ajan vettä esillä. Ja otuksen vihaksi vietiin myös viilentymään veteen useamman kerran. Onneksi Dubaissa ei oikeen rannalla ole kuuma. Lämpöasteita riitti 30, mutta kun tuuli tuivertaa koko ajan, ei tule edes hiki :)

She really liked hanging out in the shade of my hat. We did build her a shade next to our throws and had water for her all the time. And of course took her out for a swim every once in a while. She didn't really like it too much to be honest. 

Hän ei suoranaisesti pitänyt vedestä.

Not a happy face.

Tuijotusskaba.

Staring competition. 

Iloa riitti koko perheelle ja pienelle otukselle. Tehokas lääke Simba-ikävään, jota koko perhe poti jo aika pahasti tuossa vaiheessa.

Must say this was really needed company, as we all were missing SImba hugely by this point. 

Tyytyväinen kaveri se siinä :)

She looks very happy there, doesn't she :) 

Me tykättiin tuolla reissussa olla Jumeirah Open Beachilla. Itse tykkäsin itse asiassa Jumeirah Park Beachista enemmän, mutta muut naiset valitsivat Open Beachin suosikikseen. Park Beachilla on tarjolla aurinkotuoleja ja varjoja, ja itse tykkäsin siitä sen takia. Lisäksi kaunis puisto oli mukava lisä rantapäivään. Perheeni mielestä taas vesi oli kivempaa tuossa Burj Al Arabin edustalla olevalla Open Beachilla, joten siellä olimme suurimmaksi osin. Meillä on kaikilla vähän erilaiset biitsipreferenssit kun kaikilla on vähän erilainen ihotyyppi, ja eri tavalla kestää aurinkoa. Mulla ja nuorimmalla siskollani on lämmin ihotyyppi, molemmilla keltainen iho, joka on peräisin oliivi-ihoiselta isältämme. Mulle kun tehtiin joskus ihoanalyysi, niin mun iho on keltasävyinen, jossa on ripaus oliivin alasävyjä. Oliivi-iho tai keltainen iho mielletään usein liian tummaksi, ja ajatellaan, että vaalea ihminen ei voi olla oliivi-ihoinen. Kuitenkin kyseessä on enemmänkin väriskaala, josta ihon väri tulee, ei tummuusaste :) Oliivi-ihoinen ei pala kovin herkästi ja ruskettuu helposti. Myös kelta-ihoinen yleensä pärjää hyvin auringossa. Meidän äiti ja Janna sitten on molemmat tuollaisia lakananvalkoisia kylmäsävyisiä, joihin aurinko tarttuu lähinnä hillittömänmallisina palojälkinä. Minä ja Ellu voidaan olla auringossa vaikka tunteja ilman mitään ongelmia. Äiti ja Janna vuorostaan puoli tuntia kerralaan maksimissaan, sitten pitkähihaisissa paidoissa veteen pyörimään peitossa auringolta.

Omaa ihonsävyä kannattaa muuten testata sen puolesta, että osaa valita oikeansävyisen meikkivoiteen & puuterin, ja senkin puolesta, että osaa sitten suojata ihoaan oikein. Osviittaa omasta sävystä antaa ranteiden verisuonien väri. Jos katsot ranteesi verisuonia, ja ne näyttävät sinusta selkeästi sinisiltä, olet todennäköisesti sävyltäsi kylmä. Jos taas verisuonet näyttävät enemmän vihreiltä, olet todennäköisesti ihonsävyltäsi lämmin, keltainen tai beige. Ihon sävy on tärkee juttu esimerkiksi meikkiä valitessa. Mulle esim. keltaihoisena ja vihreäsilmäisenä sopii parhaiten maanläheiset värit silmämeikissä. Eri ruskean ja kultaisen sävyt tukevat mun ihoa, ja koralliset, oranssiin taittavat huuli- ja poskimeikit sopivat mulle paremmin kuin kirkkaanpinkit. Mä en esim. koskaan käytä harmaata luomiväriä, koska se ei vaan mulle sovi. Kylmäsävyisille taas sopii harmaat ja muut kylmät sävyt ja huulille ja poskille vuorostaan kylmemmät pinkit sävyt.

En tosiaan ole mikään ammattilainen tässä asiassa ja joku tuossakin sepustuksessa saattoi mennä pieleen. Tuli vaan tässä mieleen kun kirjoittelin kaikki se, mitä mulle on kerrottu :)

I was more happy being at the Jumeirah Park Beach, as I mostly just lay in the sun and try to get as much tan as possible. Jumeirah Beach Park has sunbeds and umbrellas, where as on Jumeirah Open Beach you're on the mercy of the sand and your towel. My family has very different skin types, so they preferred the Open Beach, where they felt the water was nicer to swim in. Me and my youngest sister have my fathers skin type, and we our skin type is warm, yellow toned with olive undertones. My sister and my mother on the other hand have cold skin types and red undertones, so they burn really easily. I didn't mind the beach choice that much, as it doesn't really matter where I lie flat and enjoy the sunshine on my face :) 

Ranta-asuna toimi Intimin bikinit tummansinisessä punotussa tyylissä, äidin joku vanha hellehattu ja In Love With Fashionin viitta :)

For the beach this time I chose my Intimi bikini in the navy colour, moms old sunhat and the cape from In Love With Fashion :) 

Nyt voisin hyökätä tyhjentämään matkalaukkua, koska sen saa taas pakata ensi viikolla. Auringosta nauttiminen ei suinkaan ole ohi, vaan suuntaan ensi viikon sunnuntaina ystäväni kanssa pikaiselle pyrähdykselle aurinkorannalle :)

Now I must start working on my suitcase, as I will be travelling again very soon, next Sunday actually. Me and my friend are heading down for a four-day trip to enjoy some more sun.. :)

Kuka osaa arvata kuvasta, minne käy matkamme? Omituista kyllä, en vielä ko. kohdemaassa ole koskaan ollut, eli yksi maa lisää listalle :) 

Can you guess where we are heading to? :) Weirdly enough, I have never been to this popular tourist location, so one more country to the list I guess :) 

Nyt siis purkuhommiin ja puolen päivän aikaan otamme suunnaksi Lohjan koko perheen voimin. Jänniä juttuja! Mutta, palataan niihin illemmalla :) 

Stay tuned, as there will be some big news tomorrow ;) 

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

First, I love - no I adore - the pictures next to this post. I hope you're going to post this outfit soon! :) So damn flawless and gorgeous! <3

Little Bella is so cute! :') I love puppies, they are the cutest ever. But luckily now you have Simba back!

You look good in your navy blue bikini ;) and can't wait for the big news! :o

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, thanks so much! :) And yes, those photos will be out tonight :)

laura (Ei varmistettu)

Apua. Lohja. Kaikki simba -postaukset kytänneenä (kyllä, taas se sama pentukuumeinen tässä hei, joka saa oman murunsa jo 2 viikon päästä!$$@& !) Lohja kuulostaa vaaralliselta paikalta! Nimittäin ne miljoonat tulevat kuvat.. mutta onnea teille ja teidän perheelle, jos arvasin oikein! Käytiin katsomassa meidän pentua tällä viikolla ja 2 viikkoa tuntuu tuhottoman pitkältä.. tästä keväästä tulee paras kevät koskaan<3

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, no oikeinhan se meni!! Kun kommentoit mulle sillon teidän pennusta, niin meinas revetä, kun en voinut kertoa, että kuule, sama täällä!! :D

tyttö (Ei varmistettu)

Hehee yks arvaus noista uutisista on mielessä... Päätellen viime aikaisista puheista, lohjasta ja vaikka tästä postauksesta. Saa nähä kuinka pieleen menee :)

ja villinä veikkauksena kapkaupunki. En yhtään tiiä millanen se on mut en osaa veikata muita :D

Anna (Ei varmistettu)

Hihi, ensimmäinen meni kyllä oikein (en voinut julkaista kommenttia eilen sen takia :D) Kapkaupunki on kyllä reissulistalla ensi kuussa, mutta ei ihan vielä nyt tämä reissu :)

Jmp (Ei varmistettu)

Apua en kestä, nuo koirakuvat on liian suloisia! Erityisesti tuo kuva, missä pikkuinen ui! Ja kieli rullalla! Kerrassaan loistavia kuvia! Itse en osaa ottaa omista lemmikeistäni kunnon kuvia liikkeessä, tulee vain pelkkää suttua. :( Sulla on mielettömät kuvaustaidot (ja myös silmää sommittelulle - tykkään noista kuvista, joissa kohde on kuvan sivussa). Ihana on myös tuo sinun (/äitisi) hellehattu - tyylikäs ja rento! Hyvää tulevaa kakkosaurinkolomaa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Mä oon saanu onneks aika hyvin harjoitusta Simbaa kuvaillessa, vaikka vieläkin on paljon opittavaa eläimen valokuvaamisesta :)

Kaisa (Ei varmistettu)

Heippa!

Ihania kuvia ! Oon lukenut blogiasi nyt parisen vuotta mutta ekaa kertaa kommentoin, hui! Aattelin esittää tämmösen kainon toivomuksen että voisitko joskus kirjoittaa jutun esimerkiksi amazonista yms tilaamisesta, koska se on musta jäänyt ainakin täällä Suomessa vähän jotenki etäiseksi enkä oikein tiedä miten se toimii. :) Kiitos blogistasi, se on inspiroiva!

Anna (Ei varmistettu)

Hmm, mä en kyllä itekään oo sieltä tilannu ku kai kahdesti, niin en oikeen oo ihan opas sen käyttämiseen itsekään :/ Kiitoksia kuitnekin kommentistasi! :)

hara (Ei varmistettu)

Limassol!!!
No niin! Onko luvassa edes pientä palkintoa arvanneelle? :) Olisi tosi kiva saada jotain itselleni :)

Anna (Ei varmistettu)

No eipä ole, eikä mennyt edes oikein :)

Elli (Ei varmistettu)

Ihanassa sävyssä reiskat!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Laura (Ei varmistettu)

Kreikkaa lähden veikkaamaan :P

Anna (Ei varmistettu)

Nope. Vaikka sielläkään en oo käyny :D

Ellu (Ei varmistettu)

Veikkaan, että meet Turkkiin ja siellä luultavasti Alanyaan. Tai sitten Sideen. :)

Anna (Ei varmistettu)

Lähellä ;)

jenny (Ei varmistettu)

holiday-in-antalya-the-turkish-riviera oli kuvan nimi, hihihi oonpa ovela :-)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, jätin sen siihen helpotukseksi ;)

ella (Ei varmistettu)

Oisko kenties Kypros? :)

Anna (Ei varmistettu)

Noup ;)

emilia (Ei varmistettu)

Ihanaa lukea näitä dubai postauksia! Löhden itse parin viikon päästä sinne ja aivan innoissani! Haluaidin tietää noudatitko pukemisen kanssa miten tarkasti, olitko esim kaupungilla hameessa joka on polvien ylöpuolella tai paidassa joka ei peitä olkapäitä? Oliko se todellisuudessa niin tarkkaa? Entä missäpäin ovat parhaat halvimmat shoppailupaikat? Olen kuullut että markkinoilta saa halvimmalla :)

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä mä aika lailla maksimekoissa ja peittävissä vaatteissa kuljin. Ei se niin tarkkaa kai ole, mutta itse halusin pukeutua sääntöjen mukaisesti :) En osaa sanoa missä on parhaat shoppailupaikat, me ei juurikaan shoppailtu tuolla :/

Kommentoi