Last two days...

Mungolife

Syy blogihiljaisuuteen...

... on siinä, että täällä on paiskottu hommia aika lailla melkein kellon ympäri.. Eilen alkoi päivä klo 11 ja loppui siinä 23, tänään takaisin studiolle 3 tunnin yöunien jälkeen 6.30 ja pääsin kotiin tuossa äskettäin. Nyt istun perheen nuorison kanssa katsomassa MM-kisojen ekaa peliä ja fiilistelen sitä, että saatiin tää massiivinen Mungostyle-projekti purkkiin :) Tuloksia alkaa tipahtelemaan lähipäivinä, mutta tänään otan hetken iisisti. Lähdin kotoa 6 ja olin kotona 22. Se riittää tältä erää. Huomenna pakkaan Turkkiin ja lähden ihanien tyttöjen kanssa tutkimaan Bodrumia. Sen jälkeen alkaa "kesäloma". Ihanaa!! Ei vitsi en malta odottaa, että saadaan ulos noita kivoja asukuvia, mitä ollaan kuvattu!

P.S. Johannalle pitäis alkaa maksaa vaarallisen työn lisää. Sen lisäksi, että se joutuu sietää maailman hankalinta pidennysasiakasta noin muutenkin, niin tuossa se seisoo sangen lungin näköisesti. Alas ei toiselta puolelta ollutkaan kuin kymmenen metrin pudotus... Tuossa on muuten yksi mun blogihistorian makeimpia lookeja tulossa. Pysykää siis kuulolla! :)

P.P.S. Lupaan huomenna palata ruotuun täällä Mungolifen puolellakin, nyt keskityn hetkeks Croatian kannattamiseen. Koska ei voi tykätä Brasiliasta, jos tykkää Espanjasta ja Argentiinasta.

Kommentit

Henna (Ei varmistettu)

Suoristetulla tukalla kuvia. Jee :D

Anna (Ei varmistettu)

Jeee :D

Linne (Ei varmistettu)

Täysin postaukseen liittymätön kysymys, oon ikuisesti kiitollinen jos ehdit vastaamaan! Tämä Mangosta ostettu maksimekko

http://www.rantapallo.fi/mungolife/2014/03/23/well-im-far-away-step-take-way-home/

Minkä kokoinen sun mekko on? Oon sun kanssa samanpituinen, mutta en ihan noin hoikka ja pohdin M ja L väliä. Kiitos jo etukäteen!

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä mulla on tosta S, vaikka yleensä Mangon mekot on mulla melkeen aina M, koska niissä on niin kapee rinta-alue muuten :/

Nina (Ei varmistettu)

Moikka Anna! Oon tässä pitkään haaveillut tosta Cloud ninen muotoiluraudasta niin osaatko sanoa onko rautoja montaa erilaista? Kokeilin tuossa viime syksynä I love me-messuilla yhtä Cloud ninen rautaa joka oli aivan unelma. Se rauta liukui tosi hyvin hiuksessa ja sai helposti tehtyä kiharaa kun ei tökkinyt jatkuvasti. Silloin en rautaa ostanut ja nyt jäänyt harmittamaan. Selailin tuossa verkkokauppaa ja löysin tämän: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/16179/dcrgv/Cloud-Nine-The-Cloud-Nine-Iron-muotoilurauta#product-description Osaaks siis sanoo et onko tää mahdollisesti just semmonen rauta? :D Kiitos paljon! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on ainakin juurikin tuo laite! :)

Tia (Ei varmistettu) http://deleted

Mikä sussa tekee maailman hankalimman pidennysasiakkaan?:)

Anna (Ei varmistettu)

Oon vaativa :D Ne ei saa erottua yhtään, väri on oltava just eikä melkeen ja niitä pitää olla paljon :D

lilian (Ei varmistettu)

10 metriä? seriously?
tiedän ton paikan ja siitä on maahan about 2,5m :D

Anna (Ei varmistettu)

Se aitahan on koko ajan kohoava, se nousee kun se alamäki menee, eli miten se voi olla koko mitalta samankorkuinen..? No joka tapauksessa, siltä se tuntui siellä yläilmoissa roikkuessa.

Anna (Ei varmistettu)

En malta odottaa, että saan kuvat valmiiksi ja teille julkaisuun :)

Anna (Ei varmistettu)

Hitsi sulla on rankkaa kohta, kun Ita-Uru ratkaisee keskenään jatkopaikkaa :D

lilian (Ei varmistettu)

kohoaa juu maantasolta ja tarkoitinkin, että korkeimmalta kohdalta max sen 2,5m. Meinaatko että suomessa olisi jotain 10 metrin pudotuksia ilman mitään turva-aitoja? :D

Anna (Ei varmistettu)

No mä olen tosi huono hahmottamaan tollasia. Eikö baanalle esim oo aika monen metrin pudotus, eikäsiinä erityiiä aitoja ole?

lilian (Ei varmistettu)

aika hyvinhän ne korkeimmat kohdat on siellä aidattu :)

Kommentoi