Lauantai

Mungolife

Huhhei ja huomenta.

Raahasin eilen mukanani vaikka kuinka pitkään kalenteria ja läppäriä ja kaikkia mahdollisia työvälineitä, jotta olisin ahkerasti kirjoittanut vaikka ja mitä. Sitten mä eksyin Torniin yksille Maijan kanssa. Ja sitten Tiinu liittyi seuraan ja roikuin siellä vielä hetken. Sitten mentiin Hannan kanssa Skifferiin ja long story short, olin kotona joskus 1 aikaan. Hupsista. Sitä se kesäloma teettää.

Ihanaa, kun kesä tuntui vihdoin alkaneen eilen. Vaikka hytisinkin vähän kaulaliinan alla Skifferissä ja myöhemmin lämpölampun alla Mattolaiturilla, tuntui kunnon auringonpaiste aika kivalta pitkästä aikaa :) Kesä on nähtävästi tänä vuonna state of mind, eikä yli 20 asteen lämpötila. Näin päätin ainaki minä eilen.

Jos joku ei ole vielä käynyt Skifferissä tai joku tulee vaikka Helsingin ulkopuolelta kesällä tänne, suosittelen vahvasti tuota pikkumatkaa Kaivopuistosta Skifferiin syömään superherkullista pizzaa ja nauttimaan elämästä :) Pizzat on käsittämättömän herkullisia eikä viineissäkään ole mitään vikaa ;) 

Nyt mun pitäis ehkä repiä itseni ylös sängystä ja pois pyjamasta. En usko, että on OK mennä pelaamaan minigolfia mun pyjamassa. Ja ehkä tän tukankin voisi kammata. Illalla on sitten vuorossa tyttöjen ilta ja pyörähdys Kappelilla. Tulee varmasti olemaan ihanaa! Voi kun toi sää vielä pysyisi tollasena koko päivän!

Muistakaa muuten se Kappeli-tarjous, eli 23 asti pääsee ilmaiseksi sanomalla Mungolife ovella :) Tulkaa moikkaamaan jos bongaatte! :)

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Beautiful atmosphere and the food looks so delicious! :) what are you drinking? :D

I wish I could be there tonight! :D Have fun.

Anna (Ei varmistettu)

Some white wine and an aperitif :) Thanks, it was fun yesterday :)

on kyllä pakko jossain vaiheessa käydä kesän aikana tuolla mattolaiturilla

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä ihana paikka :)

Helmi (Ei varmistettu)

Heippa,

Meinaatkö sä Anna postata tuolta Bodrumin reissulta muita juttuja kun noi muutamat sun päivän asu -kuvat?

Anna (Ei varmistettu)

Meinaan kyllä :) En oo halunnut nyt postata niitä, että ne ois kaikki samaan aikaan kaikissa blogeissa :) Kiva musta, että ne tulee vähän eri aikaan :)

Kommentoi