Layover

matkalla (3 of 4)

Huhhhh, Helsingissä on pyörähdetty, äitiä ja shelttejä halailtu, sushia syöty ähkyyn asti ja nyt on jalassa tukevasti lentosukat (yksi läheltäpiti-tilanne riitti mulle) ja kädessä Pumpkin Spice Latte. Ohhh yezz, we are on the road 🙂 Mies spämmää söpöjä kuvia mun pojista, joita on jo ikävä näin puolentoista vuorokauden jälkeen, mutta toisaalta näkymät ulkona on sen verran mukavat, etten valittele. Ensimmäinen osuus matkastamme on siis takanapäin, ja paraikaa vietämme viimeistä tuntia välilaskustamme. Nettiä löytyi Starresta, ja täältä löytyi myös kurpitsalattea, joten elämä hymyilee. Jos aloitti syyskuun glögiövereillä, lokakuu on hyvä ottaa vastaan kurpitsalattella. Sitä pääsee siemailemeaan loppuvuonna useamminkin 🙂

Siskon kanssa lähdettiin tosiaan reissuun, ja tässäpä teille hieman kuva-arvoituksia siitä, missä juuri olemme ja minne olemme menossa! Molemmille tuttu maa, mutta ihan uusi kohde, joten odotan innolla. Kiva olla reissussa systerin kanssa, vaikka kolmas meistä ei päässytkään mukaan tällä kertaa. Kuopiossa on aina eniten ikävä nimenomaan perhettä, niin onneksi sain nyt monta päivää laatuaikaa siskon kanssa. Lokakuu näyttää tänä vuonna muutenkin erityisen aurinkoiselta, sillä syyslomaammekin on tasan kolme viikkoa enää.

Jotenkin todella rankan ja itseäni ainakin pahasti kuluttaneen remppa/muutto/liikaatöitä -kesän jälkeen on ihanaa katsoa lokakuun kalenteria. Nyt olemme siskon kanssa reissussa tiistaihin asti, keskiviikkona pääsen palaveeraamaan omaa ja blogin tulevaisuutta, näkemään rakastarakasta ystävääni ja istahtamaan kampaajan tuoliin, minkä jälkeen pääseekin takaisin kotiin halailemaan mun ihania poikia ♥ On ihanaa lähteä matkalle täynnä intoa tietäen, että kotiin palaa aina vähintään yhtä innolla. En ehdi olla edes kahta viikkoa Kuopiossa, kun lähdemme jo miehen kanssa aivan ihanalle matkalle, ja sitä ennen on vielä varmasti superhauska ilta kaikkien kuopiolaisten kavereiden kanssa ja Vivvekin ehtii vierailemaan luonamme. Jos saan nyt ennustaa, niin lokakuusta tulee mahtava. Pieni taikauskoinen peikko nostaa päätään heti tämän sanottuani, mutta kai sitä voi suunnitella, että kaikki menee hyvin? Ei aina tarvii pelätä pahinta 🙂

matkalla (1 of 4)

matkalla (2 of 4)

Olen miettinyt, mikä minua oikein viehättää matkustamisessa. Vihaan pakkaamista, vihaan passitarkastusjonoja, vihaan sitä tunnetta, että ”salee mun matkalaukku ei nyt tuukkaan”. Vihaan kun aina unohtuu jotakin tärkeää ja inhoan usein ihmisten lentokone-etikettiä, mutta aina vaan haluan lähteä reissuun. Sen lisäksi, että on aina ihanaa nähdä uusia paikkoja ja kauniita kohteita, reissaamisessa parasta on nimenomaan seura ja kuinka sille voi antautua täysin. Monta päivää yhdessä siskon, miehen tai ystävän tai jonkun muun läheisen kanssa on aina parasta, kun voi höpötellä sydämensä kyllyydestä, kokea asioita yhdessä, fiilistellä yhdessä ja vaan olla rennosti kaksin/kolmin jne. Parisuhteellekin on jotenkin niin virkistävää olla reissussa, vaikka arjessa ei olisikaan mitään vikaa. Vaikka arki onkin aivan ihanaa, on jotenkin kutkuttavaa, kun voi näyttää joitain omia suosikkipaikkoja omalle rakkaalle ja syventyä sellaiseen olemiseen ja kaikesta jutteluun ilman töitä ja muita häiriötekijöitä. Samasta syystä olemme alkaneet käymään pitkillä kävelylenkeillä yhdessä päivittäin. Benji saa liikuntaa enemmän kuin tarpeeksi, ja samalla me pääsemme juttelemaan ihan kaikesta raittiissa ilmassa. Niin reissussa kuin pitkillä metsäkävelyillä pääsee jotenkin uppoamaan siihen parisuhteeseen tai ystävyyssuhteeseen paljon syvemmin kuin kahvipöydän äärellä. Ainakin minä pääsen. Siksi en juuri ikinä matkusta yksin. Minä nautin uusien ja vanhojen kohteiden kauneudesta, lämmöstä ja tarjonnasta kaikista eniten juuri seuran takia.

Nyt jatkankin siskon kanssa höpisemistä ja reissusuunnitelmien läpikäymistä.

Terveisiä siis täältä aurinkoisesta välilaskukohteestamme ja palataan asiaan jälleen huomenna! 🙂

Kommentit (8)
  1. Matkustaminen on vaan niin ihanaa! Olen iloinen sun puolesta että pääset uusiin ja mielenkiintoisiin paikkoihin! Hyvää matkaa!!

  2. Mikä on lentokone-etiketti? 😮

    1. Koneessa käyttäytyminen ja muiden huomioonottaminen. Sitä valitettavasti kaikki ei handlaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *