Le weekend

Mungolife

KESÄVIIKONLOPUT. Suomi on kyllä siitä jännä maa, että täällä ei paljoa eletä kalenterin mukaan, vaan auringon mukaan. Kesäkuu oli tylsä, masentava ja taisin tehdä noin yhden spontaanin asian koko kesäkuussa. Sitten tuli heinäkuu ja aurinko talviuniltaan ja kolmen päivän aikana kävin kotona vain nukkumassa. Eilen kahdelta yöllä kotiin hiipiessä olo oli kyllä epäuskoisen mahtava. Niin mainio viikonloppu. Kolme päivää tuntui viikolta ja fiilis oli väsyneen onnellinen. Viikonlopussa ihaninta oli sen täydellinen spontaanius. Kalenterissa luki lauantain kohdalla SummerUp, muuten oli tyhjää täyttä. Siitä se sitten lähti...

Kävin torstaina Turussa kaverin kanssa. Hänellä oli lippuja Flow Parkiin, ja kaipasi seuraa. Mulla ei ollut sen kummempia suunnitelmia. Erinäisten sää ja aikataulukömmähdysten takia, emme ikinä päässeet Flow Parkiin asti, vaan kävimme Turussa syömässä ja kahvilla. Sellasta sattuu. Illallisella Markuksen kanssa naureskelin asiaa, kunnes hän keksi perjantaina, että sinne Turkuun voisi suunnata uudelleenkin. Ruississa hirvee kasa ystäviä ja voi kai sen Brasilian pelin katsoa siellä Turussakin. Mun suostuttelu oli säälittävän helppoa.

Toisaalta. Mikäs tuossa on valittamisen arvoista?

Palasimme Turusta puoli viideltä aamulla ja väsymyksen paksun verhonkin läpi oli ihan mieletöntä ajaa Lauttasaaren siltaa uskomattoman kauniin pinkissä auringonlaskussa. Pienet hetket, kauneimmat muistot. Kolmen tunnin yöunilla pinkaisin lauantaiaamulla ylös ja valmistelemaan piknikiä. Lauantaiaamu hujahti kuin siivillä Seurasaaressa piknikillä ja sieltä kipitin suoraan SummerUp-bussiin ja kohti festareita. Biksut vaihtuivat alusvaatteisiin huoltsikan vessassa ja muuten mentiin samalla naamalla samalla kaavalla aamusta lähestulkoot seuraavaan.

Hyvässä seurassa, mainiossa säässä ja hyvän musiikin säestämänä. Olin SummerUpissa jo pari vuotta sitten, ja seillä oli musta mainio tunnelma. Tällä kertaa lauantaina oli esiintymässä mm. Mikael Gabriel, Cheek ja Tinie Tempah. Lontoo-tyttö oli onnesta soikeana Tinie Tempahin keikalla ja laulu kuulu korkeelta ja kovaa. Oli mainiota seurata ku koko festariyleisö hyppi täydessä hypessä ja lauloi mukana. Valokuvat illalta päättyvät Tinien keikkaan, nimittäin Cheekin tullessa lavalle, homma räjähti perusteellisesti ja kamera unohtui laukkuun. Pahoitteluni lähellä olleiden ihmisten silmien ja korvien tilanteesta, olimme varmasti sangen mielenkiintoisen näköinen ja kuuloinen joukkio. Ääntä ei oikein ole lähtenyt sitten Lahdesta poistumisen, ja lihaksetin on hiukan jumissa, mutta damn kun oli kivaa! :)

Kuvien laatu ei ehkä ole silmiä hivelevä, mutta rehellisyyden nimissä tämä valokuvaaja keskittyi enemmän fiilikseen kuin kuvaamiseen.

Olen tässä koko kevään valittanut sitä, miten SummerUp, Hangon Regatta ja Ruisrock kaikki osuvat samalle viikonlopulle. Ärsyttävää. Nähtävästi sain kuitenkin osani jokaisesta, nimittäin eilen nukuttuani ensin klo 14 asti univelkoja pois, otimme suunnaksi Hangon päiväretken kohteeksi :)

Takapenkin ilopilleri!

Välillä on niitä päiviä, joiden ei vain halua koskaan loppuvan. Eilen oli yksi niistä. Palattuamme Hangosta 22 pintaan, päätimme viikonloppumme kaipaavan vielä kaakaohetkeä Mattolaiturin terassilla. Kaakao muuttui pariksi, ryhmä kasvoi ihanilla ystävillä ja kotiin hiivin vasta kahden jälkeen. Simba ja Jedi könysivät molemmin puolin kainalooni nukkumaan sulassa sovussa ja nukkumatti löysi tämän riemuidiootin varsin pian.

Kesä on virallisesti alkanut. Toivottavasti se on elämäni ihanin ♥

Kommentit

Anni (Ei varmistettu)

Vau! Mistä tuo ihana luonnonvalkoinen tunika on?

Anna (Ei varmistettu)

Se on VILAsta, muutaman vuoden takaa :)

elinachristine (Ei varmistettu)

Oi ihana Anna jaa salaisuutesi ihanasta valkosesta tunika/mekosta mistä tuo ihanuus löytyi, löytyykö enää?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Se on VILAsta, muutama vuosi sitten jo ostettu :)

emilia (Ei varmistettu)

Sulla on täydelliset jalat!! T.kateellinen

Anna (Ei varmistettu)

Haha, voi kiitos :)

hmclehto (Ei varmistettu)

Suomen kesässä on kyllä jotain uskomatonta taikaa!!! Terkut Amedin lämmöstä beautiful

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ja pääsetkös ite tästä nauttimaan missään vaiheessa? :)

hmclehto (Ei varmistettu)

En valitettavasti

Anna (Ei varmistettu)

Lovely pics! :) where is the stripped jacket from? :) I've seen so many posts about this festival, it seems like it was great ;D

Btw I love the waves in your hair! Beachy waves? :) :D

Anna (Ei varmistettu)

Thanks so much :) Yep, a new way of doing my hair :) And the jacket is from Zara :)

Anna (Ei varmistettu)

Can you maybe do a tutorial? I've seen some on YT but I failed A LOT :D hahahahaha.

Yesterday I had a conversation at work about the world cup and my colleague hopes that the final will be Germany against the Netherlands :D And I had to think about you... :D :D :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, thank God it's not that :D Hoping Argentina will win!! ;)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, yes we will see on sunday! :D :p

Kata (Ei varmistettu)

Voi että... tuollaista elämää sitä niin kaipaisi! Harmi, että opiskelijan kesät on buukattu täyteen raskaiden töiden teolla. Työvuorot niin kamalia, ettei mitään ehdi tehdä tai ketään nähdä. Ne harvat vaparit meneekin sitten töistä palautumiseen ja akkujen latailemiseen seuraavia työpäiviä varten :( Noh ehkäpä tää on viimoinen kesä joka menee näin ja seuraavana kesänä koittaa minunkin aika puuhastella jotakin kivaa ! :)

Anna (Ei varmistettu)

Paljon paljon tsemppiä! :) Tuo on tuttua, ja monta kesää itselläkin mennyt menneisyydessä noin, siksi tästä osaa nauttia ihan eri tavalla :)

Sanna (Ei varmistettu)

Olipahan melkoinen hyvän mielen postaus, kiitos :)! Etenkin viimeinen kuva kiteyttää kaiken. Mulla on ollut, ja varmasti tulee olemaankin niin stressaava elämäntilanne talonrakennusprojektin kanssa kunnes se saadaan päätökseen, etten ole osannut aikoihin oikein täysillä rentoutua ja nautittua elämästä. Niin ihanaa kun omaa kotia onkin suunnitella ja toteuttaa.. Kaipaan niin kovasti noita fiiliksiä ja hetkiä, niitä osaa taas arvostaa :)! Ja tulihan se kesä sieltä viimein, oikein hyvää sellaista sulle ja kiitos vielä onnellisesta olotilasta :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja ihanaa kuulla, että kirjoituksillani ja kuvillani on sellainen vaikutus teihin, joilla on vähän stressaavaa :)

Ihania kuvia, tunnelmallisia. :) varmasti kiva ilta. On kesä suomessa niin ihanaa aikaa, missään muualla ei ole samanlaista fiilistä kuin koivun lehtien tuoksu ja saimaan rannan veden liplatus <3 ja tietty vanha mökkiradio soittaa ihania ikivihreitä laiturin nokassa ja juoma kädessä :) ah, ihanuutta.

Anna (Ei varmistettu)

Kuulostaa kyllä ihanalta :)

Nica (Ei varmistettu)

Ihana raidallinen takki sulla<3 Mistä se on?

Anna (Ei varmistettu)

Se on Zarasta :)

Anna (Ei varmistettu)

Ihanaa, että jollain toisellakin! :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitos! :)

Kommentoi