Leikepöydällä nyt

Mungolife

LEIKEPÖYDÄLLÄ JUURI NYT. Huhhh miten rankka viikko  menossa, eikä edes ole kuin vasta tiistai. Minusta riippumattomista syistä tää viikko tulee olemaan aamusta iltaan todella kiireinen, ja voimat koetukselle laittava, mutta kyllä näistä aina selviää, vaikka hetkellisesti ehkä väsyttääkin. Nyt oli tarkoituksenani julkaista ensimmäinen miehen kasaama asu, mikä oli teidän toivepostausten kärjessä, mutta nyt joudun kyllä sanomaan, että tämän naisen silmät pysyvät hädin tuskin auki, saati pystyvät keskittymään kokonaiseen postaukseen.. Ajattelin siis vilautella lähipäivien tulevaa kuvamateriaalia, joka juuri tällä hetkellä pyörii leikepöydällä ja tämän päivän Instakuvia :)

Tätä siis tänään mun elämässä tapahtunut ja lähipäivinä blogin puolella näkyvää :)


Nyt on korkea aika kupille teetä ja hetkelle telkkarisarjoja ennen kuin haen miehen työtehtävistä ja treffailen Nukkumattia.

Pahoitteluni höttöisestä postauksesta, mutta en halunnut pitää teitä odottelemassa :) Palataan huomenna lyhyemmän työpäivän jälkeen ja paremmalla energialla :)

Kommentit

Heidi (Ei varmistettu)

Vau en olisi uskonut ihastuvani näin palavasti kuvaan, jossa on vain kynsilakkoja ja huulipunia! Ihania sävyjä, haluan noi kaikki!

Rosie (Ei varmistettu)

iPhonella näkyy vaan kaks alinta kuvaa :(

primrose (Ei varmistettu)

Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva! Todella kauniit värit ja kaunis asettelu!

minnie (Ei varmistettu)

Hei, voisitko ehkä tehdä postauksen kaasonpestistäsi jossain vaiheessa? :) Taisit puhua siitä aikaisemmin, ja veikkaan monia kiinnostavan! (Itseäni ainakin morsiamena vm2017 kiinnostaa mitä kaikkea kehtaan edes pyytää kaasoltani, olen onneton kysymään apua missään...)

Ralenius (Ei varmistettu)

Joo tämä kiinnostaa minuakin! T. Kaaso2017

sinii (Ei varmistettu)

Moikka, aiheeseen liittymätön kysymys... Et muistaakseni ole käynyt Kuubassa? Osaatko sanoa onko joku tuttu tai ystäväsi matkaillut siellä, onko näkemisen arvoinen ja mukava paikka yms. Ensi talvella pitäisi lähteä jonnekin hieman kauemmas poikaystävän kanssa ja kohteen valitseminen on tuottanut hieman hankaluuksia...

HAhaha lol, oon asunu ulkomailla tosi kauan niin välillä mun suomi ei oo ihan maailman parasta.. Joten kun näin sanan leike niin mieleen tuli vaan "leikkele" ja jotenkin kuvittelin jonkun yhteistyön jonka aiheena on leikkeleet, kuvittelin jo mielessäni aamupalatarvikkeita ja leikkeleitä aseteltuna puulaudalle kunnes mietin, että sä et jotenkin näytä hirveästi lihaa pistelevän että aika outo yhteistyö :D

H (Ei varmistettu)

Kuuba on ihana! Mahtava ilmasto, kaunista ja turvallista (ainakin mun mielestä), suosittelen!

Kommentoi