Leivontatuskailuja ja mustia asuja

allblack (1 of 1)

Anteeksi, etten eilen kirjoittanut mitään. Arvatkaa miksi? Koska mä päätin alkaa tekee macaronseja. Nyt on kolmas satsi odottamassa uuniin menoa. Ei ole kuulkaa mennyt ihan niinku leffoissa. Joko näistä tulee jotain, tai tod. näk. tää mun kokeilu jää hyvin lyhyteloiseksi 😀 Eilen tein elämäni ekat macaronsit, joista kaksi tai kolme onnistui. Muut näytti siltä, että ne oli macaronseja, mutta ne jäi rekan alle. Tein äsken toisen satsin ja no, kuoret meni aivan pipariksi. Vaikka macronseja tässä yritetään kai tehdä. No heh heh hei. Oli niin hyvät täytteet valmiina, että päätin kokeilla vielä kerran. Nyt pidän niitä pellillä vielä pidempään ja toivon, että on jotain toivoa saada kunnon macaronseja tällä kertaa. Eiliset kyllä maistuu ihan älyttömän hyvältä, joten jotain toivoa ees on. Macarons-reseptiä siis tulossa kehiin ehkä 2019 keväällä. Sit ku ne alkaa jo näyttää joltain.

Benkulla on tässä kanssa iskenyt aikamoinen uhmis päälle, ja kun mies oli työmatkalla, niin meillä oli pientä tapakoulutusta, johon menikin sitten se loppu vapaa-aika. 10 minuuttia koulutusta 50 minuuttia ärripurriutta sohvalla. Aikamoinen luonnepakkaus herra on, mutta kyllä siitä vielä yhteiskuntakelpoinen aikuinen saadaan 😀 Ulkona haluaisi karkailla kovasti ja sisällä on sitä mieltä, että saa tulla kutsutta sohvalle. EI on ollut paljon käytössä 😀

Mut hei arvatkaa mitä?! Mä sain laskettua viime vuoden asujen saamat äänet! Wuhuu, go me! Oikeesti siihen ei ees menny älyttömän kauaa, mutta mulla vähän niinku unohtu se juttu. No ei se mitään, parempi maaliskuussa kun ei milloinkaan.Mä oisin myös aika valmis kevääseen jo. Tuntuu, että vaatekaappi on vaan mustaa mustaa ja mustaa tällä hetkellä, tai ainakin nää asut. Mut ehkä tästä pikkuhiljaa. Ei ees haittaa nää lämpötilat, jos sais kuivat kadut alle. Oon bussimatkat tuijotellu Pinterestiä ja kaikkia ihania korkkarikuvia ja siitä inspiroituneena saatoin käyttää miehen poissaoloa kotoa hyvänä tekosyynä stalkata ainakin neljäsataa eri nettikauppaa, ja saattaapi olla postimiehellä taas tuomista lähiviikkoina.

allblack (1 of 13) allblack (2 of 13)

allblack (4 of 13)

allblack (6 of 13)

allblack (7 of 13)

River Island trousers
Amber jacket
H&M blazer
Zara top
Chanel bag
Zara boots

Kevättä odotellessa olisi tarjolla tällainen yksi todella mustanpuhuva asu, jossa olisi sekaisin lähinnä erilaisia matskuja edes jotain erikoista tuomassa. En vaan osaa kaivaa tässä talvella vaatekaapista muuta ku sinistä, harmaata ja mustaa vaikka mielessä olisi jo kaikki pastellivärit ja punaiset ja raitapaidat ja muut. Ei kai mikään estäisi niitä nytkään käyttämästä, mutta ei toi vielä ehkä parhainta keliä niille tarjoa. Tämä on itse asiassa jo hetki siten kuvattu, mutta jotenkin jäi kuvat tästä julkaisematta. Wonder why, koska itse ainakin tykkään asusta kovin!

Huomenna lähdetään viikonloppureissuun Tampereelle, kun tällä kertaa on luvassa lukioaikaisen ystäväni tohtoriksi valmistujaiset Tampereella ja päätimme samalla tehdä siitä romanttisen minigetawayn sitten 🙂 Wingsejä, Marusekia, Masua ja vaikka mitä kuuluu tähänkin viikonloppuun 🙂 Ensi viikonloppuna saa onneksi olla kotona rauhassa ja sen jälkeen olisikin suuntana Tallinnaan ja Japaniin, joten todella haipakkaa kevättä taas mennään!

allblack (1 of 1)-3
allblack (8 of 13)

allblack (9 of 13)

allblack (12 of 13)

Nyt meni ensimmäinen macaron-satsi uuniin. ”Jos nää ei nyt jumalauta onnistu, niin sit alkaa tapahtuu, eikä mitään hyviä asioita” -lauseen saattelemana. Mies totesi alakerrasta, että ”ihanaa kulta kun oon innostunut tästä leipomisesta nyt”. Haistan aavistuksen sarkasmia. No ihan sama, kunhan haistan kohta helvetin onnistuneet macaronsit.

Mitäs tykkäätte asusta? 🙂 

Kommentit (18)
  1. Kiitos sun postauksista!!! Ne on niiin parasta viihdettä. Teen aina oikeen lulsushetken ja luen huolella sen postaukset (ja räkätän ääneen). Oikeesti sun blogi on vaan niiin ihana, kiitos että tuot näitä ihania lukuhetkiä mun päiviin!:)

  2. Hi Mrs Perfect, I love you and your style! 🙂 <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *