"Let life carry / Across the distance I still see your flame"

Mungolife

LENTOKENTÄT, KOLMAS KOTINI. Meinasin jo kirjoittaa tuohon, että toinen kotini, mutta kun niitä kotejakin on jo kaksi, niin ei sekään ihan paikkaansa pitänyt enää. Eilen matkustimme takaisin Göteborgista Helsinkiin, eikä sekään ihan seikkailutta mennyt. En tiedä miksi, mutta mulla tuntuu olevan vaan tosi huono tuuri kenttien suhteen. Oltiin tyttöjen kanssa jotenkin totuttu siihen, että lentokentällä vaihto tapahtuu yleensä melko helposti. Paitsi Arlandan kentällä, jossa joutuu poistumaan terminaalista ja kiertämään melko pitkän matkan toiseen terminaalin. Lisäksi jo kerran lähtökaupungissa tehdyllä turvatarkastuksella ei ole minkään valtakunnan merkitystä, vaan turvatarkastuksetkin joutuu käymään läpi kahdesti. Eilen oli Tukholman kentällä järkyttävät jonot turvatarkastukseen, jotka meidän tunnin vaihdon takia aiheutti sen, että neljä bloggaajaa kirmasi aika täydellä vauhdilla eteenpäin kohti porttia. Göteborgin kentällä oli kuitenkin aikaa sen verran, että Kira ehti napsia musta matkakuvat ihan autenttisessa ympäristössä :)

THE AIRPORTS, MY THIRD HOME. It's funny how I almost wrote my second home, then I realised that my life is kind of divided between two homes already, so it's not really accurate anymore :D We travelled back from Gothenburg yesterday and I took advantage of having Kira with me and so we got to take some authentic photos of my travel outfit :) It was a bit of adventure travelling back due to double the amount of security checks, as there is no possibility of transfer at the Stockholm, but you have to actually leave one terminal and then go through one. I don't know why, I have the worst of luck with airports and the queues to security were reaaaaally long yesterday. We ended up running like crazy to make our flight, but we managed! Lucky we had some leisure time at the Gothenburg end, so we got to take some photos :)

Kauaa en lentokentiltä ehdi olla poissa, sillä suuntaamme tiistaina Lontooseen viikoksi, niin jo silloin pääsee taas kenttäkuulutuksia kuuntelemaan. Eilen oli myös pientä hämmennystä Helsingin päässä. Annika toi mulle Lontoosta yhden tärkeän oppikirjan, jonka tarvitsen tänä viikonloppuna disse-ehdotelmani kirjoittamiseen. Annika tuli Helsinkiin keskiviikkona, kun itse lähdin aamulla Göteborgiin. Oltiin kuitenkin katottu, että mun paluulento on 18.15 ja Annikan lähtö 19.35, niinpä sovittiin treffit lentokentälle. Ei kuitenkaan ajateltu loppuun asti, nimittäin Annikan lensi Lontooseen, jonne lennot lähtee sieltä passitarkastuksen toiselta puolen ja mun lento tuli sinne toiselle puolelle. Siinä mietittiin, että menenkö pokkana läpi sähköpassitarkastuksesta, joka ei kysele maihinnousukortteja, vai mitä tehdään. Totesin, että matkaliputta passintarkastuksen meneminen kaksi kertaa vartin sisään rikkoo varmaan miljoonaa jotain kansainvälistä lakia ja menin uikuttamaan rajavartiolaitoksen passintarkastajille.

"Anteeks, mun kämppis on tuolla toisella puolella ja sillä on yks tosi tärkee mun oppikirja, ja meidän piti nähdä täällä lentokentällä, kun se on lähdössä Lontooseen ja mä tulin just Ruotsista ja mä en nyt pääse tonne ja se toi sen kirjan Lontoosta ja nyt mä en tiedä mitä tehdä ja apua, saisinkohan mä mitenkään mennä tonne...?"

Mun tarina oli ehkä niin häkellyttävän typerä, että rajavartiolaitoksen miehet vaan naureskellen totes, että näytäpäs ensin passia ja mene vaan. Jesss! Saan kun saankin siis tehtyä ehdotelmani maanantaiksi, eli katastrofi vältetty. Ja sit Annika tietty kerto mulle, että mun synttärilahja on sen kirjan välissä. Enkä mä ole edes avannut sitä vielä ja oon taas kotona vasta huomenna, ja nyt oon ihan malttamattomana hyppimässä seinille, että mikä mun lahja nyt onkaan. Tietenkin sain Annikan viestin vasta kun aamulla lähdin taas kotoa. Ärsyttävää. Oon liian malttamaton tällaseen.

I won't be back home for a long though, as we're heading to London on Tuesday for a week. I'm really excited to be back home for a week, and get to spend some leisure time there before my Uni begins in October :) I had a bit of adventure yesterday when I needed to catch up with my flatmate at the airport, but it didn't really work out too well. In the end, I managed to see her and get a book I really needed to finish my suggestion for the dissertation. A day full of adventures, no wonder I fell asleep quite early yesterday and had absolutely no energy to blog :D

Se on jännä miten nykyään tää asukuvaaminen tuntuu olevan luontevaa ihan missä vaan. Siinä missä ennen ei halunnut pyöriä kameran edessä edes sivukaduilla, jos sieltä saattoi joku tulla, niin nykyään näitä kuvia voi räpsiä vaikka portin edessä muiden tuijotuksen alla. Ei sitä jotenkin enää mieti. Välillä tulee ajatelleeksi, että mitäköhän nuo muut ajattelevat. Mihin näitä kuvia otetaan. Loppujen lopuksi tuntemattomien ihmisten mielipiteet on kuitenkin niin merkityksettömiä, että kun on aikaa ja osaava kuvaaja, niin näitä kuviahan sitten napsitaan! Oli ympärillä sitten autio laakso tai täysi lentokenttä :)

It's funny how nowadays I don't mind taking outfit photos anywhere. I remember when I used to feel flustered to take photos somewhere in the alley, being afraid that some people would pass by. Now I don't mind posing in a full airport. I sometimes wonder what the other people think; where do they think we post these photos. But then again, who cares what other people think? If I have time and a photographer handy, I'm sure as hell going to catch some photo opportunities!

Photos: Kira Kosonen @ Blond Rivets

Asussa on uutta toi Zaran pussimainen paita, mutta muuten hyvin peruskauraa. Mukava ja lämmin asu, jolla viihtyy lentokoneissa.

The only new thing about the outfit is the shirt from Zara, otherwise you've seen all of this before.

Mitäs te tykkäätte tästä matka-asusta? Jeij vai neij? 

What do you think of this outfit? Yeay or nay? 

Kommentit

Maarit T.

Ehkä mielettömimmät asukuvat sulta ikinä! Lentokenttä todellakin toimii ympäristönä. Huh, vau!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anna (Ei varmistettu)

I love the outfit! Comfy and classy :) good catch. Oh I'm so jealous I love Gothenburg, it's btw my favorite bands hometown, and the whole place is just beautiful. But I guess you guys didn't have much time to see anything.

Anna (Ei varmistettu)

Thanks so much :) And yes, it's such a beautiful little city :)

Feline (Ei varmistettu)

Tuo paita on täyttä rakkautta <3

Anna (Ei varmistettu)

Niin on :)

Kate (Ei varmistettu)

Hei kun olet matkustellut paljon niin onko sulla koskaan ollut isompaa turbulenssia? Minua vähän hidastaa matkamaan meno kun pelottaa tuo lentäminen kun olen ollut yhdellä pikkulennolla ja oli "vähn" turbulenssia :/

Anna (Ei varmistettu)

On joo, monestiki noilla tosi pitkillä lennoilla ollut turbulenssia, tosi pahaa vaan muutaman kerran :) Ja ei hätää, ei ne koneet juuri koskaan turbulenssin takia tule alas :D

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Asukin on kiva, mutta erityistä plussaa tosta lentokenttäympäristöstä! Näissä kuvissa on hyvä henki, tykkään :))

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, mäki tykkään :)

Sari (Ei varmistettu)

Tosi kiva asu ja ihanat kuvat! Ja ah, noi kengät! Mä en pääse noista yli! :D Mitä kokoa sulla on muuten noi, onko normi mitoitus?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :) On normimitoitus joo! :)

Eveliina (Ei varmistettu)

Ääks, onks Tukholman kentällä siis aina sama toimintaperiaate, että joutuu poistumaan terminaalista ja käymään turvatarkastuksenkin läpi uudelleen?:o
Nimim. Opiskelijavaihtoon "muutaman" matkalaukun kanssa lähtevä, jolla tunnin vaihto Arlandan kentällä..
Muuten upea asu ja sopii kyllä kuvausympäristöön vallan mainiosti!:) Oon rakastunut noihin kuulokkeisiin!

Anna (Ei varmistettu)

En tiedä onko aina, mutta jos on siis sisäinen lento toinen ja ulkomaan lento toinen, niin oletan, että on joo. Mutta älä huoli matkalaukuista, ne tsekataan läpi, niitä ei tarvii hakea välissä :)

samson (Ei varmistettu)

Lentokenttä toimii kyllä kivana ympäristönä asukuviin (: oon ollu kommenttipuolella tosi hiljainen viime aikoina enkä tosiaan tiedä miksi en vaan oo jaksanu sanoa mitään? oon lukenu kyllä jokaisen postauksen mutta en sitten tiedä mistä tämä uusi laiskuus nyt on kummunnut. Ihan vaan tiedoksi että täällä yhä ollaan mutta tuppisuuna!

Anna (Ei varmistettu)

Ihanaaa, että kuitenkin kommentoit :) Ehkä tää bloggaajan laiskuus on välittyny ruudun toiselle puolen? :D

Minttu-Maaria (Ei varmistettu) http://nainentummissa.blogspot.fi

Onpa nätti paita! Ja nuo kengät on kyllä makeet ja sähäkät.

Yleensä en halua kirjoittaa mitään negatiivista, mutta nyt jotenkin pisti silmään, että näytät mun mielestä vähän väsyneeltä ja/tai surulliselta tai joltain sellaiselta, että en ole tottunut näkemään sinua tuollaisena. Ja heti tuli hyvin äidillinen ajatus, että voi hyvä lapsi, onkohan sinulla kaikki hyvin (retorinen kysymys :) ). Upeitahan kuvasi joka tapauksessa ovat!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) En usko, että olen ollut sen väsyneempi tai ainakaan surullisempi, ehkä vaan vähemmän hymyjä kuvissa kuin yleensä :) En jotenkin aina muista hymyillä, ja sisko kun on kuvaajana, niin se muistuttaa mua aina siitä :D Kiran kädenjälki on tavallaan aidompaa ilmeiden osalta :)

satu (Ei varmistettu)

Onks mulla mennyt ohi postaus tosta bannerissa olevasta asusta? Mua kiinnostais koska looks pretty goood :D mutta en millää löytänyt :(

Anna (Ei varmistettu)

Ei oo menny, en oo ehtiny sitä vielä julkasta! :D

Sari (Ei varmistettu)

Pahoittelut, että taas ahdistelen sua koko kyselyillä, mutta noista sun punaisista paholaisista... Löysin ne yhdestä nettikaupasta mustana ja tekis niin mieli tilata, mut koko mietityttää. :( Onko niissä sun mielestä ihan normi koot, vai normaalia isompi/pienempi? :) KIITOS! :)

Anna (Ei varmistettu)

Ne on musta just oikeen kokoiset :) Mulla on 39, ja ne sopii oikeen hyvin mun 39-jalkaan :) Ja hei, me ollaan kohta samiksia ;) Sama paketti saattaa odotella Lontoossa :D

Sari (Ei varmistettu)

Heh, huippua! :) Voin sit sulta kattoo vinkkejä, mihin yhdistellä niitä... ;) Sain kuin sainkin napattua vikat 38 koon popot itelleni. KIITOS ANNA! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mahtavaa :)

järkyttynyt (Ei varmistettu)

Oot aina painottanut, kuinka olet sinut kehosi kanssa, mutta näistä kuvista näkee sokea kepilläänkin, että jalkoja on muokattu! Nenääkin taidat muokata. Miksi, Anna? Olet ihana ja hyvä juuri tuollaisena, sun ei tosiaan tarvitse photaroida itseäsi! Noloa.

Anna (Ei varmistettu)

Voi pieni, mene keskustelemaan näistä sinne vauva.fi:hin takaisin :) Tai sitten tsekkaa toi uusin postaus, missä on muokkaamattomat kuvat ja ole itse hieman nolona. Minä kun en todellakaan tunne mitään tarvetta muokata mun kroppaani :D Vaikka osaisinkin niin tehdä :D

Ihan normaaleilta Annan reiden näyttää. Nenäkin näyttää normaalilta. Kuka edes jaksaisi näin montaa kuvaa muokata haloo saatana. Anna oot upee ja kaunis nainen, jolla on asenne kohdallaan. Uskon kyllä ettet ole kiusaaja ja, että et muokkaile kuviasia. Hyvää sunnuntaita! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä! :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

Roosa (Ei varmistettu)

Nää kuvat on mielettömiä! Toi asu, ahhh niin ihana, vaikkei mikään monimutkainen. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Elina (Ei varmistettu)

Hyvännäköinen paita, heti selailin Zaran nettisivut josko olisi löytynyt, mutta en onnistunut bongaamaan. Onko sulla tiedossa tolle tarkempaa nimeä jolla voisin jatkaa etsintää muualta nettikaupoista, vai onko jo vanha paita? :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei valitettavasti oo :/ Oon poistanu näköjään sen tuotelapun, kun Zaralla ne on niin isoja aina :/

Reetta (Ei varmistettu)

Moikka!

Mitä mieltä oot noista frendsin kuulokkeista? :)
Onko ostamisen arvoset? Mitä mieltä oot niitten äänentoistosta yms? :)

Anna (Ei varmistettu)

Definitely!! Ihan superlaadukkaat ja äänenlaatu on musta mahtava :)

Kommentoi