Lettipäänä // Kuopio

Mungolife

Ihanaa viikon alkua! Meillä on menty tänään koko päivä vaikka minkä juttujen kimpussa ja irtosinpa minä tänään ekaa kertaa kokonaiseksi kahdeksi ja puoleksi tunniksi muuten vaan asioille ilman Dantea. Yleensä jos vauvan vaan voi ottaa mukaan, niin otan hänet kaikkialle mukaan, mutta tänään kokeilin hieman omaa itsenäisyyttäni. Vielä villimpää oli ehkä se, että tänään mentiin tukka letillä! :D Jep, minä tukka kiinni! Eikä asiaan edes liittynyt se, ettei olisi ollut aikaa laittaa hiuksia vaan se, että letti tuntui tänään kivalta ajatukselta. Syytän vaikka sitten tässäkin hormoneja. Todellisuudessa on pakko sanoa, että en muista milloin viimeksi olen ihan oma-aloitteisesti halunnut laittaa hiukset kiinni. Yleensä sen sanelee pakko eli ajanpuute.

Tuo on hauska juttu. Olen julkaissut blogissani historian aikana useita kuvia, joissa mulla on ollu hiukset kiinni. Siis ehkä n. 0,1 % kaikista mun kuvista. Aina on tullut kehuja ja sitä lookkia on toivottu kuviin enemmänkin. Mutta mä en vaan osaa olla tukka kiinni. Tai toki osaan olla, mutta inhoan sitä, miltä tukka kiinni näyttää minulta. En osaa selittää sitä. Se on joku omituinen fiksaatio. Kaikilla meillä on sellaisia. En myöskään pidä itselläni nudenvärisestä huulipunasta. Itse asiassa vielä vähemmän kuin ponnarista tai letistä. Olen kuitenkin ihan näppärä laittamaan hiuksia ja saisin itselleni varmaan ihan kivoja kampauksia. Mutta en vaan tunne oloani omakseni, ellei mulla oo tukka auki. Siihen kuuluu varmasti monta asiaa. Se, kuinka laskeutuessaan hiukset peittävät (omassa päässäni) leveitä hartioitani. Se, kuinka saan hiuksia haroessani jonkin paikan, minne tunkea kädet kun olen vaivautunut (aina kuvatessa :D) ja se, että kuvitellessani itseni mielessäni, näen itseni hiukset auki. Ymmärrättekö mitä tarkoitan?

Vaikka tiedostan, että tukka kiinni näytän ihan yhtä hyvälle ja joidenkin mielestä jopa paremmalle, ei se auta. Ei edes tuhat kommenttia asiassa auta asiaa. Kaksi kertaa olen tuntenut oloni älyttömän kauniiksi tukka kiinni. Häissämme ja silloin joskus neljä vuotta sitten kun Johanna teki hiuksiini älyttömän kauniin letin. En tiedä itse asiassa miksi halusin hääkampaukseeni hiukset kiinni. Jotenkin siihen pukuun ja päivään sopi kaunis klassinen hiustyyli, matala nuttura. Ja koska Johanna oli tekemässä sitä, luotin tekijään. Edelleen katsoessani hääkuviamme olen supertyytyväinen valintaan. Mutta nämä ovatkin niitä poikkeuksia pääsääntöön. Joka on tietenkin se, että en vain viihdy hiukset kiinni. Tiedostan, että tämä on typerää, sillä välillä katson itsekin asuja ja totean, että tämä näyttäisi paremmalta, jos hiukseni olisivat kiinni. Ja silti haluan pitää ne auki. Omituista.

Olenkin päättänyt alkaa kapinoimaan omaa päätäni vastaan ja kokeilemaan, josko erilaiset hiustyylit kuitenkin olisivat mun juttu. Varmasti loivat kiharat tai laineet tulevat aina olemaan mulle se ykkösjuttu, mutta jos vaikka välillä yrittäisin hypätä mukavuusalueen ulkopuolelle. Toki mukavuusalue on nimeltään juurikin sitä, koska sillä on mukavaa. Hyvä olla. Mutta ehkä voin laajentaa mukavuusalueelle myös muut hiustyylit. Katsotaan. Varmaan jo huomenna pidän tätä pähkähulluna ideana.

Mietin tänään yksikseni autossa mitä muita tällaisia omituisia päähänpinttymiä mulla on. Mistä en pidä itselläni.

No se nudenvärinen huulipuna. Ja värikkäät silmämeikit. Niistä en pidä itselläni, vaikka ihastelen muilla.

Jos mulla on lenkkarit jalassa, en kestä, että housut peittää nilkat. Taitan AINA farkut niin, että nilkat jää näkyviin, jos puen tennarit tai lenkkarit.

En tykkää yhtään lantiomittaisista paidoista housujen kanssa. Ruumiinrakenteellani lyhyt paita ja housut eivät vaan mielestäni sovi mulle, vaan haluan peittää lantion ja persuksen paidan helmalla. Mulla on hoikat jalat, mutta konttoria riittää (eikä valitettavasti sillee täydellinen treenattu pylly vaan sellanen ei-niin-viehkeä) ja maailmanhistorian lyhyin selkä suhteessa jalkoihin. Yhdessä jenkkakahvojen ja leveän lantion kanssa lyhyet paidat eivät ollenkaan imartele meikäläistä.

Tuubitoppi. Never (again). En hirveesti tykkää mekoissakaan olkaimettomista yläosista joillakin poikkeuksilla.

*Kaupallisia affiliatelinkkejä

BOOHOO mekko (vanha, muita kivoja kukkamekkoja *täällä, *täällä, *täällä ja *täällä)
CHANEL laukku (samaa värimaailmaa *täällä, *täällä ja *täällä)
VALENTINO Rockstudit (nämä, samanhenkiset kauniit *täällä ja hyvin samantyyppiset *täällä)
RAY-BAN aurinkolasit (*nämä, samantyyppiset myös *nämä ja *nämä)

Mitäs te tykkäsitte tästä asusta? Ja mitä tuollaisia omituisia päähänpinttymiä teillä on liittyen siihen, missä ette tunne oloanne kotoisaksi? 

Kommentit

Kaisu (Ei varmistettu)

Dante kun tuosta kasvaa niin voi olla että maman hiukset päätyy useimmin kiinni, niihin kun on varmasti aika kiva tarrata x)
Omasta mielestäni sinulle sopii melkeinpä paremmin hiukset kiinni :)

-a- (Ei varmistettu)

Entäs puoliponnari! Osa tukasta auki, osa kiinni? Ja vaikka se kiinni oleva osa letille? Semmonen ihana haltiameininki! :D

Lanttu (Ei varmistettu)

Meinasin ehdottaa samaa! Tai sitten sen kiinni olevan osan voi pyöräyttää rusetiksi ja loput hiukset kiharalle :) rakastan sitä kampausta se on niin söpö mutta olen itse niin "näppärä" käsistäni että saan hädintuskin omat hiukseni ponnarille vaikka muille osaan laittaa kampauksia :D jotenkin en hahmota yhtään jos yritän itselle väsätä jotain..
Ja itseasiassa mulla on sama 'ongelma', eli en tykkää pitää hiuksiani (kokonaan)kiinni! Näytä kaljulta :D

Riikka (Ei varmistettu)

Mä luulen että kunhan Dante kasvaa niin se tiukka päänmyötänen nuttura alkaa tuntumaan ihan todella hyvälle ajatukselle. ei sillä että koskaan olisi mennyt hermot hiuksia harovaan ja repivään lapseen..

Julia (Ei varmistettu)

Aivan upea mekko! Ostaisin samanlaisen, jos vielä myytäisiin. Samaistun myös "hiusongelmaan". Pidän itsekin 90 prosenttia ajasta hiuksia auki, mutta esimerkiksi lenkkeillessä ja kokkaillessa hiukset on helpompi pitää kiinni.

Emma (Ei varmistettu)

On kyllä jännittävää, miten omassa mielessä jokin ulkonäköasia voi olla hyvinkin merkittävä, mutta toiset eivät sitä huomaa tai ainakaan jaa samaa mielipidettä. Itselläni on haaleita arpia aknen jäljiltä ja joskus kavereille niitä ohimennen harmitellessani he ihmettelivät, että mitkä arvet. Jokainen katselee maailmaa niin omien lasien läpi.

O (Ei varmistettu)

Ymmärrän sua täysin tässä hiusasiassa, itellä on ihan sama! Ei sun tarvii laittaa hiuksii väkisin kiinni, ne on täydelliset auki :) Ihana asu ja ihana Anna!

Pauliina (Ei varmistettu)

Ah sama fiksaatio lenkkareiden ja housujen kanssa! Ja siitä syystä tällä hetkellä mitä makeimmat rusketusrajat nilkoissa

ems (Ei varmistettu)

Tässä ei ehkä ole kyse siitä, että ajattelisin, ettei kysienen vaate minulle sovi, mutta en vaan voi käyttää valkoisia farkkuja. Niistä tulee liian vahva mielleyhtymä oman yläasteajan pissiksiin. Täysin loogisesti nytkin on jalassa hyvin vaalean beiget farkut, jotka taas ovat omasta mielestä superkivat ja sopivat minulle :D Värikästä silmämeikkiä välttelen myöskin, mutta se johtuu enimmäkseen siitä, että meikkaustaitoni rajoittuvat meikkivoiteen ja ripsarin laittamiseen.

Saana (Ei varmistettu)

No ne tuubitopit/olkaimettomat mekot on munkin leveiden hartijoiden painajainen. Ja itseasiassa vaikka tykkäänkin ponulle tunkea tukan saatan tuijotella peilistä että joo-o, kylläpä taas hartiat korostuu. Ja samalla päässäni soi entisen mieskollegani sanat: Jos sä oisit mies niin ei noi hartiat niin leveet ois!
"Jee".
Mutta juu, lettikampaus sun päässäs on oikein nätti! :)

-Saana-

Tina (Ei varmistettu)

Suurin inhokki itselläni on kitten heels kengät, jotka on tarkoitettu omasta mielestäni vain vaihdevuosi-iän jälkeiseen elämään.. jos silloinkaan Siis kunnon korot/ei korkoja, kaikki siltä väliltä on jotenkin mummomaista

Nunnu (Ei varmistettu)

Tuleeko sulle koskaan oloa, että noin lyhyt helma vaatisi matalat kengät? Tai jos kaula-aukko on avara, pitää helman olla pitkä? Mun fiksaatiot liittyy ehkä tähän.. rintavakoa ja reittä saa näyttää, mutta eri aikaan. :D Tai jos samaan aikaan, niin sitten simppeleissä matalissa kengissä.
Upea kyllä tuo mekko, ihanan freesi <3

Tsasse (Ei varmistettu)

Mulla on toi sama! Mulla niin et kotiin ku pääsen niin hiukset heti sotkunutturalle ja kotoota lähtiessä ponnari ulko-ovella pois :D en tiiä, tulee "alaston olo" jos hiukset kiinni. Vähän sama jos unohtaa kellon ja sormukset kotiin.

AP (Ei varmistettu)

Minusta tämä hiustyyli pukee sinua todella hyvin. Kauniita kasvojasi kehystää paksuista hiuksista solmittu löysä letti. Ihana.

Mekossasi on kaunis kangas, ja malli, mutta itse en leveäharteisena ja - lantioisena voisi ajatellakaan tuollaista mallia. Eikä minulla ole sinun sääriäsikään.

Laukku, kengät ja lasit sopivat asuun. Hyvä kokonaisuus.

Tappu (Ei varmistettu)

Tsekkaapas mitä tarkoitetaan nudella huulipunan väristä puhuttaessa. Sinä käytät pinkkiä.

Hmm Annahan nimenomaan kirjoitti että ei tykkää nudeista itellään :D

Roosa (Ei varmistettu)

Mulla taas on päinvastoin; en osaa olla hiukset auki! Aina pakko laittaa ponnarille tai näytän oudolta :D

Ninni (Ei varmistettu)

Jännä miten eri näköinen oot hiukset letillä! Kivaa vaihtelua. Sopii musta hyvin toi letuska sun kasvojen muodolle. Muutenkin kaunis asu :)

xod (Ei varmistettu)

Tosi kiva olis nähdä asukuvissa kaikkia erilaisia kampauksia! Tois vähän vaihtelua ja raikkautta. Tämä ainakin sopii sulle tosi hyvin. Itsekään en tykkää pitää hiuksia kiinni, mutta se johtuu siitä etten osaa laittaa niitä mitenkään :/

Emma (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää, sekä asu että kampaus! Tuo löysä letti on kyllä hyvää opettelua, koska tuossa hiukset jäävät kuitenkin kehystämään kasvoja, eli olo ei varmaan tunnu niin orvolta, kuin jos hiukset olisi vedetty ihan taakse? :) Ja jos jatkat näitä kokeiluja, annan ääneni tuolle lyhyelle paidalle! Itselläni on nimittäin juuri päinvastoin kuin sinulla; todella lyhyet jalat ja pitkä selkä ja ihailen kaikkia pitkäjalkaisia ja etenkin korkeavyötäröiset housut yhdistettynä lyhyempään paitaan saa jalat näyttämään loputtomilta.. <3 Tästä syystä itselleni pepun peittävät paidat on nou nou, etten lyhennä olemattoman lyhyitä jalkojani entisestään. Ja hartioista vielä, itsehän käyn juuri salilla treenaamassa, että saisin hartioihin vähän leveyttä ja olkapäihin kokoa, joten niitäkään en piilottaisi ;D

Kommentoi