Light colours pt. 2 // Santorini

Mungolife

Olin tässä hetken aikaa varma, että mun kone alkoi vetelemään viimeisiään. Koko ajan pientä tökkimistä ja jumittamista, ja koko ajan kone vähän hankalana. Asiaan saattaa vaikuttaa se, että koneella on noin tsiljoona kuvaa, kaikki mahdolliset ohjelmat auki ja en oo varsinaisesti sammuttanut sitä ja avannut uudestaan varmaan kuukausiin :D Kumma, että vähän on ollut hankalaa. Sammutin sen tänään ja kas kummaa, ei mitään vikaa. Oon ehkä myös hieman vainoharhainen, että tää kupsahtaa joku päivä. Sinänsä ihan perusteltu pelko ehkä, koska kone on jo reilu kolme vuotta vanha. Pakko kyllä antaa pisteet mun Macbookille, on nimittäin aika kovassa käytössä ollut mulla ja matkannut ties missä mukana. Oon vielä maailman huonoin koneen kanssa, siivoilen sitä ihan liian harvoin ja se on aina täynnä tiedostoja.

Aloitin tänään projektin nimeltä Macbookin siivous, ja tässä sitä ollaan. Monta tuntia myöhemmin alkaa näyttää vähän enemmän säädyllisemmältä. Ja sen puhdistuksen tuloksena olisi tällä kertaa esillä viimeiset asukuvat Santorinilta :)
Asuna oli ihanalle illalle poikaystävän kanssa tällainen vaaleampi kokonaisuus midimittaisessa prinsessamekossa ja vaaleissa asusteissa. Olen ihastunut muhkeahelmaisiin mekkoihin ja hameisiin viime aikoina, ja tämä ihastutti yksinkertaisen kauniissa mallissa ja yksivärisyydessään. Meko on Chi Chi Londonin, ja heidän mekkoihinsa yleensäkin olen tykästynyt. Mm. Asosilta saa mekkoja, ja ne ovat todella kivan muhkeahelmaisia, ja myös näyttävyyteensä ja laatuunsa verrattuna hyvin edullisiakin mielestäni.

Arvoin pitkään tämän, vaaleansinisen ja tummansinisen mekkon väliltä, ja vieläkin tykkään hirveesti siitä tummansinisestä ajatuksena. Olen kuitenkin tykästynyt tähän väriin, kun se on jotenkin todella raikas ja hento. Helppo tuoda sen rinnalle väriä, jos niin haluaa. Santornilla annoin värin jäädä huulille, ja asustin mekon vaaleilla kengillä ja asusteilla hyvinkin tylsän pliisuksi yhdistelmäksi, mutta itse tykkäsin siitä niin.


CHI CHI LONDON mekko
OFFICE kengät
CHLOE DREW laukku

Mitäs tykkäätte tästä asusta? 

Kommentit

Heidi (Ei varmistettu)

Kaunis asu ja nainen:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Silja (Ei varmistettu)

Hei! Jos ei tunnu liian henk.koh. kysymykseltä niin mietin et minkä koo'on otit tosta mekosta ja miten hyvin se istuu. Kun oon joskus kuullut et Chi chi londonin mekot ois joskus vähän nafteja mitotuksiltaan esim. vyötäröltä ja rintamuksesta. Oon nimittäin kattellu just tätä kyseistä mekkoa, kun ois kahdet häät tulossa loppukesästä :)

Ps. mekko näyttää ihan superilta sun päällä!!

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on siitä 10 :) Eli 36, ne on melko nafteja kyllä, tämäkin saisi ehkä olla 2 % isompi, mutta toivon, että venyy hieman, sillä isompi olikin sitten liian iso :/ (Tilasin molemmat, palautin 12 :) Tissit mahtuu ihan okei, joskaan ei mitään syvähengitysharjottelua kannata tehdä. Vyötärö on melko nafti tai sitten mulle vaan tulee hieman väärään paikkaan, kun on niin lyhty selkä. Ja tässä on muuten sisäänommellut kupit, tukevat sellaiset, niin ei tarvii rintsikoita :)

Silja (Ei varmistettu)

Hei kiitti tosi paljon! Taidanpa pistää tilaukseen kans sitte ton 36 :)

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Ihan älyttömän ihania kuvia!!! Jäin ihan tuijottamaan noita onnellisia ilmeitä sun kasvoilla ja tuli itellenin tosi hyvä mieli :) Toi mekkokin on niin ihana. Melkein täytyy lähtee tutkimaan Asoksen valikoimaa :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Oli kyllä ihana reissu ja mieli lepäsi :)

primrose (Ei varmistettu)

Todella kaunis mekko ja tosi ihania ja iloisia kuvia! Mekossa tosiaan on jotain aivan hurmaavaa! Olettaisin, että poikaystäväsi otti kuvat? Kehut kuvaajalle näistä ja myös Versailles-postauksen kuvista! Tosi hienot! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Itse asiassa siskoni on ottanut nämä, mutta mies on kieltämättä kehittynyt valtavasti kuvaamisessa viime aikoina :) Kerron kehut eteenpäin :)

primrose (Ei varmistettu)

No sitten kehuja tosiaan sopii laittaa eteenpäin moneen paikkaan. :) Yleensäkin asukuvat blogissasi ovat kivoja! Selvästi monta hyvää kuvaajaa sulla.

Aino (Ei varmistettu)

Pakko kysyä että oletko raskaana? Oot vähän pehmeämpi kropasta ja pidät käsiä vatsalla. Pidetään peukkuja!

Anna (Ei varmistettu)

Halusitko kommentillasi kertoa, että olen pulskistunut? Kiitos huolesta, en ole.
Vai halusitko loukata ihmisen yksityisoikeutta olla raskaana ja kertoa siitä muille, vasta kun on valmis? Siinä tapauksessa kiitoksen sijaan pahoitteluni siitä, että uteliaisuutesi käy muiden ihmisten tunteiden edellä. Mahtaa olla inhaa olla noin epähienotunteinen ja tilannetajuton ihminen.
Tutustu vaikkapa lisää:
http://blogit.savonsanomat.fi/anna-vanhanen/asioita-parempi-jattaa-kysymatta/
http://www.rantapallo.fi/mungolife/2015/11/10/ystavallinen-pyynto/

Toivottavasti loppuelämäsi on hieman hienotunteisempaa ja tilannetajuisempaa tämän asian osalta asiaan perehdyttyäsi :)

Kikka (Ei varmistettu) http://voeaeti.blogspot.fi

En tiedä voisinko tykätä vastauksestasi enää enempää.
Lähipiirissäni on lapsettomia ihmisiä ja useita, joille lapsen SAAMINEN (ei, niitä ei vaan tehdä) oli tuskallisen odotuksen, stressin, pelon, epätietoisuuden ja useiden itkujen takana. Mikään ei satuta niin paljon kuin utelu.
Eräälle pariskunnalle tuumasi tuntematon mies: "aikaa, ooksä joku tuhkamuna?", kun kertoivat avoimesti ettei lapsia tule.

Itseltäni kysyi asiakas kesken asioinnin että mahdanko olla raskaana. Kerroin etten ole, olen muuten vaan läski. Teki tosi hyvää juuri töihin palanneen äidin hiukan repaleiselle itsetunnolle.

Suotavaa olisi, että aikuiset ihmiset edes yrittäisivät käyttäytyä ja miettiä omaa nenänpäätään pidemmälle.

Alunperin tarkoituksena oli kommentoida, että tuossa ensimmäisessä kuvassa on hauska optinen harha. Näyttää äkkiä katsottuna siltä että istut supernaisellisesti jalat levällään (ja ilmeisesti jalkaterät väärinpäin). Loukata en tarkoita, tän blogin kuvathan on aina hienoja. Niin on tämäkin. Omat aivot vaan eivät taipuneet näkemään ristittyjä jalkoja

Anna (Ei varmistettu)

Hui kamala! Kysyykö joku oikeesti noin tyhmiä? No totta kai kysyy, tyhmä kysymys minulta :D

Ja joo, siinä on jalat ristissä, mutta iteki koin hetkellisen optisen harhan ton kuvan kohdalla :D

Laura (Ei varmistettu)

Ihmiset, jotka elävät jossain jännässä äityli-kuplassa eivät tunnu ymmärtävän etteivät kaikki ota raskausuteluita samalla tavalla kuin he itse. Kaikki eivät halua lapsia (ainakaan juuri sillä hetkellä) tai voi niitä saada, joten raskaudesta kysyminen voi monesti olla todella tökeröä. Itse en menisi koskaan moista utelemaan, antaa ihmisten mieluummin itse kertoa mikäli kerrottavaa on.

Toinen Anna (Ei varmistettu)

Nämä raskaus-utelut osuvat välillä vähän arkaan paikkaan, ja siksi niiden kanssa kannattaisi olla aika varovainen. Minua onniteltiin tänään raskauden johdosta. Voin sanoa, ettei kyyneleet olleet kovin kaukana kun sopersin vastaukseksi, että en ole raskaana. Olemme miehen kanssa yrittäneet lasta "vasta" reilun puoli vuotta. Ihmiset varmasti kyllä itse kertovat jos vauva on tuloillaan, ei sitä kenenkään tarvitse kysellä.

sinii (Ei varmistettu)

APUVA en kestä näitä tällaisia kommentteja!
Minulla kiehahtaa aina yli, kun minulta sukulaiset/tutut utelevat samaa asiaa. Juhlissa viimeksi 'milloinkas häitä juhlitaan' ja ' keskustellaan mieluummin nuorten jälkikasvusta'.
Saatan vastata takaisin hieman liian kärkkäästi, mutta kutsu/ilmoitus tulee jos on tullakseen. Pitäisi vastata ja katsoa mitä he tuumailisivat ei häitä/ei lapsia meiningistä. Abortin olen tehnyt joskus 3vuotta sitten 18/19 vuoden ikäisenä, joten kyseiset utelut eivät ole niitä lemppareita. Tuon ajan muistelu kun ei onnen kyyneleitä saa aikaan...
Vaikka ollaankin avopuolison kanssa 3-4 vuotta toisiamme ihasteltu, ei meillä mikään kiire ole, koska hyvä on näin. :)
Ihana asu, sopii sulle täydellisesti:)

Lotta (Ei varmistettu)

Ihana asu! Mun silmään ainakin sopii toi "pliisu" nude yhdistelmä loistavasti :) Kesä on vaaleiden värien aikaa, joten tykkään

Soon (Ei varmistettu)

Mitä Santorinilla kannattaa tehdä, missä käydä, missä syödä..? Matkavinkkejä, kiitos! :) t. Kohta olen siellä itsekin...

Aralia (Ei varmistettu)

Kuvassa oleva asu on kerrassaan ihana, ja värit mitä ihastuttavimmat!

sara (Ei varmistettu)

Mua suututtaa sun puolesta noi raskausutelut, saakeli sentään. Ihmiset luulee olevansa hyväntahtoisia mutta... ei ei ja ei! Mulle ja poikaystävälle satelee näitä "Ootteko jo kihloissa?" jne. joka ikinen kerta kun sukulaisia nähdään. Viimeks tuli poikaystävän tädiltä tällainen kommentti: "Etkö oo vieläkään kosinut? Tehän ootte ollut yhdessä jo 6 vuotta!!"... Miten tohon kysymykseen voi edes vastata? Suututtaa kun mietin miltä poikaystävästä tuntuu tuon jälkeen. :( Meilläkin oli tuon tapahtuessa juuri vähän aikaa sitten ollut aika iso kriisi ja ei todellakaan ollut mikään naimisiinmeno mielessä just sillon. En muutenkaan haluaisi tulla kosituksi siksi että "no ku ollaan oltu yhessä jo niin kauan"...
No mutta, kaunis asu ja näytät onnelliselta :)

Daliela (Ei varmistettu)

Onko sulla siinä uusimmassa instagram kuvassa ripsienpidennykset vai ihan irtoripset? Ihanat!

Kristiina (Ei varmistettu)

Vau, miten upeita kuvia! Taustalla oleva kaunis miljöö tulee hienosti esille, kun asusi on selkeä ja väreiltään neutraali. Tuossa seitsemännessä kuvassa, jossa istut penkillä helma isona ympärilläsi, on todella hieno asettelu, tulee ihan mieleen Marilyn Monroe jostain mainoksesta. Ja viimeisessä kuvassa näytät vain niin onnelliselta ja rauhalliselta, kuin maalauksen enkeli:) Todella onnistuneita otoksia joka ikinen, näyttävät aivan ammattimaisilta kuvilta. Tosi hienoa työtä niin kuvaajalta kuin säteilevältä mallilta!:)

krisseeee (Ei varmistettu)

Hei, asiasta kukkaruukkuun. Miten valtava matkalaukku sulla on reisuissa mukana kun sä voit huoletta ottaa mukaan tällaisia vaatteita? Mulla on normi shortsi, hame, toppii.. ja 23 kiloo täyttyy aina ja saranat käy kovilla

Uuulalaah (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia ja kaunis romanttinen asu, sopii sinulle. :-)

Huoh noita raskausuteluita... Ei pysty käsittämään.

Tanya (Ei varmistettu)

Upeat kuvat ja täydellisen nolo provo ainolta.. Ihanaa viikonloppua!

Lotta (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia! Vitsi näissä välittyy ihan mahtava tunnelma :) Ja kuten yllä on mainittukin, niin kuvat on jotenkin erityisen ammattimaisen näkösiä ja kaikki on ihan 5/5, en tiedä millä muulla osaisin kommentoida tätä!:D Varsinkin tuo kuva, jossa istut tuolilla ja katsot ylöspäin leuka käsiin nojaten: WAU! Voi kun saisi myös itsestä noin onnistuneita kuvia:) Oletko kihartanut sillä joskus mainitsemallasi ja esittelemälläsi puikolla hiukset? Aivan täydelliset nekin!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Nuo on itse asiassa tehty sekä GHD:tä, että sitä Rapunzelin Hollywood-rautaa käyttäen, voisin joskus tehdä jonku videotutoriaalin siihen :)

Elli (Ei varmistettu)

Kaunis asu! Myös Pariisin olkihattuasu oli kaunis ja kivan kokeileva. Kiva kun olit maininnut Brysselistä baarivinkkejä, jollekin varmasti iloa joka on menossa sinne juuri, reissussa yleensä löytää hyvät ruokapaikat mutta baari/klubipuoli on vaikeampi!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Joo, oli molemmat niin kivoja paikkoja, että piti jakaa :)

Kommentoi