Lippytime!

Mungolife

Hellurei!

Yksi rakkaimmista yhteistyökumppaneistani, Yves Rocher, pyysi minua kertoilemaan teille heidän 35-vuotis juhlavuoden kilpailusta :)

Idea on hyvin helppo :) Valitse yksi YR:n sävyistä, ja katso mitä se kertoo sinusta. Joka viikko YR arpoo 90 euron arvoisen lahjakortin osallistujien kesken, joten useampi onnekas pääsee täydentämään kesämeikkivarastojaan hyviää ja laadukkailla meikeillä :)

Postissa kilahti mulle kokeiluun erilaisia sävyjä, ja pakko sanoa, että pari noista pääty samantien meikkipussin vakkarisisällöksi..

Molemmat reunat on ehdottomia suosikkejani, lisäksi kolmas vasemmalta on mielettömän kiva huulilla! Oikeastaan ainoa, joka ei ole ihan minua, on tuo nudehtava roosa, mutta ehkä ihan hyvä, että on edes olemassa tuollainen hieman vaaleampi puna erilaisiin tilaisuuksiin :)

Suosikkisävyt etualalla!

... ja mikäs mun suosikkisävy on? No se kirkkaanpinkki tietenkin!! :) Ja sen perusteella olen...

Hmm kaikki Grantia lukuunottamatta tuntuu kyllä melko omalta kieltämättä :)

Käykääs tekin kokeilemassa osuuko nappiin :) Kaikki osallistujat saa alekoodin YR:n tuotteisiin, eli senkin puolesta hyvä osallistua, jos kaipaa päivitystä meikkikaappiin :)

Kilpailuun pääsette kuvia klikkaamalla tai tästä!

Paljon pinkkejä pusuja Kroatiasta, oon juuri menossa kiipeilemää Dubrovnikin city wallsia, ja sitten pitääkin alkaa suunnata kohti kotia. Kuvia on kamerassa tässä vaiheessa reilu tuhat, eli varmasti saatte kuunnella Kroatian ihanuudesta hetimmiten :)

Kommentit

Sita (Ei varmistettu) http://colours-and-carousels.blogspot.com

Nyt ku pahin kuohunta ja draama-aalto on laantumassa niin piti tulla sanomaan henkilökohtaisesti että onneksi olkoon Anna Muotikuution työstä ja vedähän homma kotiin :)

ellu (Ei varmistettu)
Ria (Ei varmistettu)

Aivan ihana sävy mikä sinulla on kuvassa huulilla, minkä niminen se on?
Olisi kiva saada tietoon myös kaikki kuusi sävyä nimeltä, mitkä kuvasit :)

Ronja (Ei varmistettu)

Oi voi toi yksi hulkkari näyttää ihan oranssilta, mutta onko se sitä todellisuudessa?
Olen pienen ikuisuuden etsinyt täydellistä oranssihtavaa huulipunaa ja nyt heräsi pieni toivon kipinä.

nina (Ei varmistettu)

Mikä toi sävy on kolmas vasemmalta? :)

veronica (Ei varmistettu)

Nyt täytyykin itse tilailla noita värejä! Oon katsellut niitä jo tovin, mutta näin huulikiiltoihin aina tukeutuneena mietitytti että kuinka räikeä tuo pinkki on, mutta se näytti todella kauniilta sun kuvissa :)

Kommentoi