Lomakohde hukassa…

Heippa ihanat lukijat!

Mulla on pieni ongelma, johon kaipaisin teidän mielipiteitä! Haluaisin lähteä elokuussa siskoni kanssa lomalle jonnekin aurinkoon, ja oon tässä pari tuntia selaillut matkoja, enkä osaa päättää minne menisimme. Budjetti olisi jotain 1000 euron luokkaa, sinne tänne muutama sata, ja toivomuksena kuumat kelit, ihanat rannat ja mahdollisuus sukeltaa ja snorklata!

tumblr_m20yei1Gdf1r719vlo1_500

Tiedän, että lukijoiden joukossa on paljon matkustelevia naisia, joten kertokaas mielipiteitänne siitä, minne kannattaisi suunnata.

Alkuperäinen idea oli Dubai, mutta se +40 Dubaissa elokuussa ei välttämättä ole ihan se, mitä haettiin. Olemmekin pyöritelleet sen jälkeen mielessä Thaimaata, Kap Verdea ja lähempää Kreikkaa ja Maltaa.

Kreikasta olemme pohtineet Kosia ja Korfua, mutta en muista äkkiseltään milloin olisin ollut näin hukassa sen suhteen, minne mennä lomalle! Kertokaas siis teidän kokemuksista, ja ideoita lomakohteista saa heittää mielellään kommenttiboksiin! Ei kiitos mitään Egyptistä tai Bulgariasta, mutta muut kohteet otetaan mielellään vastaan ideoina! Ja esim. Thaimaasta otetaan mielellään ajatuksia vastaan, mikä saari olisi paras tms, itse tutkiskelin Koh Phi Phi:tä, mutta en oo ihan varma, mikä olisi kivoin paikka vierailla!

Heitelkää siis ideoita kehiin, olisin todella kiitollinen! 🙂

Kommentit (118)
  1. Täällä pohditaan aivan samaa asiaa! Me ollaan äitin kanssa lähdössä elokuussa viikoksi johonkin lämpöiseen, muttei tiedetä vielä mihin. Budjetti on meillä per henkilö (lento+hotelli) max 300, joten kauas ei voida lähteä.. Elokuu on europassa kamalan kuuma, joten tällä hetkellä vaihtoehdot ovat Mallorca sekä Portugali. (Siellä lämpötila olisi ehkä edes hitusen alle 40…) Ehkä Kreikkakin, vaikka siellä on tullut käytyä jo melko useasti.. 🙂 Nizzakin kävi mielessä, ja sinne menisin ehdottomasti, jos budjetti antaisi yhtään periksi! Näyttää upealle, ja olen kuullut siitä paljon hyvää. En muista ootko käynyt siellä, mutta kannattaa tutkia asiaa.. 🙂 Kap Verdellä en ole itse käynyt, mutta kuullut siitä myös paljon positiivista. Sopii kaiketi lähinnä parhaiten löhöily- ja auringonottolomailuun + snorklailuun!! 🙂 Täytyy seurata kommenttiboksia, ja katsella jospa itsekin saisi vinkkejä, minne suunnata! Tulipas pitkä teksti.. No hyvää kesän jatkoa:)

  2. Thaimaasta sen verran, että Phi Phi saarille ei todellakaan kannata lähteä. Kyseiset saaret on pilattu turismilla vuosia sitten (kuten moni muukin paikka) ja nykyään PhiPhi saarilla käykin pääosin huumehöyryistä bilekansaa. Jos kaipaatte palan sitä paratiisia mitä Thaimaassa voi nähdä, suosittelen Raya Yai nimistä saarta. Saari on pieni ja lähinnä häämatkailijoiden suosiossa koska aktiviteetit saarella ovat vähäiset mutta mielettömän kaunis ja upea paikka jossa kirkkaat vedet sukellella ja snorklailla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *