Lomalomaloma

Mungolife

Hellurei! Heinäkuun viimeisiä viedään, ja meillä alkaa olla kesälomat pikkuhiljaa paketissa. Vielä ensi viikolla seikkaillaan kerran Suomen rajojen ulkopuolelle, tällä kertaa tosin niinkin lähelle kuin etelänaapuriin. Sitten koittaa paluu töihin miehellä ja mulla taas täysipäiväiseen bloggaamiseen :) Huomenna ei tämän takia tule mielipidemaanantai-postausta, sillä lomalta paluun myötä haluan kirjoitella hieman muistakin aiheista.

Bloggaaminen on siitä erikoinen duuni, että se on aika sellaista monipuolista ja kaikenkattavaa, joten siitä irroittautuminen ei ole aina helppoa. Varsinkin kun lomalla on paljon kuvamateriaalia ja ajatuksia, joista haluaa päivitellä. Mutta, olen onnellinen, että vihdoin kymmenen vuoden bloggaamisen kohdalla osaan oikeasti täysin 100 % pyhittää lomani ja vapaani perheelle ja läheisilleni. En avannut läppäriä kuin yhtenä päivänä Italiassa ja silloinkin lyhyesti. Keskityin perheeseen ja ystäviin. Lentokoneessa Danten nukkuessa en käsitellyt kuvia tai luonnostellut postausta, vaan luin kirjaa. On jotenkin äärimmäisen puhdistavaa vuosien jälkeen vihdoin osata sulkea tämä osa elämästäni pois. Varsinkin reissatessa on tärkeää olla hetkessä läsnä, eikä miettiä työjuttuja.

Palasimme tosiaan Italiata toissailtana tai oikeammin yöllä, ja eilinen meni Porvoossa juhlien ystäviemme häitä. Tänään palailimme Vantaalle Danten päikkäriaikaan ja pikkumiehen tempoessa kolmen tunnin päikkäreitä äiti ja isikin otti vähän takaisin eilistä yön pikkutunneille viihtymistä koko perheen päikkäreiden muodossa. Äsken palasimme keilaamasta siskoni ja miehen kanssa (rökitin ne ihan kunnolla, haa!) ja nyt ajateltiin laittaa Dante unille ja katsoa (uudelleen) koko poppoolla ensimmäisen Mamma Mia -leffan.

Tällaista tää mun loma on ollut. Ihanan tavallista. Tai no toki tähän on mahtunut pari ulkomaanreissua, mutta sellaista kiireetöntä olemista, rentoutumista ja järjetöntä hikoilua :D Melkeen jo kaipaan vähän viileämpiä ilmoja.

Mutta, älkääs huoliko, täällä ollaan edelleen! :) Paljon on tallentunut kameraan materiaalia loman ajalta, paljon iloisia muistoja ja postausideoita kirjattuna ylös ja uutta iloa bloggaamiseen myös ihan näillä näppäimillä tapahtuvan blogimuuton myötä. Huomenna palaan ihan fyysisestikin lomilta palavereihin ja asiakastapaamisiin. Vähän haikein mielin, sillä pidemmän loman jälkeen tällainen paluu arkeen on aina niin hankalaa. Varsinkin kun on 378 sähköpostia oottamassa. Ja kirjanpito. Ja yksi iso projekti. Ähh, mä meen hakee mansikoita jääkaapista ja lallattelen Abbaa. Huomenna ehtii :)

Onko teillä ollut ihana heinäkuu? Kuka muu on ollut autuaan lomalla ja mitään tekemättä? :) 

Kommentit

Minski (Ei varmistettu)

Kivaa että tulet taas bloggaamisen pariin! Vaikka tietenkin loma on aina ihanaa :) itelläni on ihan tylsästi mennyt kesä. Lähes koko heinäkuun oon ollu enemmän tai vähemmän kipeä ja melkein kokoajan neljän seinän sisällä :(! Tää kuumuuskin alkaa jo pikkuhiljaa ärsyttämään (kyllä, en ole oikein kesä ihminen :D) ja odottelenkin syysilmoja :D! Enää yksi kk ja kaksi päivää ni on syyskuu. Jipii :D!

Terttu (Ei varmistettu)

5 pvää Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Ihanaa! Erilaisia yöpymisiä; leirintäalue, kartano, hotelli, retkeilymajaa. Ihanaa! Vko lomaa ja sit töihin. Uitu Norjan meressä, Kilpisjärvellä.

mmar (Ei varmistettu)

Meillä ei oo mitään suunnitelmia, mennään aika fiiliksen mukaan. Heinäkuuhun kuulunu meidän osalta paljon pyöräilemistä merenrannalla ja helsingin keskustassa, paljon jäätelöä ja ihan vain olemista. Tarkoituksena olis käydä parissa museossa ainakin.

Anniina (Ei varmistettu)

Moikka, tää kommentti ei sinänsä postaukseen liity, mutta eksyin lukemaan pitkästä aikaa sun "My map"-postauksen, jossa listasit kaikki maat joissa olit siihen mennessä käynyt. Oot kuitenkin käynyt vaikka ja missä sen jälkeen, niin olis upeeta saada sellanen jatko-osa tohon postaukseen! :) Jos tällasen joskus päätät toteuttaa, niin kiitoksia jo etukäteen!

J! (Ei varmistettu)

Mahtavaa, että oot oppinut lomailemaan tuollein ihan "oikeasti"! Jotenkin tuosta hetkestä lentokoneessa jonka kuvailit, poika nukkuu ja itse tartuit kirjaan, tuli itsellekin ihanan hyvä fiilis :D just näin sen pitäis mennäkin. Aurinkoista viikkoa!

Annikki (Ei varmistettu)

Heii! Anteeksi postaukseen liittymätön kysymys, mutta onko koodi mungolife30 enää voimassa MayBeautylla? Mä saan sieltä vastaukseksi et väärä koodi.
Kiitos jo etukäteen vastauksestasi :)

Emma (Ei varmistettu)

Heippa! Ihanaa kuulla että loma sujunut hyvin. Tekstistä huokuu rentoutuminen ja sopiva irtiotto töistä, todella hyväntuulinen ja stressitön postaus! Vaikka sua on kaivattu, niin hyvä vaan kun olet lomaillut antaumuksella :) Jos sanonta menee että kun äiti voi hyvin niin lapsikin voi hyvin, niin taipuis se kai niinkin että jos bloggaaja voi hyvin, lukijakin voi hyvin :D Se fiilis mulla ainakin näiden kahden viimeisimmän postauksen suhteen

Kommentoi